Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Agrolite Darknight 100 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Agrolite Darknight 100 W

Agrolite Darknight 100 W

Med fazo rasti in cvetenja vaših rastlin je nujno upoštevati nočno fotoobdobje. Če vaše rastline prejmejo svetlobo (tudi nekaj minut na dan), ko bi morale biti v popolni temi, so podvržene “svetlobnemu šoku, ki lahko upočasni njihov razvoj, ogrozi njihov cikel in posledično njihov pridelek.

DarkNight Agrolite je posebej zasnovana za ustvarjanje zelene svetlobe, ki je rastlina ne vidi, brez motenj v njihovem fotoobdobju.

Rastline, bogate s klorofilom, absorbirajo skoraj vse valovne dolžine vidne svetlobe, čeprav med fotosintezo v bistvu odbijajo svetlobo okoli 510 nm (zelena barva).

Agrolite Dark night je močna halogenska žarnica s posebnim filtrom, ki odstrani vse valovne dolžine razen zelenega spektra: to vam omogoča delo v rastlinjaku, prostorih za gojenje in šotorih v nočnem času rastlin, ne da bi pri tem motili rastlinski cikel.

Lastnosti:

Moč 100 W
Spekter (Zelena barva -510nm)
Okovje: E-27

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Napetost∿ 220-240 V
Moč100 W
TipHALOGEN
Barvna temperatura15 000 K
OkovjeE 27
SKUGRO0769
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Lumatek 400 W MH 6400 K

Sijalka Lumatek MH 400 W / 6400 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

GIB 600 W HPS Pure Bloom XTreme 2100 K

Sijalka GIB 600 W HPS Pure Bloom Spectrum XTreme Output 2100 K je bila zasnovana za spodbujanje in krepitev cvetenja, fruktifikacijo rastlin in povečanje pridelka.

Philips Master Son-T-Pia Plus 250W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Green Power 250 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.

Osram NAV-T 4Y 400 W

Osram 400 W NAV-T 4Y hps sijalka je svetla single-spectrum sijalka z razmeroma dolgo življenjsko dobo za uporabo v fazi cvetenja.

Sylvania SHP-T GroXpress 600 W 2000 K (Agro)

Sijalka Sylvania SHP-T GroXpress 600 W 2050 K (Agro) je primerna za rast in cvetenje. Sijalka proizvaja 90.000 lumnov svetilnosti.

Sylvania HPS Agro Grolux 400 W 2050 K

Sylvania Grolux 400 W HPS AGRO je primerna za rast in cvetenje. Sijalka proizvaja 58 000 lumnov svetilnosti.

Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin…

Osram NAV-T 4Y 600 W

Osram 600 W NAV-T 4Y sijalka je svetla single-spectrum sijalka z razmeroma dolgo življenjsko dobo za uporabo v fazi cvetenja.

Philips Master Son-T Pia Plus 400 W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Plus 400 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.

Sylvania SHP-T GroXpress 400 W 2000 K (Agro)

Sijalka Sylvania SHP-T GroXpress 400 W 2000 K (Agro) je primerna za rast in cvetenje. Sijalka proizvaja 55.000 lumnov svetilnosti.
Back to top