Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

ALU vreča Large 500x1000mm

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

ALU vreča large 500x1000mm

Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati.
Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati. Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati. Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati. Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati.Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati.

Sestavljene folije te vrste so bile prvotno razvite za vojaške namene. Po poskusu v posebej težkih razmerah med drugo svetovno vojno se je industrija odločila tudi za uporabo te vrste visokokakovostne folije za posebno občutljivo blago. Ta aluminijasta vrečka je izdelana iz te visokokakovostne folije in je rentgensko neprepustna, odporna na svetlobo in vonjave ter vodoodporna.

Vrečko enostavno zaprite z likalnikom.

Navodilo: Likalnik nastavite na najvišjo raven in ga segrejte. Nato zlikajte odprt rob Alu-Bag, tako da imate varno obrobo 5 cm.

Poreklo: EU

notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

ALU vreča Mini 150 x 250 mm

Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati.

ALU vreča Small 300x500mm

Alu vrečke so popolnoma rentgensko neprepustne, tako da je vsebina zaščitena pred zunanjimi vplivi in je tudi ni mogoče prižgati.

PVC vrečka z zadrgo 140×80 mm

PVC 50µ debele vrečke z zip zadrgo prozorne barve primerne za večkratno uporabo zaradi zip zapirala ali zip zadrge. Mere 140x 80 mm.

Joint Tube Mix

Stožšcasti spojni tulci s plastičnim pokrovom. Shramba za najboljši kos! Tako ostane vse vedno sveže!
1,502,00Dodaj v košarico

TightPac ” Vitavac ” vakumska posoda

Vakuumska posoda ‘Tightpac’ je idealna za shranjevanje ali ohranjanje svežih zelišč in PVC trpežne plastike. S patentirano tehnologijo vakumskih tesnil je posodica nepropustna za zrak in vodo!

ZIP Vrečka z zadrgo in okencem 130x70x225 100 kos

ZIP vrečke narejene iz natrona, znotraj pa obdelane s prozorno folijo primerne za večkratno uporabo zaradi zip zapirala ali zip zadrge. Imajo okence, ki vam omogoča pogled na vsebino.

ZIP Vrečka z zadrgo in okencem 85x50x140 100 kos

ZIP vrečke narejene iz natrona, znotraj pa obdelane s prozorno folijo primerne za večkratno uporabo zaradi zip zapirala ali zip zadrge. Imajo okence, ki vam omogoča pogled na vsebino.ZIP Vrečka z zadrgo in okencem 85x50x140 100 kos

TightPac ” PartyPack ” vakumska posoda za cigarete

Vakumska posoda ‘PartyPack’ iz propilena je idealna za shranjevanje cigaret, denarja, ključev. S patentirano tehnologijo vakumskih tesnil je posodica nepropustna za zrak in vodo!
Back to top