Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Aluminijasti drobilec ” Gravity grey” 4 – delni

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Aluminijasti drobilec ” Gravity grey” 4 – delni

delni drobilec za drobljenje zelišč z imenom ” Gravity grey” sive barve, primeren za vsak žep.drobilec za drobljenje zelišč z imenom ” ” sive barve, primeren za vsak žep. Kakovosten drobilec za drobljenje zelišč z imenom ” ” sive barve, primeren za vsak žep. c za drobljenje zelišč z imenom ” ” sive barve, primeren za vsak žep. Kakovosten za drobljenje zelišč z imenom ” ” sive barve, primeren za vsak žep.

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za drobljenje zelišč z imenom ” Gravity grey” sive barve, primeren za vsak žep.

Lastnosti:

◦ Učinkovito drobljenje zelišč in kosov
◦ Robusten,
kakovosten
◦ Prijeten občutek
◦ Zaobljena čeljustna komora
◦ V lepi darilni škatli z magnetnim zapiranjem
◦ Premer: ∅62 mm
◦ Višina: 58 mm

Diamantno brušeni zobje zanesljivo drobijo zelišča in tudi trdi kos, ki pa mora biti vsekakor hladen. Dragocen cvetni prah pada skozi sito s finimi mrežicami v zaobljeno čeljustno komoro, kjer se nič ne more usedati v vogalih ali robovih. Priloženo je strgalo za cvetni prah za strganje.

Pri tem dobrem aluminiju ni odrgnin, vendar najlonski obroček med kovinskimi deli zagotavlja, da se zeliščni mlin vrti enostavno in brez napora. Mlinček drži skupaj z močnim magnetom.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec Black Leaf
Model Gravity grey
Materijal Aluminij
Tisk Black leaf
Barva Siva
Premer ∅62 mm
Višina 58 mm
Sistem 4- Delni z mrežico
SKU BLALUGRAVITYGREY
Masa 298 g
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Aluminijasti drobilec ” Gravity grey” 4 – delni”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Lesen drobilec OHP

Kakovosten lesen drobilec za zelišča z imenom ” OHP ” temno rjave barve z žganim našim logotipom Old Hemp Pharmacy.

Aluminijasti drobilec ” BL Mini Oil ” – 4 delni

Natančno izdelan aluminijast drobilnik Black Leaf® CNC. Ima zobe za drobljenje v obliki diamanta, magnet za varno pritrjevanje pokrova, fino mrežico, ki filtrira cvetni prah...

Aluminijasti drobilec ” Pocket Black” 4 – delni

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za zelišča z imenom ” Pocket Black” črne barve primeren za vsak žep...

Aluminijasti drobilec “Classic”

Kakovosten aluminijasti 2-delni drobilec za drobljenje zelišč v sivi barvi, primeren za vsak žep.

PVC drobilec OHP

Kakovosten plastičen drobilec z našim logotipom Old Hemp Pharmacy in prostorom za shranjevanje.

Aluminijasti drobilec ” Gravity” 4 – delni

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za zelišča z imenom ” Gravity” alu barve, primeren za vsak žep.

Drobilec ”Rosewood Midi”

Kakovosten lesen 2-delni drobilec za zelišča z imenom ”Rosewood Midi” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. Pokrov ima magnetno zapiralo.

Aluminijasti drobilec ” Rasta” 4-delni

BL Rasta drobilec iz eloksiranega aluminija z magnetno zapiralnim pokrovom in drsnim obročem ter sito in zbiralno komoro. Z dodatno lopatico za čiščenje iz plastike je mogoče zlahka odstraniti zataknjene rastlinske ostanke.

Drobilec ”Rosewood XL”

Kakovosten lesen 2-delni drobilec za zelišča z imenom ” Rosewood XL” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. Pokrov ima magnetno zapiralo.

Kovinski drobilec ”Concave – Gray” 4- delni

Concave – Gray” Siv štiridelni drobilec ima konkavno oblikovan magnetni zapiralni pokrov s konkavno oblikovano drobilno komoro..
Back to top