Menu
Račun
0

+386 40 680 119

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

AutoPot 2Pot System

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

AutoPot 2Pot System z 47 L plastičnim rezervoarjem

AutoPot 2Pot System z 47 L plastičnim rezervoarjem

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru. Cvetlični lonci za samo-namakanje vam omogočajo, da paradižnik ali papriko brez težav gojite v glini, substratih ali hidrah. Sistem Autopot z 2 lonci za rože ne potrebuje električne energije, črpalk in časovnih stikal. Prihrani denar in čas, ker uporablja samo silo gravitacije. Optimalno namakanje zagotavlja ventil AQUAvalve, ki se samodejno odpre, ko je priključen na rezervoar. Posodo napolnimo z vodo do višine 20 mm in dokler rastline ne porabijo vode, ventil AQUAvalve ostane zaprt in ni preliva. Potem, ko rastline porabijo vso vodo, se ventil samodejno odpre in napolni posodo znova. Rastline bodo redno zalite, kadar je to potrebno. Tudi ko ne morete vi do njih.

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru. Cvetlični lonci za samo-namakanje vam omogočajo, da paradižnik ali papriko brez težav gojite v glini, substratih ali hidrah. Sistem Autopot z 2 lonci za rože ne potrebuje električne energije, črpalk in časovnih stikal. Prihrani denar in čas, ker uporablja samo silo gravitacije. Optimalno namakanje zagotavlja ventil AQUAvalve, ki se samodejno odpre, ko je priključen na rezervoar. Posodo napolnimo z vodo do višine 20 mm in dokler rastlirastli rastlirastli

Vsebina:

◦ 1 x 47 L rezervoar, pokrov & 6 mm tesnilo
◦ 1 x 6 mm filter
◦ 1 x 6 mm connector
◦ 2 x 1Pot pladenj in pokrov
◦ 2 x lonček 15 L
◦ 1 x 6 mm inline pipa
◦ 2 x AQUAvalve
◦ 1 x 2 metra 6 mm cevi
◦ 2 x marix krpa
◦ 2 x koreninski nadzorni disk

Poreklo: EU


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec AutoPot
Model AutoPot 2Pot System
Sistem Hidroponika-autopot
Prostornina Rezervoar 47 L
SKU izdelka GRO4946
Vaza/Prostornina 15 L
Materijal PVC
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “AutoPot 2Pot System”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Wilma 20 XXL

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.
336,43 Dodaj v košarico

Oxypot 4 – 110 L

Sistemi Oxypot 4 dvignejo DWC na še višjo raven z velikim rezervoarjem in zgornjim pladnjem, ki lahko sprejme od 1 do 5 rastlin. Vključuje dvojno zračno črpalko, razdeljeno na 4x zračne kamne.  

Air set Oxypot 4

Set je namenjen za sistem DWC Oxypot 4 in zagotavlja optimalno vsebnost kisika v hranilni raztopini vaše hidroponskega gojišča. To omogoča, da se rastlinske korenine razvijejo še bolje in zagotavljajo zdravo in močno rast vaših rastlin.

Nutriculture X-Stream Propagator 120

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.
273,81 Dodaj v košarico

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Potopna črpalka Nutriculture MJ – 1000 L/h

Potopna črpalka za vodo Nutriculture Maxi Jet 1000 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.

Neoprenski obroč 80 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Potopna Črpalka Syncra 1.0 – 950 L/h

Potopna črpalka za vodo Syncra Silent 1.0 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.

Nutriculture X-Stream propagator z ogrevanjem – Small

Progagator X-Stream Heat je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen. Dovolj prostora za do 150 semen ali potaknjencev!
165,60 Dodaj v košarico
Back to top