Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

AutoPot 2Pot System

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

AutoPot 2Pot System z 47 L plastičnim rezervoarjem

AutoPot 2Pot System z 47 L plastičnim rezervoarjem

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru. Cvetlični lonci za samo-namakanje vam omogočajo, da paradižnik ali papriko brez težav gojite v glini, substratih ali hidrah. Sistem Autopot z 2 lonci za rože ne potrebuje električne energije, črpalk in časovnih stikal. Prihrani denar in čas, ker uporablja samo silo gravitacije. Optimalno namakanje zagotavlja ventil AQUAvalve, ki se samodejno odpre, ko je priključen na rezervoar. Posodo napolnimo z vodo do višine 20 mm in dokler rastline ne porabijo vode, ventil AQUAvalve ostane zaprt in ni preliva. Potem, ko rastline porabijo vso vodo, se ventil samodejno odpre in napolni posodo znova. Rastline bodo redno zalite, kadar je to potrebno. Tudi ko ne morete vi do njih.

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru. Cvetlični lonci za samo-namakanje vam omogočajo, da paradižnik ali papriko brez težav gojite v glini, substratih ali hidrah. Sistem Autopot z 2 lonci za rože ne potrebuje električne energije, črpalk in časovnih stikal. Prihrani denar in čas, ker uporablja samo silo gravitacije. Optimalno namakanje zagotavlja ventil AQUAvalve, ki se samodejno odpre, ko je priključen na rezervoar. Posodo napolnimo z vodo do višine 20 mm in dokler rastlirastli rastlirastli

Vsebina:

◦ 1 x 47 L rezervoar, pokrov & 6 mm tesnilo
◦ 1 x 6 mm filter
◦ 1 x 6 mm connector
◦ 2 x 1Pot pladenj in pokrov
◦ 2 x lonček 15 L
◦ 1 x 6 mm inline pipa
◦ 2 x AQUAvalve
◦ 1 x 2 metra 6 mm cevi
◦ 2 x marix krpa
◦ 2 x koreninski nadzorni disk

Poreklo: EU


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecAutoPot
ModelAutoPot 2Pot System
SistemHidroponika-autopot
ProstorninaRezervoar 47 L
SKU izdelkaGRO4946
Vaza/Prostornina15 L
MaterijalPVC
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Nutriculture X-Stream Heat propagator z ogrevanjem – Large

Progagator X-Stream Heat Large je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen. Dovolj prostora za do 450 semen ali potaknjencev! 

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.

Nutriculture X-Stream Propagator 40

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

Nutriculture Amazon 8

Amazon 8 Nutriculture aeroponski sistem omogoča neomejeno najvišjo raven kisika, vode in hranil v območju korenin. Izredno hitra rast in večji pridelek.

Oxypot 4 – 110 L

Sistemi Oxypot 4 dvignejo DWC na še višjo raven z velikim rezervoarjem in zgornjim pladnjem, ki lahko sprejme od 1 do 5 rastlin. Vključuje dvojno zračno črpalko, razdeljeno na 4x zračne kamne. 

Wilma 20 XXL

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

AutoPot FlexiTank 100 L

FlexiTank je revolucionaren način shranjevanja vode! Kompleten rezervoar v eni sami majhni in kompaktni škatli.

Wilma 4 Large – 4 x 18 L

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Wilma 16 XXL

Wilma zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Potopna Črpalka Syncra 1.0 – 950 L/h

Potopna črpalka za vodo Syncra Silent 1.0 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.
Back to top