Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Biobizz Try-Pack – Hydro

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Set gnojil Biobizz Try-Pack Hydro

100 % biološko gnojilo je bilo razvito za vse tiste, ki gojijo rastline v zaprtih prostorih. Paket vsebuje tri vrste gnojil, ki so prisotna skozi vse faze rasti od vegetacije pa do cvetenja. Nizozemski proizvajalec bioloških gnojil BioBizz je že vrsto let med vodilnimi pri proizvodnji 100% bioloških gnojil.

Set vsebuje:

◦ 1 x Bio Bloom 250 ml
◦ 1 x Bio Heaven 250 ml
◦ 1 x Top Max 250 ml


BIOBIZZ BIO BLOOM

Organsko gnojilo Biobizz Bio-Bloom je tekoče gnojilo za cvetenje. Uporabljamo ga skozi celotno obdobje cvetenja rastlin.

Doziranje: ◦ 2 ml – 5 ml na 1 L vode. Postopek ponovite ob vsakem zalivanju.
Tip gnojila: ◦ raztopina gnojila NPK (2,0 – 6,0 – 3,5).
Sestava: ◦ dušik (N) skupni 2,0 % (od tega amonijev dušik (NH4) 0,9 % in nitratni dušik nitrat (NO3) 1,1 %), fosforjev pentoksid (P2O5) 6,0 % in kalijev oksid (K2O) 3,5 %.


BIOBIZZ BIO HEAVEN

Hiter in celosten vnos ključnih hranil. Mikro in makro elemente. Povečana količina in kvaliteta pridelka. Poveča sposobnost hranjenja vlage in posledično zmanša stres za rastlino. Stimulira encimske sisteme v rastlini. Nov bio stimulator kateri vsebuje posebej izbrane biološke stimulante kot aminokisline. Amino kisline so osnovni gradniki proteinov in encimov, ki so ključnega pomena za metabolizem rastlin. Bio-Heaven pospeši uporabo in pretvorbo hranilnih snovi v mešanicah gnojil kakor tudi pospeši anti-oksidacijski sistem rastlin, pospešuje izločanje toksinov iz rastlin, ki so se nakopičili zaradi stresa. Lahko se uporablja v odprtih in zaprtih prostorih ter v vseh vrstah substratov.

Doziranje: ◦ 2 ml – 5 ml na 1 L vode.
Tip gnojila: ◦ raztopina gnojila NPK (0,91 – 0,18 – 0,24) z mikrohranili.
Sestava: ◦ dušik (N) 0,91 %, fosforjev pentoksid (P2O5) 0,18 % in kalijev oksid (K2O) 0,24 %. Kalcij (CaO) 0,28 %, magnezij (Mg) 0,20 %. Bor (B) 0,018 %, baker (Cu) 0,0001 %, železo (Fe) 0,017 %, molibden (Mo) 0,0001%, mangan (Mn) 0,001 % in cink (Zn) 0,002 %.


BIOBIZZ TOP MAX

100 % organski spodbujevalec cvetenja (booster) TopMax je rastlinskega izvora. Vsebuje huminske kisline katere izboljšajo pretok hranil v rastlini. Zagotavlja bujno proizvodnjo cvetov, torej oblikovanje velikih poganjkov. Poleg tega povečuje nivo sladkorja v razcvetju in daje sladko ter nežno aromo.
Dodaja se k ostalim gnojilom ali v vodo pri zalivanju. Uporablja se skozi celoten ciklus cvetenja. ◦Zagotavlja bujno cvetenje in je primerno za vse substrate.

Doziranje:   ◦ 2 ml – 5 ml na 1 L vode.
Tip gnojila: ◦ raztopina gnojila NPK (0,1 – 0,01 – 0,1) z mikrohranili.
Sestava: ◦ dušik (N) 0,1 %, fosforjev pentoksid (P2O5) 0,01 % in kalijev oksid (K2O) 0,1 %. Bor (B) 0,011 %, baker (Cu) 0,001 %, železo (Fe) 0,009 %, mangan (Mn) 0,001 % in cink (Zn) 0,004 %.


Poreklo:
Španija
Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecBiobizz
NazivTry Pack Hydro
TipOrgansko gnojilo- Set hydroponika
Namen uporabeCelotno obdobje rastline v Hidroponiki
Količina3 x 250 ml
Šifra izdelka - SKUGRO0105
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Biobizz Try-Pack – Hydro”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Organics Nutrients ” STARTER KIT ”

Organics Nutrient Starter kit – set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca…

Organics Nutrients POWER PLANT 1L

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč, rože

Organics Nutrients BIG PLANT 3kg

Big Plant je naravni ojačevalec zemlje za vaše rastline in ponuja širok spekter bioloških koristi. Spodbudi robustno rast rastlin,…

Biobizz Bio Heaven 500 ml

Biobizz Bio-Heaven je 100 % organski bio-stimulator. Energetski ojačevalnik, ki vsebuje skrbno izbrana biološka poživila.

Organics Nutrients POWER PLANT 500ml

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč,,rož...

Organics Nutrients ” Mini Pack ” 3×0,5L

Organics Nutrients Mini Pack - set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca...

Organics Nutrients PK JUICE 5L

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Premium Mikoriza ” Endo & Ecto ” 100g

Premium Mikoriza " Endo & Ecto " Vsebuje popolnoma organski koncentrirani prašek Endo&Ecto mikoriznih gliv, koristnih bakterij, mikroorganizmov in Trichodermo.

Organics Nutrients PK JUICE 1L

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Premium Mikoriza ” Endo & Ecto ” 250g

Premium Mikoriza ” Endo & Ecto ” Vsebuje popolnoma organski koncentrirani prašek Endo&Ecto mikoriznih gliv, koristnih bakterij, mikroorganizmov in Trichodermo.
Back to top