Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Can-Fan Satellite 4A

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Can-Fan Satellite 4ACan-Fan Satelite 4A

Can-Fan digitalni krmilnik ventilatorjev s polno funkcijo okoljskega nadzora. Can Fan predstavlja LCD EC Fan Controller, napredni klimatski krmilnik z LCD zaslonom, ki vam poleg drugih zanimivih funkcij, kot so histereza, negativni tlak, največja in najmanjša hitrost , omogoča nastavitev temperature in vlažnosti.

Krmilnik Can Fan EC deluje samo v povezavi z ventilatorji Can Fan EC, izdelanimi po najsodobnejši tehnologiji, ki so energetsko učinkovitejši in zagotavljajo več energije in manjšo porabo električne energije.

Kakšne funkcije lahko prinese satelitski krmilnik ventilatorja?

Predvideva se, da lahko Can Fan Satellite poveže do 2 izhodna (ali 1 izhodni in 1 vhodni) vetilatorja, pri čemer je mogoče zmanjšati hitrost s 6 različnimi hitrostmi + samodejno (povezovanje enote z LCD -krmilnikom).

Satelit je 4 Amp. Step Pretvornik, ki uporablja profesionalno tehnologijo za zmanjšanje hitrosti ventilatorjev in sesalnikov, brez hrupa in poškodb motorja.

Popoln nadzor okolja v kombinaciji z LCD FAN krmilnikom

Glavna prednost uporabe Can Fan Satellite je dosežena, če združimo tehnologijo koračnega napajalnika skupaj z LCD EC ventilatorjem.

Ta dva elementa skupaj omogočata popolno nadzor klime prostora z možnostjo prilagoditeve do 16 različnih konfiguracij.

Krmilnik EC LCD dodaja možnostim satelitskega zatemnitve povsem nov svet, ki lahko nadzoruje najvišjo in najnižjo temperaturo podnevi in ponoči (ločeno), največjo in najnižjo hitrost podnevi in ponoči (ločeno), največjo in najnižjo vlažnost podnevi in ponoči (ločeno), negativni pritisk in še zanimivejše lastnosti.

VSTAVI

Poleg tega, ker sta oba izdelana z najnovejšo tehnologijo, je povezava med obema Plug and Play v kablu za vtičnico.

Dodatna zaščita

Can Fan Satellite vključuje varovalko, ki skrbi za zaščito enote pred preobremenitvijo. Če bi zaradi kakršnega koli razloga sistem bil preobremenjen, bi varovalka zaščitila motor vaših ventilatorjev in sesalnikov.

Poreklo: EUnotranji link
zunanji link

S SATELITOM CAN-FAN IN KRMILNIKOM CAN-FAN EC LAHKO UPRAVLJATE SPODNJE MODELE

Iso-Max 250/1480 max. 2 kos
Iso-Max 250/2310 max. 2 kos
Iso-Max 315/2380 max. 2 kos
Iso-Max 315/3260 max. 2 kos
Iso-Max 355/4800 max. 1 kos

Max Fan 250/1625 max. 2 kos
Max Fan 250/1740 max. 2 kos
Max Fan 280/2360 max. 2 kos
Max Fan 315/2360 max. 2 kos
Max Fan 315/3510 max. 2 kos
Max Fan 355/2580 max. 2 kos
Max Fan 355/4990 max. 1 kos

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecCan Filters
ModelCan Fan Satelite
SKUGRO3903
Napetost∿ 220-240 V
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Can-Fan Satellite 4A”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek

Can Filters Satelite 4A Navodila za uporabnike.pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Ventilator VK 250 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov...Pretok zraka 1250 m³/h...

Ventilator VK 125 EC

Rating:
Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov.... Pretok zraka 420 m³/h...

Aluflex cev 406 mm – 1 m

Aluflex cev premera 406 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 203 mm – 1 m

Aluflex cev premera 203 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Karbonski filter CAN 100

Rating:
Karbonski filter CAN 100 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom  1400 m³/h.
297,00299,00Dodaj v košarico

Karbonski filter CAN 125

Rating:
Karbonski filter CAN 125 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 1700 m3/h.
335,00338,00Dodaj v košarico

ISO Box 4250 m³/h

Ventilator Iso Box, Nizozemskega podjetja Airfan s sposobnostjo velikega pretoka zraka in dodatno protihrupno izolacijo.

Krmilnik ventilacije EC LCD 2 FANS

GSE EC krmilnik z LCD zaslonom. Nastavitve in prikazi hitrosti, temperature, dnevne / nočne vlažnosti, negativni tlak...

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..

Karbonski filter CAN LITE 2000 – Ø254 mm

Karbonski filter Can-Filters CAN-LITE 2000 za vrhunsko naravno čiščenje zraka s pretokom zraka do 2000 m³/h in premerom prirobnice Ø250 mm..
Back to top