Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CANNA Aqua Clay Pebbles 45L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CANNA Aqua Clay Pebbles 45L

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so pečeni glineni peleti ki predstavljajo idealen substratza izkušene gojitelje. Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles so nadvse primerne za gojitelje, ki želijo nadzorovati vnos hranil in vlažnost rastlin v celotnem procesu gojenja.

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so izdelane iz posebnih vrst gline, ki imajo nizko vsebnost topnih soli. Zato so posebej primerne za uporabo v zaprtih hidroponskih sistemih za gojenje.

Prednosti glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so zelo porozne in imajo visoko vsebnost zraka, kar spodbuja razvoj močnih korenin, ki se dobro oprimejo substrata. Močne korenine pomenijo tudi več pridelka.
◦ Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles so anorganske, imajo nevtralno vrednost pH, ne vsebujejo gliv in ne gnijejo.

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles nudijo vašim rastlinam odlično osnovo za optimalno rast in cvetenje. Največ pridelka zagotavljajo, če jih uporabljate skupaj z hranili CANNA Aqua Vega in Aqua Flores.

Navodila za uporabo:

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so primerne za vse zaprte hidroponske sisteme. Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles najprej sperite z vodo, da odstranite morebitne delce in preprečite mašenje v namakalnem sistemu.

Glinene kroglice je mogoče uporabljati tudi za izboljšanje drenaže v sadilni mešanici. Če želite to doseči, v lonec najprej dajte 4-cm sloj glinenih kroglic Aqua Clay Pebbles, še preden dodate kompost.

◦ Plastično vrečko je mogoče reciklirati.
◦ Vsebina: 45 l

Poreklo: EU
notranji link

zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Vrsta substrataGlinopor
ProizvajalecCanna
NazivAgua clay pebbles
PakiranjePVC vreča
Prostornina45 L
Masa13 kg
Šifra izdelkaGRO2850
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “CANNA Aqua Clay Pebbles 45L”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Kamena volna – 10 x 10 x 6,5 cm – velika luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 10 x 10 x 6,5 cm - velika luknja/span>

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Biobizz Light-Mix 50 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Biobizz Light-Mix 20 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Kamena volna – 7,5 x 7,5 x 6,5 cm – majhna luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 7,5 x 7,5 x 6,5 cm - majhna luknja...

Plagron Perlite 60 L

Plagron - Perlite je ekspandirana vulkanska kamnina, katera ustvari porozni substrat in boljšo drenažo.

Biobizz All Mix 20 L

Biobizz All-Mix je močno oplojen substrat posnema bogato zunanjo zemljo s polnim mikro aktivnim ekosistemom.

Plagron Perlite 10 L

Plagron- Perlite je ekspandirana vulkanska kamnina, katera ustvari porozni substrat in boljšo drenažo.
Sale! Plagron Light mix-25 L

Plagron Lightmix 25 L

Plagron Lightmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote z dodatkom perlita in šotinega maha.
8,04Dodaj v košarico

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.
Back to top