Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CANNA Aqua Clay Pebbles 45L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CANNA Aqua Clay Pebbles 45L

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so pečeni glineni peleti ki predstavljajo idealen substratza izkušene gojitelje. Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles so nadvse primerne za gojitelje, ki želijo nadzorovati vnos hranil in vlažnost rastlin v celotnem procesu gojenja.

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so izdelane iz posebnih vrst gline, ki imajo nizko vsebnost topnih soli. Zato so posebej primerne za uporabo v zaprtih hidroponskih sistemih za gojenje.

Prednosti glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so zelo porozne in imajo visoko vsebnost zraka, kar spodbuja razvoj močnih korenin, ki se dobro oprimejo substrata. Močne korenine pomenijo tudi več pridelka.
◦ Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles so anorganske, imajo nevtralno vrednost pH, ne vsebujejo gliv in ne gnijejo.

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles nudijo vašim rastlinam odlično osnovo za optimalno rast in cvetenje. Največ pridelka zagotavljajo, če jih uporabljate skupaj z hranili CANNA Aqua Vega in Aqua Flores.

Navodila za uporabo:

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so primerne za vse zaprte hidroponske sisteme. Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles najprej sperite z vodo, da odstranite morebitne delce in preprečite mašenje v namakalnem sistemu.

Glinene kroglice je mogoče uporabljati tudi za izboljšanje drenaže v sadilni mešanici. Če želite to doseči, v lonec najprej dajte 4-cm sloj glinenih kroglic Aqua Clay Pebbles, še preden dodate kompost.

◦ Plastično vrečko je mogoče reciklirati.
◦ Vsebina: 45 l

Poreklo: EU
notranji link

zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Vrsta substrata Glinopor
Proizvajalec Canna
Naziv Agua clay pebbles
Pakiranje PVC vreča
Prostornina 45 L
Masa 13 kg
Šifra izdelka GRO2850
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “CANNA Aqua Clay Pebbles 45L”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Neoprenski obroč Ø80 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata. Za sisteme Amazon, Aeroflo, Aerofarm..  Neoprenski obroč Ø80 mm

Kamena volna – 15 x 15 x 15 cm

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kocka 15cm z majno luknjo...

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Biobizz Coco Mix 50 L

Biobizz Coco-Mix je nevtralen medij za boljši nadzor nad rastjo.

Biobizz Light-Mix 20 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Plagron Cocos Premium 50 L

Plagron Cocos Premium je popoln osnovni substrat. Popolna podlaga s stabilnim pH.

Biobizz Light-Mix 50 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Plagron Euro Pebbles 8-16/45-L

Plagron Euro Pebbles je visokokakovostna podlaga primerna za uporabo v hidroponičnih sistemih.

Kamena volna – 4 x 4 x 4 cm – škatla 750 kos

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Karton s 750 kock ... Kamena volna 4x4x4cm-škatla 750kos
145,50 Dodaj v košarico

Kamena volna – 10 x 10 x 6,5 cm – velika luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 10 x 10 x 6,5 cm - velika luknja/span>
Back to top