Menu
Račun
0

+386 40 680 119

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Canna Aqua Vega
A+B 2 x 1 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Profesionalno gnojilo za fazo rasti Canna Aqua Vega A+ 2 x 1 L

Profesionalno gnojilo, ki deluje hitro in učinkovito! Vsebuje vsa potrebna hranila za popolno rast. Stimulira fruktifikacijo, poveča odpornost ter izboljša okus. Aqua Vega je zelo enostaven za uporabo in deluje takoj. Aqua Vega vsebuje samo visoko kakovostna hranila in kelate, kateri so popolnoma in takoj na voljo za rastlino. Za rastlino v fazi cvetenja pa je Canna ustvarila gnojilo Aqua Flores.

Navodila:

◦ Dobro pretresite embalažo pred uporabo
◦ Napolnite hranilni rezervoar z vodo
◦ Dodajte Aqua Vega A v hranilni rezervoar, dobro premešajte, nato dodajte Aqua Vega B, zopet dobro premešajte in pustite mirovati mešanico par ur
◦ EC (elektro-prevodnost) Aqua Vega raztopljen v navadni vodi iz vodovoda variira med 1,1 – 1,9 mS (= EC koncentrata + EC vode);
◦ Priporočen pH je med 5,2 – 6,2
◦ pH ne bo potrebno regulirati enkrat, ko se doda Canna Aqua Vega
◦ Uporablja se v obdobju rasti rastline in v prvih 1 – 3 tednih v obdobju cvetenja
◦ Preidite na Aqua Flores v trenutku, ko se začnejo razvijati cvetovi, od 1 – 3 tedne z 12 ur svetlobe ali ko pH vrednost pade pod 5,0 – 5,2
◦ Redno zamenjajte hranilno mešanico
◦ NE mešati koncentrat A in koncentrat B direktno skupaj (ustvari se netopna zmes, katero rastlina ne bo zmožna absorbirati)

headinh h2

Doziranje:

◦ 1 : 500 (20 ml A in 20 ml B / 10 L vode)

Tip gnojila:

◦ Raztopina gnojil NPK (6 – 3 – 8) z mikrohranili

Sestava:

◦ MAKROHRANILA: Dušik (N skupni) 6,0 % (oziroma Amonijev Dušik (NH₄ 1,3 % in Nitratni Dušik (NO₃) 4,8 %), Fosforjev Pentoksid (P₂O₅) 2,8 % oziroma Fosfor (P) 1,2 %, Kalijev Oksid (K2O) 8,3 % oziroma Kalij (K) 6,9 %
◦ SEKUNDARNA HRANILA: Kalcijev Oksid (CaO) 2,8 % oziroma Kalcij (Ca) 2,0 %, Magnezijev Oksid (MgO) 1,6 % oziroma Magnezij (Mg) 1,0 %, Žveplov Trioksid (SO₃) 2,8 % oziroma Žveplo (S) 1,1 %
◦ MIKROHRANILA: Bor (B) 0,007 %, Baker (Cu) 0,001 %, Železo (Fe) 0,03 % kelatirano z DTPA, Železo (Fe) 0,02 % kelatirano z EDDHA, Mangan (Mn) 0,02 %, Molibden (Mo) 0,002 %, Cink (Zn) 0,007 % in Silicij (Si) 0,05 %

Poreklo: Nizozemska
notranji link

zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec Canna
Naziv Aqua Vega A + B
Tip Mineralno gnojilo
Namen uporabe Hidroponika - Rast
Količina 1000 Ml
Makrohranila NPK (6 - 3 - 8)
Doziranje 2ml A + 2 ml B / 1 L vode 1 : 500
Šifra izdelka - SKU GRO0448
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Canna Aqua Vega
A+B 2 x 1 L”

Prenos Datotek

Razpredelnica Hranil Aqua grow pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Plagron Alga Grow 1 L

Plagron Alga Grow je osnovno rastlinsko hranilo, ki se uporablja v fazi rasti rastline. To gnojilo, ki temelji na algah, pomaga pri zdravi in uravnoteženi rasti ter dobrem razvoju korenin.

Plagron Cocos A+B 2 x 1 L

Plagron Cocos A+B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!

Biobizz Alg-A-Mic 500 ml

Biobizz Alg-A-Mic 100 % organski način, da rastline postanejo manj obremenjene in bolj produktivne.

Biobizz Fish Mix
500 ml

Biobizz Fish-mix, moč morja, koncentrirana v vašem loncu. Pomaga pospešiti rast vseh živih organizmov v substratu.

Organics Nutrients ” STARTER KIT ”

Organics Nutrient Starter kit – set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca…

Biobizz Acti Vera 500 ml

Biobizz Acti Vera je zasnovan za zaščito imunskega sistema, povečanje presnove in povečanje absorpcije hranil v vseh vrstah rastlin.

Biobizz Top Max 500 ml

Biobizz Top Max je 100 % organski stimulator cvetenja. Pomaga povečati dejansko velikost in težo cvetov, izboljša vnos hranil in izboljša okus.

Premium Mikoriza ” Endo & Ecto ” 250g

Premium Mikoriza ” Endo & Ecto ” Vsebuje popolnoma organski koncentrirani prašek Endo&Ecto mikoriznih gliv, koristnih bakterij, mikroorganizmov in Trichodermo.
Sale! Organics-Nutrients-Big-Start-05 L

Organics Nutrients BIG START 500ml

Big Start -organski pospeševalec rasti korenin na osnovi huminskih kislin, morskih alg in mikroorganizmov.
16,07 Dodaj v košarico

Plagron Hydro A+B 2 x 1 L

Hydro A&B je visoko koncentrirano mineralno hranilo za rastline primerno za uporabo v fazi rasti in cvetenja. Popoln nadzor nad vrednostmi EC in pH.
Back to top