Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CANNA Coco Natural | 50 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CANNA Coco Natural 50 L

CANNA Coco Natural je naravni rastlinski medij na osnovi kokosa, ki vrtnarju in njegovim rastlinam ponuja prednosti v primerjavi z drugimi substrati. CANNA Coco Natural je organski izdelek, ki je zelo rahlo puferiran in brez škodljivih virusov ali bolezni tal. Ima odličeno razmereje voda/zrak, ki zagotavlja idealne razmere za ta način pridelave. CANNA Coco Natural lahko uporabite večkrat.
Proizvaja se na enak način kot CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural je sestavljena iz 100% kokosovih kosmičev, proizvedenih v Indiji pri predelavi kokosov. Proizvodni proces je podvržen strogemu nadzoru kakovosti, zato lahko jamčimo za kakovost tega izdelka.
CANNA Coco Natural ni tako težak kot CANNA Coco Professional Plus. To pomeni, da imate več nadzora nad procesom puferiranja in imate večji vpliv na rast in cvetenje rastline. Če želite ta kokos predhodno puferirati na isto raven kot njegov vrhunski bratranec, si je vredno ogledati agent CANNA COGr Buffer Agent.

Zaradi blažilnika svetlobe in tudi lahkega predhodnega namakanja je ta izdelek veliko lažji. To pomeni, da je v vrečki manj vode. Ta izdelek tehta 11-12 kilogramov in ga je zato enostavno prevažati. V sobi za rast morate le pustiti, da se nekoliko bolj namoči v vodi.

Vse skupaj je zelo zaupanja vreden izdelek. Ni tako enostaven za uporabo kot CANNA Coco Professional Plus. Od vas je izbira, kateri od obeh vam je ljubši!


CANNA Coco Natural je kakovosten izdelek, ki izpolnjuje stroge vrtnarske standarde. Čistost uporabljenih surovin ga razlikuje od drugih substratov na osnovi kokosa. CANNA COCO Natural je sestavljen iz 45% lesne celuloze, ki dolgo časa ohranja fizične lastnosti. Razmerje voda/zrak je 73%/23%. Poleg tega medij ponuja idealne pogoje za gojenje, saj se kokosovi kosmiči sperejo in puferirajo. To omogoča rastlini, da se hitro razvije od začetka gojenja.

headinh h2

Lastnosti:

◦ Za hitrejšo rast
◦ Zgodnejše cvetenje
◦ Bogatejšo obroditev

Navodila:

◦ Gnojenje začnete s prvim dnem
Uporabite lonce najmanj 5 litrov. Večji kot je lonec, bolj konstantno bo koreninsko okolje.

Sestava:

◦ 100% kokosovi kosmiči
◦ 45% lesna celuloza

Če uporabljate naravni substrat CANNA COCO v kombinaciji z gnojili iz serije CANNA, ki so zasnovana za ta namen, potem vlagate v kakovost in gotovost!

Embalaža je iz 100% razgradljivega materijala!

Količina: 50 L

Poreklo: EU
notranji link

zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Vrsta substrataKokos
ProizvajalecCanna
NazivCoco Natural
PakiranjeVreča-razraljiva
Prostornina50 L
Masa11-12 kg
Šifra izdelkaGRO0418
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “CANNA Coco Natural | 50 L”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Kamena volna – 10 x 10 x 6,5 cm – škatla 120

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Karton s 120 kock ... Kamena volna 10x10x6,5cm - škatla 120 

Kamena volna – 7,5 x 7,5 x 6,5 cm – majhna luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 7,5 x 7,5 x 6,5 cm - majhna luknja...

Kamena volna – 7,5 x 7,5 x 6,5 cm – velika luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kocka z veliko luknjo.. Kamena volna - 7,5 x 7,5 x 6,5 cm - velika luknja

Plagron Euro Pebbles 8/16 10 L

Plagron Euro Pebbles je visokokakovostna podlaga primerna za uporabo v hidroponičnih sistemih.

Biobizz Light-Mix 50 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Biobizz All Mix 20 L

Biobizz All-Mix je močno oplojen substrat posnema bogato zunanjo zemljo s polnim mikro aktivnim ekosistemom.

Kamena volna – Slab Cultilene 100 x 15 x 7.5cm

Plošče Cultilene OptimaXX iz kamene volne »slab« za gojenje zelenjave in cvetljic v hidroponičnih sistemih. Slab Cultilene 100 x 15 cm...

Neoprenski obroč Ø50 mm 200 kos

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata...za mrežaste vaze premera 50mm za sisteme  Amazon, Aeroflo, Aerofarm, X-Stream Aeroponic Propagator…

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Plagron Growmix 25 L

Plagron Growmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote. Growmix je odlična podlaga za optimalno rast in cvetenje.
Back to top