Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Canna COGr Vega| A + B 2 x 1 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Canna COGr Vega| A + B 2 x 1 LCanna COGr Vega A + B 2 x 1 L

CANNA COGr Vega je popolno strokovno hranilo za rastno obdobje rastlin na ploščah COGr. COGr Vega zagotavlja zdrave in močne rastline, ki dajejo dolge, močne rastne poganjke.
COGr Vega vsebuje vse bistvene elemente za optimalno gojenje. COGr prehrana vsebuje tudi stabilizatorje pH ter huminske in fulvične kisline. Hranila COGr v kombinaciji s substratom za gojenje COGr so idealna kombinacija za izkušenega in zahtevnega pridelovalca.

CANNA COGr Vega je popolno strokovno hranilo za rastno obdobje rastlin na ploščah COGr. COGr Vega zagotavlja zdrave in močne rastline, ki dajejo dolge, močne rastne poganjke.
COGr Vega vsebuje vse bistvene elemente za optimalno gojenje. COGr prehrana vsebuje tudi stabilizatorje pH ter huminske in fulvične kisline. Hranila COGr v kombinaciji s substratom za gojenje COGr so idealna kombinacija za izkušenega in zahtevnega pridelovalca. močne rastline, ki dajejo dolge, močne rastne poganjke.
COGr Vega vsebuje vse bistvene elemente za optimalno gojenje. COGr prehrana vsebuje tudi stabilizatorje pH ter huminske in fulvične kisline. Hranila COGr v kombinaciji s substratom za gojenje COGr so idealna kombinacija za izkušenega in zahtevnega pridelovalca.

Canna COGr Vega A + B 2 x 1 L

Kako uporabljati CANNA COGr Vega?

◦ Steklenico pred uporabo dobro pretresite
Posodo za hranila napolnite z vodo
Dodajte CANNA COGr Vega v hranilnik hranil z razmerjem razredčitve 1: 250 (400 ml A in 400 ml B na 100 L vode) Dodajte COGr Vega A v rezervoar s hranili Dobro premešajte, nato dodajte COGr Vega B
Še enkrat dobro premešajte in pustite mešanico stati nekaj ur
EC COGr Vega, raztopljena v vodi (iz pipe), se giblje med 1,8 – 2,4 mS/cm2 (= raztopina EC + voda EC)
Priporočeni pH: 5,5 – 6,2
Med gojenjem rastline intenzivno hranite 1-3 krat na dan s tem hranilom in pazite, da bo odtok med 10% in 20% in/ali sperite z vodo vsaka 1-2 tedna.

Skladiščenje, zdravje in varnost ter druga navodila

◦ Plošče COGr je treba pred uporabo puferirati!
Za puferiranje substrata COGr obstaja pufer COGr
CANNA je COGr Vega razvila posebej za rastno fazo rastline
Ne mešajte neposredno koncentrata A & B; Pojavile se bodo netopne kombinacije, ki jih rastlina ne more absorbirati
Shranjujte zaprto na temnem in odpornem proti zmrzali (UV-svetloba razgradi železove kelate v hranilu)
Hraniti izven dosega otrok

Canna COGr Vega A + B 2 x 1 L

Na voljo v:

◦ CANNA COGr Flores A+B vsaka 1 L
◦ CANNA COGr Flores A+B vsaka 5 L
◦ CANNA COGr Flores A+B vsaka 10 L

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecCanna
NazivCOGr Vega
TipMineralno gnojile
Namen uporabeKokos - Rast
Količina1000 Ml
MakrohranilaNPK (5-2-5)
Doziranje4ml A + 4ml B /1L vode 1: 250
Šifra izdelka - SKUGRO0436
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Biobizz Alg-A-Mic 500 ml

Biobizz Alg-A-Mic 100 % organski način, da rastline postanejo manj obremenjene in bolj produktivne.

Organics Nutrients BIG START 500ml

Big Start -organski pospeševalec rasti korenin na osnovi huminskih kislin, morskih alg in mikroorganizmov.

Biobizz Top Max 500 ml

Biobizz Top Max je 100 % organski stimulator cvetenja. Pomaga povečati dejansko velikost in težo cvetov, izboljša vnos hranil in izboljša okus.

Organics Nutrients BIG START 5L

Big Start -organski pospeševalec rasti korenin na osnovi huminskih kislin, morskih alg in mikroorganizmov.

Organics Nutrients PK JUICE 500ml

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Organics Nutrients POWER PLANT 1L

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč, rože

Plagron Cocos A+B 2 x 1 L

Plagron Cocos A+B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!

Biobizz Acti Vera 500 ml

Biobizz Acti Vera je zasnovan za zaščito imunskega sistema, povečanje presnove in povečanje absorpcije hranil v vseh vrstah rastlin.

Organics Nutrients ” Grow Kit ”

Organics Grow Kit – set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca…

Plagron Hydro A+B 2 x 1 L

Hydro A&B je visoko koncentrirano mineralno hranilo za rastline primerno za uporabo v fazi rasti in cvetenja. Popoln nadzor nad vrednostmi EC in pH.
Back to top