Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Canna Terra Vega 1 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Gnojilo za fazo rasti Canna Terra Vega 1 L

Canna Terra Vega je popolno strokovno hranilo za fazo rasti. Posebej razvito za gojenje v lončkih ali lončenih mešanicah. Lahko se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. Monokomponentno gnojilo za profesionalno rabo, razvito specifično za rastline hitrega ciklusa!

Dva proizvoda (Canna Vega in Canna Flores) zadovoljita vse potrebe rastlin v celotnem življenjskem ciklusu. Obenem spodbujata rast in cvetenje rastlin. Vsi proizvodi Canna so zelo popularni, tudi pri zahtevnih nizozemskih gojiteljih. Z njimi dosegamo velike plodove in bujno rast do konca cvetenja.

Za rastlino v fazi cvetenja je Canna ustvarila gnojilo Canna Terra Flores. Terra Vega vsebuje samo visoko kakovostna hranila in kelate, kateri so popolnoma in takoj na voljo za rastlino.

headinh h2

Navodila:

◦ Dobro pretresite embalažo pred uporabo
◦ Napolnite hranilni rezervoar z vodo
◦ EC (elektro-prevodnost) Terra Vega raztopljen v navadni vodi iz vodovoda variira med 0,9 – 1,6 mS = (EC koncentrata + EC vode)
◦ Priporočen pH je med 5,8 – 6,2
◦ V primeru intenzivnega gojenja namakajte rastlino redno
◦ V manj rodovitnih prsteh dodajte enkrat dnevno z vodo
◦ V rodovitnih prsteh dodajte 1 – 3 na teden

Doziranje:

◦ : 200 (50 ml / 10 L vode)

Tip gnojila:

◦ Raztopina gnojila NPK (3 – 1 – 4) z mikrohranili

Sestava:

◦ Makrohranila: Dušik (N) 3,0 % (od tega Amonijski (NH₄) 0,6 % in Nitratni (NO₃) 2,0 %), Fosforjev Pentoksid (P₂O₅) 1,0 % oziroma Fosfor (P) 0,5 %, Kalijev Oksid (K2O) 4,0 % oziroma Kalij (K) 3,0 %
◦ Sekundarna hranila: Magnezijev Oksid (MgO) 1,0 % oziroma Magnezij (Mg) 0,7 %, Žveplov Trioksid (SO₃) 0,7 % oziroma Žveplo (S) 0,3 %
◦ Mikrohranila: Bor (B) 0,005 %, Baker (Cu) 0,001 %, Železo (Fe) 0,01 %,  kelatirano z EDDTA, Mangan (Mn) 0,01 %, Molibden (Mo) 0,001 % in Cink (Zn) 0,005 %

Poreklo: EU
notranji link

zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecCanna
NazivTerra Vega
TipMineralno gnojilo
Namen uporabeZemlja - Rast
Količina1000 Ml
MakrohranilaNPK (3 - 1 - 4)
Doziranje5ml / 1L vode
Šifra izdelka - SKUGRO0430
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Plagron Hydro A+B 2 x 1 L

Hydro A&B je visoko koncentrirano mineralno hranilo za rastline primerno za uporabo v fazi rasti in cvetenja. Popoln nadzor nad vrednostmi EC in pH.

Plagron Alga Grow 1 L

Plagron Alga Grow je osnovno rastlinsko hranilo, ki se uporablja v fazi rasti rastline. To gnojilo, ki temelji na algah, pomaga pri zdravi in uravnoteženi rasti ter dobrem razvoju korenin.

Biobizz Top Max 500 ml

Biobizz Top Max je 100 % organski stimulator cvetenja. Pomaga povečati dejansko velikost in težo cvetov, izboljša vnos hranil in izboljša okus.

Plagron Sugar Royal 1 L

Močan organski stimulator na osnovi aminokislin. Spodbuja pridelavo klorofila in posledično nastajanje smole / kristalov. Za maksimalne rezultate uporabljajte Sugar Royal v kombinaciji z Green Sensation ....

Biobizz Bio Grow 500 ml

Biobizz Bio-Grow je 100 % organsko tekoče gnojilo za rast. Impresivna rast v vseh razvojnih fazah rastline.

Biobizz Acti Vera 500 ml

Biobizz Acti Vera je zasnovan za zaščito imunskega sistema, povečanje presnove in povečanje absorpcije hranil v vseh vrstah rastlin.

Biobizz Calmag 500 ml

Biobizz Calmag je bil zasnovan za zaščito rastline pred potencialnim pomanjkanjem kalcija in magnezija.

Organics Nutrients POWER PLANT 1L

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč, rože

Organics Nutrients ” STARTER KIT ”

Organics Nutrient Starter kit – set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca…

Organics Nutrients ” Grow Kit ”

Organics Grow Kit – set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca…
Back to top