Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CannaCure 750 Ml

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CannaCure 750 Ml – zaščita rastlin
CANNACURE 750 Ml – zaščita rastlin

CannaCure izdelek je bil ustvarjen kot preventivni ukrep proti škodljivcem in rastlinskim boleznim. Razvili so ga raziskovalni laboratoriji družbe CANNA in ni podobno nobenemu drugemu fitofarmacevtskemu sredstvu, saj je tudi hranilo za liste. Tekočino v praktični plastenki z razpršilom enkrat tedensko temeljito nanesemo na rastline in tako ustvarimo naravno zaščitno plast. Ta je prepustna za vodo, svetlobo in zrak, zato lahko rastlina neomejeno nadaljuje svoje procese.

CannaCure učinkovito ščiti pred belimi mušicami, listnimi ušmi, pršicami in mokastimi hrošči. Rastlina postane tudi bolj odporna na druge rastlinske bolezni, kot je pepelasta plesen. CannaCure ne vsebuje snovi, ki bi bile strupene za človeka. Tako ga lahko varno uporabljate na rastlinah, katerih plodove bomo kasneje uživali.

CannaCure se lahko uporablja tudi pri akutnih okužbah. Trije nanosi CannaCure na teden učinkovito pomagajo proti škodljivcem. Hkrati se lahko z lepljivimi tablami ali nalepkami še bolj učinkovito lotimo škodljivcev. Ko je grožnja odvrnjena, se lahko zmanjša nazaj na preventivno količino enkrat na teden.

Poleg že pripravljenega polnila v plastenkahz razpršilom je na voljo tudi koncentrat CannaCure. To lahko zmešate z vodo v razmerju 1:3 in tako ponudite poceni način polnjenja pršilne stekleničke.

Uporaba:

Zelo pomembno je, da se CANNACURE temeljito nanese na obe strani listov. CannaCure uporabite enkrat tedensko kot preventivni ukrep, da rastlinski škodljivci ne napadejo listov. Če imate na primer močno okužbo s plesnijo, rastjinjakovimi ščitkarji, pršicami prelkami ali volnatimi ušmi, pršite vsake tri dni in po potrebi ponovite po nadaljnjih treh dneh. Nato nadaljujte s škropljenjem tedensko kot običajno.

CannaCure lahko uporabljate od začetka rasti do spravila pridelkov, skupaj z običajno rutino hranjenja.

Vsebina: 0,75L / 750ml, pripravljeno za uporabo

Poreklo: EU

notranji link

zunanji link
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec Canna
Naziv Cure
Tip Mineralno gnojilo
Namen uporabe Foljarno - Nega in zdravlje
Količina 750 Ml
Sestava - (N) w/w 1,914 % - (Fe) (kelatirano) w/w 0,074 %
Šifra izdelka - SKU GRO1539
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “CannaCure 750 Ml”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Organics Nutrients BIG PLANT 3kg

Big Plant je naravni ojačevalec zemlje za vaše rastline in ponuja širok spekter bioloških koristi. Spodbudi robustno rast rastlin,…

Organics Nutrients PK JUICE 1L

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Plagron Hydro A+B 2 x 1 L

Hydro A&B je visoko koncentrirano mineralno hranilo za rastline primerno za uporabo v fazi rasti in cvetenja. Popoln nadzor nad vrednostmi EC in pH.

Plagron Alga Grow 1 L

Plagron Alga Grow je osnovno rastlinsko hranilo, ki se uporablja v fazi rasti rastline. To gnojilo, ki temelji na algah, pomaga pri zdravi in uravnoteženi rasti ter dobrem razvoju korenin.

Biobizz Top Max 500 ml

Biobizz Top Max je 100 % organski stimulator cvetenja. Pomaga povečati dejansko velikost in težo cvetov, izboljša vnos hranil in izboljša okus.

Biobizz Alg-A-Mic 500 ml

Biobizz Alg-A-Mic 100 % organski način, da rastline postanejo manj obremenjene in bolj produktivne.

Organics Nutrients POWER PLANT 500ml

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč,,rož...

Plagron Cocos A+B 2 x 1 L

Plagron Cocos A+B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!

Organics Nutrients ” Mini Pack ” 3×0,5L

Organics Nutrients Mini Pack - set vsebuje vse potrebno za zdravo in hitro rast ter cvetenje rastlin s 100% organskimi hranili slovenskega proizvajalca...

Biobizz Acti Vera 500 ml

Biobizz Acti Vera je zasnovan za zaščito imunskega sistema, povečanje presnove in povečanje absorpcije hranil v vseh vrstah rastlin.
Back to top