Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Clonex 50ml

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Clonex 50ml – Gel za hitrejše ukoreninjanje podtaknjencev

Clonex je eden najprepoznavnejših izdelkov Growth Technology, hkrati pa sinonim za sredstvo za ukoreninjanje potaknjencev (klonov). Clonex je bil prvi tak izdelek na trgu v obliki gela, ki se bolje oprime stebla in tako bistveno izboljša uspešnost kloniranja. Uporaben je v večini propagacijskih medijev, od kock kamene volne in root riot, pa do zemlje in jiffy tablet.

◦ Clonex drastično poveča odstotek uspešnega ukoreninjanja
◦ Poveča število korenin
◦ Preprečuje gnitje in razvoj plesni
◦ Izjemno učinkovit

Uporaba:

podtsvek

◦ Potrebno količino Clonex gela natočimo v primerno posodo
◦ Po koncu dela se preostalega Clonex gela 50ml ne sme zliti nazaj v originalno plastenko ampak ga je potrebno zavreči
◦ Rastline morajo biti v vlažnem prostoru na temperaturi od 21 do 24°C
◦ Za uspešno ukoreninjanje je potaknjence najbolje postaviti v propagator
◦ Primeren del rastline z vsaj 4 listi poševno odrežemo s čistim ostrim rezilom (britvica, skalpel)
◦ Na dveh straneh stebla, od reza do cca 1cm višine z ostrim rezilom podrgnemo steblo, da odstranimo/ranimo vrhnjo plast stebla. Če je postopek izveden pravilno in se odstrani (popraska) samo najbolj zgornjo plast stebla, bodo iz teh “ran” hitro pognale korenine, odstotek uspešnega ukoreninjanja bo večji, korenin pa mnogo več.
◦ Steblo pomočimo v Clonex in vtaknemo cca 1,5cm globoko neposredno v kocko kamene volne, ali še bolje, v Root Riot.
◦ Ko končamo s kloniranjem, postavimo rastline v propagator, jih popršimo z vodo in pokrijemo.
◦ Ker potaknjenci ne dobijo vode iz korenin, jo lahko edino skozi liste, zato jih hranimo v propagatorju na visoki vlažnosti in zmerni temperaturi (21-24°C). Luknje za prezračevanje, če jih propagator ima, zapremo, da se v njem ustvari kondenz.
◦ Na dnu propagatorja ne sme zastajati voda. Kocke s potaknjenci morajo biti odcejene, da lahko mlade korenine dobijo veliko količino zraka. Če bo vode preveč, bodo korenine pričele gniti. Temu se izognemo tako, da pladenj s kockami položimo (recimo s svinčniki), ali pa po dnu posujemo perlit, nanj pa postavimo posamezne kocke kamene volne.
◦ Ko se pojavijo korenine, lahko rastline premmaknemo v večje kocke kamene volne, lahko pa neposredno v hidroponični sistem ali organski substrat.

Lastnosti:

◦ Tekoče sredstvo (gel) za ukoreninjanje potaknjencev
◦ Vsebuje rastlinske hormone
(Indolylbutyric acid in Benzisothiazolinone)

Opozorilo:

◦ Lahko povzroči alergično reakcijo
◦ Pri delu s Clonex gelom je najbolje uporabljati rokavice
◦ Po koncu dela je potrebno roke temeljito umiti
◦ Upoštevajte navodila za uporabo
◦ Hranite v originalni embalaži na sobni temperaturi
◦ Hranite izven dosega otrok in živali
◦ Ostankov Clonex 50ml gela ne zlivajte v odtok

Poreklo: USA

ZUNANJI LINK

NOTRANJI LINK

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecGrowth Technology
NazivClonex
TipHormoni za podtaknjence
Količina50 ml
Sestava(Indolylbutyric acid in Benzisothiazolinone)
Šifra izdelka - SKUGRO0073
Prenos Datotek

Growth Technology Clonex pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Biobizz Calmag 500 ml

Biobizz Calmag je bil zasnovan za zaščito rastline pred potencialnim pomanjkanjem kalcija in magnezija.

Plagron Cocos A+B 2 x 1 L

Plagron Cocos A+B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!

Organics Nutrients PK JUICE 5L

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Organics Nutrients BIG PLANT 3kg

Big Plant je naravni ojačevalec zemlje za vaše rastline in ponuja širok spekter bioloških koristi. Spodbudi robustno rast rastlin,…

Biobizz Bio Bloom – 500 ml

Biobizz Bio-Bloom je 100 % organsko, popolno tekoče gnojilo, ki ga je mogoče uporabiti od faze cvetenja do žetve. Popolna prehrana za bujne cvetove.

Plagron Hydro A+B 2 x 1 L

Hydro A&B je visoko koncentrirano mineralno hranilo za rastline primerno za uporabo v fazi rasti in cvetenja. Popoln nadzor nad vrednostmi EC in pH.

Organics Nutrients POWER PLANT 500ml

Organics Nutrients POWER PLANT visokokakovostno organsko gnojilo za rast in cvet rastlin. idealno za vse vrste zelenjave, sadja, zelišč,,rož...

Organics Nutrients PK JUICE 500ml

Pk Juice je popolnoma naravni pospeševalec cvetenja rastlin. Vsebuje optimalno količino fosforja in kalija (5 ‒8), ter drugih mikroelementov

Plagron Sugar Royal 1 L

Močan organski stimulator na osnovi aminokislin. Spodbuja pridelavo klorofila in posledično nastajanje smole / kristalov. Za maksimalne rezultate uporabljajte Sugar Royal v kombinaciji z Green Sensation ....

Plagron Alga Grow 1 L

Plagron Alga Grow je osnovno rastlinsko hranilo, ki se uporablja v fazi rasti rastline. To gnojilo, ki temelji na algah, pomaga pri zdravi in uravnoteženi rasti ter dobrem razvoju korenin.
Back to top