Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CO2 Exhale Bag

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CO2 Exhale Bag »Easy Grow »

CO2 Exhale Bag »Easy Grow »

Rastline, ki rastejo v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo, pogosto nimajo dovolj ogljikovega dioksida / CO2 za učinkovito fotosintezo. Ko so rastline sposobne povečati proces fotosinteze, so rezultat večje rastline z večjim donosom.

Moč je v gmoti micelija znotraj Exhale CO2 vrečke. Ta micelijska masa goji ogljikov dioksid in enosmerni zračni obliž sprošča CO2 neprekinjeno do 6 mesecev.

Vrečka Exhale CO2 običajne velikosti je zasnovana za majhne do srednje velike prostore za gojenje ali natančneje 1 vrečka bo 4-6 rastlinam zagotovila CO2, ki ga potrebujejo. Uporablja se lahko tako za vegetativno rast rastlin kot tudi za pridelavo sadja in cvetja.

headinh h2

Lastnosti:

◦ Konstantno sproščanje CO2
◦ Nivo CO2 -1300 ppm
◦ 100% Varna
◦ Brez vzdrževanja

Priprava:

◦ Ločevalni šiv služi tudi kot obešalnik. Ko ga odstranite, pustite, da material iz zgornjega drstišča pade na spodnji steriliziran substrat, tako da drstišče nežno premaknete navzdol na spodnji del vrečke.

◦ Znova pritrdite obešalo za ločilni šiv tako, da ga postavite nad zaplato filtra.
◦ Vrečko Exhale lahko sedaj postavite v svoj prostor za gojenje rastlin.
◦ Uporabite luknjo za zapiranje tako, da vrečko ExHale obesite nekoliko nad rastlinami.

Ogljikov dioksid, ki je težji od zraka, se bo obarjal navzdol proti vašim rastlinam.

Delovanje

Polna proizvodnja bo dosežena v 30-45 dneh. ExHale 365 bo proizvajal ogljikov dioksid – CO2 cca 6 mesecev.

Opazili boste spremembo videza mase micelija. Sčasoma bo dobil belkast videz, kar je normalno. CO2 se bo še naprej proizvajal do 6 mesecev.

Odvisno od pogojev se lahko vreča napihne, vendar to ni pokazatelj učinkovitosti. Če micelij raste, CO2

Raven CO2

Preveč CO2 je lahko škodljivo za rastline. Ko se raven CO2 dvigne na visoko, se sposobnost rastlin za transpiracijo med fotosintezo zmanjša. Z nižjo stopnjo transpiracije rastlina potegne manj hranilnih snovi, zato v rastlino vstopi manj hrane in rast se upočasni. Visoke ravni CO2 lahko povzročijo, da se na listih pojavijo madeži nekroze. Te madeže mrtvega tkiva so vabilo za pojav bakterij in plesni. Bakterije in plesni se hranijo z odmrlim tkivom in lahko povzročijo poškodbe rastlin, zmanjšajo pridelek in v nekaterih primerih povzročijo propad pridelka. Dokazano je, da ravni CO2 okoli 1200-1500 ppm zagotavljajo optimalno rast. Z ravnmi nad to samo zapravljate CO2 in lahko povzročite težave.

Izdelek je mogoče 100% reciklirati. Preprosto odstranite vsebino in jo vmešajte v kompostni kup ali uporabite kot dodatek k zemlji. Vrečko lahko reciklirate prek lokalnega podjetja za recikliranje plastike.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “CO2 Exhale Bag”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Adwa EC Tester Waterproof AD31

ADWA AD31 EC/DTS je praktičen, žepni, zapasni, vodoodporen EC/DTS merilnik s konstantnim prikazom temperature. Merilno območje EC od 0-3999 µs/cm…

Škarje za obrezovanje Easy Snips ravne

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Duct Tape 50mm x 30m

Duct Tape 50 mm x 30 m je visoko odporen na vremenske in temperaturne vplive. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo....

Prenosni mikroskop GiB 60x-100x

Prenosni mikroskop GiB z povečavo 60-100x  je primeren za iskanje parazitov in kontrolo dozorevanja rastlin.

Škarje za obrezovanje

Kovinske škarje za hitro obrezovanje listov. Majhne, elegantne, natančne škarje dobro sedijo v roki in omogočajo

Škarje za obrezovanje Easy Snips – Ukrivljene

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Ročne precizne škarje Hydrofarm za obrezovanje rastlin. Uporablja jih že na tisoče vrtnarjev,..

Leaf Trimmer

Leaf trimmer za enostavno odstranjevanje odvečnih listov rastline, cvetov...

Električni kabel 3 x 2,5 mm² – 100 m

Električni kabel 3 x 2,5 mm² dolžine 100 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji...

Extractor Bag 8 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.
Back to top