Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

CO2 Exhale Bag

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

CO2 Exhale Bag »Easy Grow »

CO2 Exhale Bag »Easy Grow »

Rastline, ki rastejo v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo, pogosto nimajo dovolj ogljikovega dioksida / CO2 za učinkovito fotosintezo. Ko so rastline sposobne povečati proces fotosinteze, so rezultat večje rastline z večjim donosom.

Moč je v gmoti micelija znotraj Exhale CO2 vrečke. Ta micelijska masa goji ogljikov dioksid in enosmerni zračni obliž sprošča CO2 neprekinjeno do 6 mesecev.

Vrečka Exhale CO2 običajne velikosti je zasnovana za majhne do srednje velike prostore za gojenje ali natančneje 1 vrečka bo 4-6 rastlinam zagotovila CO2, ki ga potrebujejo. Uporablja se lahko tako za vegetativno rast rastlin kot tudi za pridelavo sadja in cvetja.

headinh h2

Lastnosti:

◦ Konstantno sproščanje CO2
◦ Nivo CO2 -1300 ppm
◦ 100% Varna
◦ Brez vzdrževanja

Priprava:

◦ Ločevalni šiv služi tudi kot obešalnik. Ko ga odstranite, pustite, da material iz zgornjega drstišča pade na spodnji steriliziran substrat, tako da drstišče nežno premaknete navzdol na spodnji del vrečke.

◦ Znova pritrdite obešalo za ločilni šiv tako, da ga postavite nad zaplato filtra.
◦ Vrečko Exhale lahko sedaj postavite v svoj prostor za gojenje rastlin.
◦ Uporabite luknjo za zapiranje tako, da vrečko ExHale obesite nekoliko nad rastlinami.

Ogljikov dioksid, ki je težji od zraka, se bo obarjal navzdol proti vašim rastlinam.

Delovanje

Polna proizvodnja bo dosežena v 30-45 dneh. ExHale 365 bo proizvajal ogljikov dioksid – CO2 cca 6 mesecev.

Opazili boste spremembo videza mase micelija. Sčasoma bo dobil belkast videz, kar je normalno. CO2 se bo še naprej proizvajal do 6 mesecev.

Odvisno od pogojev se lahko vreča napihne, vendar to ni pokazatelj učinkovitosti. Če micelij raste, CO2

Raven CO2

Preveč CO2 je lahko škodljivo za rastline. Ko se raven CO2 dvigne na visoko, se sposobnost rastlin za transpiracijo med fotosintezo zmanjša. Z nižjo stopnjo transpiracije rastlina potegne manj hranilnih snovi, zato v rastlino vstopi manj hrane in rast se upočasni. Visoke ravni CO2 lahko povzročijo, da se na listih pojavijo madeži nekroze. Te madeže mrtvega tkiva so vabilo za pojav bakterij in plesni. Bakterije in plesni se hranijo z odmrlim tkivom in lahko povzročijo poškodbe rastlin, zmanjšajo pridelek in v nekaterih primerih povzročijo propad pridelka. Dokazano je, da ravni CO2 okoli 1200-1500 ppm zagotavljajo optimalno rast. Z ravnmi nad to samo zapravljate CO2 in lahko povzročite težave.

Izdelek je mogoče 100% reciklirati. Preprosto odstranite vsebino in jo vmešajte v kompostni kup ali uporabite kot dodatek k zemlji. Vrečko lahko reciklirate prek lokalnega podjetja za recikliranje plastike.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Leaf Trimmer

Leaf trimmer za enostavno odstranjevanje odvečnih listov rastline, cvetov...

Namakalni sistem 40 rož

GIB 40 namakalni sistem je odličen za domačo rabo. Višina rezervoarja je lahko največ 0,5 m in horizontalna dolžina rastlin pa največ 1,3 m....

Rastlinjak Garland

Garland eden največjih neogrevanih propagatorjev rastlin na trgu. Brez drenažnih lukenj je kot nalašč za uporabo z manjšimi...

Grownet mreža

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno oporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo. 

Merilna posoda 250 Ml

Merilna posoda za tekočine 250 ml. Plastična posoda z merilnimi lestvico. Za uporabo v kletarstvu,..

Škarje za obrezovanje Easy Snips ravne

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Električni kabel z EU Vtikačem – 3 m

PVC kabel v črni barvi s tremi vodniki preseka 1,5mm² in EU standard vtikačem ∿220-240V....

Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Ročne precizne škarje Hydrofarm za obrezovanje rastlin. Uporablja jih že na tisoče vrtnarjev,..

Extractor Bag 7 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.

Škarje za obrezovanje Hydrofarm – Ukrivljene

Ročne precizne ukrivljene škarje Hydrofarm za obrezovanje rastlin. Uporablja jih že na tisoče vrtnarjev,..
Back to top