Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Dexso Plin 500ml

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Dexso Plin 500ml

Dexso Plin 500ml

Plin Dexso DME (Dimethylether) je edinstven produkt, ki se uporablja v živilski in kozmetični industriji. Vsebuje manj kot 0,001% primesi in 99,99% čistega DME . DME (v obliki aerosola) je popoln izdelek za pridobivanje eteričnih olj in ostalih izvlečkov iz cvetov, sadežev in ostalih aromatičnih delov rastlin.

Dexso

Uporaba:

Z uporabo plina Dexso DME dobimo veliko bolj čist produkt, kot pri uporabi etanola. Pridobimo tudi količinsko več produkta, kot pri uporabi butana, vse skupaj pa je tudi hitreje in ceneje, kot pri CO2 ekstrakciji.

Zaradi posebne bipolarne sestave molekul, je DME močnejše topilo od ostalih. Omogoča popolno ekstrakcijo v polnem spektru in v samo enem koraku.
S svojo kemijsko strukturo je plin Dexso veliko manj eksploziven in nevaren, kot topila na osnovi butana. To pa bistveno poveča varnost med postopkom ekstrakcije.
Plin Dexso ni strupen, vendar kljub temu ni primeren za uživanje. Prav tako ni primeren za uporabo s plastiko, saj je plin močno topilo.

Opozorilo:

Priporočamo, da storite vse potrebno za svojo varnost pa tudi za varnost okolice ter zagotovite varno ekstrakcijo. Obvezna je uporaba zaščitnih sredstev, kot so zaščitna očala, maska in rokavice (iz negorljivih materialov). Med ekstrakcijo priporočamo, da sta prisotni vsaj 2 osebi. Obvezna je tudi prisotnost gasilnega aparata, saj je jeklenka pod pritiskom in je ob segrevanju eksplozivna.

Pozor!

Osebam pod 18 let je delo s plinom Dexso prepovedano. Z nakupom izdelka avtomatsko sprejemate odgovornost in potrjujete, da ste stari nad 18 let. Z nakupom produkta tudi potrjujete, da ste seznanjeni z vsemi varnostnimi ukrepi, ki so opisani na spletni strani.

 

Aerosolno dozo plina se uporablja pri Dexo Extractor napravah.

 

Dostava izdelka:

Dostava izdelka preko poštnih storitev zaradi visoke stopnje vnetljivosti in eksplozivnosti plina ni možna.
Prevzem je možen v poslovalnici Cannabis Masters na Pristaniški ulici 21 v Kopru ali po dogovoru.

 

Neto količina: 500ml

Poreklo: Švica


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecDexo DME
Količina500 Ml
SKUDEXSOGAS500
MedijD.M.E. Dimethylether
Prenos Datotek

ANALIZA DEXO DME PDF

Prenos

INFORMATIVNI LIST O NEVARNIH SNOVEH PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Extractor Bag 7 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.

Extractor Bag 8 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.

QNUBU Vrečka 120 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

Qnubu ekstrakcijski papir 30 cm (rola 5 m)

Papir za ekstrakcijo Qnubu 30cm (rola 5 m), popoln spremljevalec za učinkovito in profesionalno ekstrakcijo Rosin Tech. Ta sprožilni papir je bil zasnovan z upoštevanjem potreb strokovnjakov za ekstrakcijo in zagotavlja izjemne rezultate.

Qnubu ekstrakcijski papir 15 cm (rola 5 m)

Papir za ekstrakcijo Qnubu 15 cm (rola 5 m), popoln spremljevalec za učinkovito in profesionalno ekstrakcijo Rosin Tech. Ta sprožilni papir je bil zasnovan z upoštevanjem potreb strokovnjakov za ekstrakcijo in zagotavlja izjemne rezultate.

Predrezani papir Qnubu 10 x 10 cm

Bistveno orodje za vse navdušence nad ekstrakcijo BHO in kolofonije. Ta papir je preprosta in učinkovita rešitev za delo ali shranjevanje ekstrakcij BHO, Rosin, IceoLator. Posebej je zasnovan tako, da se ne oprijema ekstrakcije, kar zagotavlja čisto izkušnjo ekstrakcije brez ostankov.

QNUBU Vrečka 90 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

Dexso Set rezervnih gumic

Komplet rezervnih tesnil O-ring Dexso za ekstraktorje,  Dexo Standard in Professional... 

Ekstraktor Dexso Professional 100g

Vrhunski visokokakovostni ekstraktor za ekstrakcijo eteričnih olj z uporabo plina DME (Dimetylether), ki se uporablja v živilski in kozmetnični industriji...Ekstraktor Dexso Professional 100g

Dexso rezervna jeklena mrežica

Rezervne mrežice 'Dexso' se uporabljajo pri 'Dexso' ekstraktorjit in zagotavljajo popolno filtracijo pri postopku pridobivanja eteričnih olj. 
Back to top