Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Drobilec ”Rosewood XL”

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Alu-Les drobilec ”Rosewood XL” – 2 delni

Kakovosten lesen 2-delni drobilec za zelišča z imenom ” Rosewood XL” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu.

Kakovosten lesen 2-delni drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu. drobilec za zelišča z imenom ” Leaf 2” izdelan iz šipkovega lesa z zapletenimi okraski in konopljinimi listi na pokrovu.

Pokrov ima magnetno zapiralo.

Mere:

◦ Premer: 54 mm
◦ Višina:    33 mm

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecBlack leaf
ModelRosewood XL
MaterijalAlu/Les
TiskBlack leaf
BarvaRosewood
PremerØ 54 mm
Višina33 mm
SistemDvo delni
infoSKU - GRINDERROSEWOODXL
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Lesen drobilec Classic – Party Size

Kakovosten dvodelni lesen drobilec temno rjave barve in jeklenimi zobmi za drobljenje zelišč z imenom ” Party Size”. Kakovosten dvodelni lesen drobilec 

Aluminijasti drobilec ” Rasta” 4-delni

BL Rasta drobilec iz eloksiranega aluminija z magnetno zapiralnim pokrovom in drsnim obročem ter sito in zbiralno komoro... Aluminijasti drobilec ” Rasta” 4-delni

Aluminijasti drobilec ” Pocket Green ” 4 – delni

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za zelišča z imenom ” Pocket ” zelene barve primeren za vsak žep.

Kovinski drobilec ”Concave – Gray” 4- delni

Concave – Gray” Siv štiridelni drobilec ima konkavno oblikovan magnetni zapiralni pokrov s konkavno oblikovano drobilno komoro..

Aluminijasti drobilec “Classic”

Kakovosten aluminijasti 2-delni drobilec za drobljenje zelišč v sivi barvi, primeren za vsak žep.

Aluminijasti drobilec ” New Edge” 4- delni

Največji oprijem za hitro obračanje! Utori omogočajo enostavno in hitro rokovanje z “New Edge”. Z magnetnim pokrovom in najlonskim obročem. Aluminijasti drobilec " New Edge" 4- delni

Lesen drobilec Classic

Kakovosten lesen drobilec za zelišča z imenom ” Classic ” temno rjave barve.

PVC drobilec “Transparent“ 3 – delni

PVC drobilec Transparent , kakovosten plastičen prozoren, tridelni drobilec za drobljenje zelišč in prostorom za shranjevanje...PVC drobilec OHP

Lesen aluminijasti drobilec ” Old Hemp Pharmacy Luxury ” 4 – delni

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za zelišča z imenom ” Old Hemp Pharmacy Luxury ” narejen iz mahagonijevega lesa z zlato anodizirano aluminijasto notranjostjo. Gospod med drobilci.Pakirano v darilni embalaži z dodatno mrežico.

Aluminijasti drobilec ” Dragon ” 4-delni

Kakovosten aluminijasti 4-delni drobilec za zelišča z imenom ” Dragon ”.
Back to top