Menu
Račun
0

+386 40 680 119

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Dušilka Green Force 315 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Profesionalna dušilka TBM Green Force 315 W
Dušilka Green Force 315 W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v tako imenovane “hibridne” dušilke. Primerna za sijalke CMH “LEC”, kot so Solux pro, Lumafarm, Philips, Auvl itd. To je prvi balast trga Magnetic Grow Shop, ki služi za čiste svetilke LEC. Elektromagnetni balast 315 W je sestavljen iz vseživljenjskega reaktanca in elektronske plošče, ki spreminja izhodni val v skladu s svetilkami LEC. Poleg tega, imajo barvne LED-gonilnike, ki vedno prikazujejo stanje svetilke ali če pride do notranje napake. Vključi ciklični časovnik na začetni plošči, da se prepreči vnovični zagon vroče svetilke – kar izboljša življenjsko dobo in učinkovitost dušilke. Prav tako ima toplotno zaščito, da se prepreči pregrevanje opreme. Priporočamo, da razdalja med dušilko in reflektorjem ne presega 10 m, čeprav lahko deluje do 15 m stran.

Green Force LEC 315 W je magnetni balast z velikimi izboljšavami v elektroniki. Zahvaljujoč tej novi zaganjalni napravi je razsvetljava LEC za rast vaših rastlin cenejša in čeprav ne deluje tako kot elektronska predstikalna naprava, je zelo blizu temu. TBM proizvaja ta model v Evropi s svojimi lastnimi standardi kakovosti.

LED indikatorji, ki glede na njihovo barvo in utripanje kažejo stanje:

Zelena LED neprekinjena: pravilno delovanje
Oranžna LED neprekinjena: žarnico je treba zamenjati, izčrpana
Rdeča LED neprekinjena: težave z žarnico ali okvare v priključkih
Rdeča LED utripajoča: označuje, da se lučka začne (ni napaka)
Če je po prekinitvi napajanja vroče, utegne trajati nekaj minut, preden se ponovno vklopi

Garancija: 2 Leti

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec TBM
Model GP315L
Napetost ∿ 220-240 V
Moč 315 W
SKU GRO3202
Mere 105 x 80 x 230 mm
Barva Bela
Masa 6,2 Kg
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Dušilka Green Force 315 W”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Reflektor 47 x 47 cm Hammered

Hammertone reflektor je primeren za HPS in MH žarnice od 250 W, 400 W, 600 W. Reflektor je izdelan iz Alu Hammered finish pločevine,

Philips Master Son-T Pia Plus 600 W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Plus 600 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.

Elektrox 400 W MH Super Grow 5600 K

Sijalka Elektrox Super Grow 400 W MH 5600 K je namenjena za uporabo v fazi rasti rastlin zaradi njihovega modrega....

Adjust – A – Wings DEFENDER Medium

Profesionalni dvokrilni reflektor za notranje pridelovalce Adjust-A-Wings Defender Medium je primeren za 400 in 600 W sijalke in zagotavlja homogeno porazdelitev svetlobe

Lumatek 600 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 600 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin…

Reflektor Stucco 47 x 47 cm

Cenovno ugoden reflektor Stucco je primeren za HPS in MH sijalke moči 250 W, 400 W, 600 W. Narejen je iz aluminija in ima granulirano površino.

Philips Master Son-T Pia Plus 400 W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Plus 400 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.

Analogni timer GIB

Analogni timer GIB Lighting je cenovno ugodna rešitev za samodejni vklop in izklop naprav, kot so naprimer ventilatorji. Enostaven za uporabo s 15 minutnim preklopnim časom in 96 možnimi kombinacijami.

Digitalni timer

Nastavljiv timer z 8 različnimi nastavitvami na dan. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč. Timer vklopi luči v vaši sobi za rast.....

Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin…
Back to top