Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Dušilka Green Force 315 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Profesionalna dušilka TBM Green Force 315 W
Dušilka Green Force 315 W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v tako imenovane “hibridne” dušilke. Primerna za sijalke CMH “LEC”, kot so Solux pro, Lumafarm, Philips, Auvl itd. To je prvi balast trga Magnetic Grow Shop, ki služi za čiste svetilke LEC. Elektromagnetni balast 315 W je sestavljen iz vseživljenjskega reaktanca in elektronske plošče, ki spreminja izhodni val v skladu s svetilkami LEC. Poleg tega, imajo barvne LED-gonilnike, ki vedno prikazujejo stanje svetilke ali če pride do notranje napake. Vključi ciklični časovnik na začetni plošči, da se prepreči vnovični zagon vroče svetilke – kar izboljša življenjsko dobo in učinkovitost dušilke. Prav tako ima toplotno zaščito, da se prepreči pregrevanje opreme. Priporočamo, da razdalja med dušilko in reflektorjem ne presega 10 m, čeprav lahko deluje do 15 m stran.

Green Force LEC 315 W je magnetni balast z velikimi izboljšavami v elektroniki. Zahvaljujoč tej novi zaganjalni napravi je razsvetljava LEC za rast vaših rastlin cenejša in čeprav ne deluje tako kot elektronska predstikalna naprava, je zelo blizu temu. TBM proizvaja ta model v Evropi s svojimi lastnimi standardi kakovosti.

LED indikatorji, ki glede na njihovo barvo in utripanje kažejo stanje:

Zelena LED neprekinjena: pravilno delovanje
Oranžna LED neprekinjena: žarnico je treba zamenjati, izčrpana
Rdeča LED neprekinjena: težave z žarnico ali okvare v priključkih
Rdeča LED utripajoča: označuje, da se lučka začne (ni napaka)
Če je po prekinitvi napajanja vroče, utegne trajati nekaj minut, preden se ponovno vklopi

Garancija: 2 Leti

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecTBM
ModelGP315L
Napetost∿ 220-240 V
Moč315 W
SKUGRO3202
Mere105 x 80 x 230 mm
BarvaBela
Masa6,2 Kg
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Elektrox 250 W MH Super Grow 5600 K

Sijalka Elektrox Super Grow 250 W MH 5600 K je namenjena za uporabo v fazi rasti rastlin zaradi njihovega modrega....

Lumatek 600 W MH 6400 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 600 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Sylvania HPS Agro Grolux 250 W 2050 K

Sylvania Grolux 250 W HPS AGRO je primerna za rast in cvetenje. Sijalka proizvaja 34 000 lumnov svetilnosti.

Dušilka Green Force 600 W

Dušilka Green Force GP600 je popolna napajalna enota za 600 W HPS (natrijeve) kot MH (metal halogene) sijalke.

Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 400 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin…

Lumatek 600 W Dimmable

Elektronske dušilke Lumatek proizvedejo do 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Preizkusi so pokazali, da je proizvodnja lumnov

Lumatek 1000 W MH 4000 K

Sijalka Lumatek MH 1000 W / 4000 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Lumatek 600 W MH 4200 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 600 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Lumatek 400 W MH 6400 K

Sijalka Lumatek MH 400 W / 6400 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Elektrox 600 W MH Super Grow 5600 K

Sijalka Elektrox Super Grow 600 W MH 5600 K je namenjena za uporabo v fazi rasti rastlin zaradi njihovega modrega....
Back to top