Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

EBB & Grow

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Potopni sistem za sub-namakanje EBB & Grow
Potopni sistem za sub-namakanje EBB & Grow

Sistem Ebb & Grow uporablja sub-namakanje; hranilna raztopina poplavi substrat in nato, ko se črpalka ustavi, steče v rezervoar. Ta redni odliv in pretok raztopine daje koreninskemu sistemu odlično oksigenacijo. Sistem je zasnovan za začetnike, ki iščejo tehnično preprost sistem, ki je enostaven za uporabo, in za izkušene pridelovalce, ki iščejo modularni sistem, ki se lahko prilagodi posebnostim njihovega rastočega okolja in resnično povečuje donos. Gre za definicijo vsestranskega sistema za gojenje: omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Substrat:

Tudi tukaj imate izbiro. S pomočjo EBB&GROW® lahko gojite:

◦ Uporaba glinenih kroglic (Euro Pebbles)
Uporaba kokosovega vlakna (Cocos Premium)
ali mešanice kokosovih vlaken/perlita
Uporaba zemlje (All Mix)
Uporaba kamene volne (tega ne priporočamo, ker je ni mogoče reciklirati)

Nastavitve časa poplavljanja

EBB & Grow

Vsak cikel poplav ne deluje na enak način. Obstaja več dejavnikov, edinstvenih za vaš hidroponski sistem, ki določajo, kako in kdaj pride do poplavljanja. Okoljske razmere v vašem rastnem prostoru vplivajo na velikost in potrebe vaših rastlin. Pri tem igrajo vlogo tudi vaše rastne potrebe in splošne potrebe po vodi. Na primer, rastni medij, kot so glineni kamenčki, ki ne zadržuje veliko vode, pomeni, da morate pogosteje poplavljati. Če uporabljate nekaj, kot je vermikulit, ki zadrži več vlage, vam ni treba tako pogosto poplavljati.

EBB & Grow

Najboljši način za ugotavljanje poplavnih ciklov je, da jih sami določite. Ko imate nastavljen sistem za poplavljanje in odtok, vzemite štoparico. Ali bolje rečeno, samo uporabite časovnik na pametnem telefonu. Vklopite črpalko in začnite meriti čas. Pazljivo opazujte, kako se poplavna miza polni. Ko nivo vode doseže približno 80 % pladnja, ustavite časovnik in izklopite črpalko. Zdaj imate dobro izhodišče za določitev, kako dolgo bo trajal posamezen cikel poplav. Če traja več kot 10 do 15 minut, da napolnite pladenj za poplavo, boste morda potrebovali močnejšo črpalko. Črpalko in rezervoar lahko tudi premaknete bližje rastlinam, da zmanjšate izgubo energije pri premikanju vode na daljše razdalje.

Plagron Allmix 50 L

To lahko pomeni tudi, da morate opraviti nekaj “ugibati in preveriti”, preden določite časovni razpored.

Nekatere sisteme je treba poplaviti le nekajkrat na dan. Za prostore za gojenje, ki so ponavadi suhi in vroči, z večjimi rastlinami boste morda morali poplavljati večkrat na dan, tudi od 10 do 15-krat. Vendar to ni značilno za večino sistemov za ebb&Flo.

Opozorilo:

Prepričajte se, da ne boste poplavili sistema, če vaše rastline niso porabile preostale vode v svojih pladnjih za rast. To je lahko resno pretiravanje in tudi za vaše rastline ni dobro. Točke med cikli oseke omogočajo rastlinam, da uporabijo hranilno raztopino, ki ostane za sabo. Preveč poplavljanja pa povzroča, da bodo rastline težko ‘dihale’.

Ostale prednosti tega sistema

Pri minimalnem vzdrževanju ni nevarnosti uhajanja ali prelivanja
Njena avtonomija vam omogoča, da jo pustite brez nadzora nekaj dni
brez kakršnegakoli tveganja za vaše rastline
Enostavno čiščenje
◦ Zelo nizka poraba El. energije 6,5 W
◦ Kapaciceta rezervoarja do 100 L hranilne raztopine

 

Vsebina paketa:

◦ 1 x Plastičen rezervoar
◦ 1 x Rastni pladenj
◦ 1 x  (cevi, spojke,..)
◦ 1 x Vodna črpalka 600L/H – 6.5W
◦ 1 x Navodila

 

Poreklo: UK
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec Nutriculture
Model EBB & Grow
Sistem Hidroponični - Potopni
Prostornina Max. 100 L
Mere Zunanje 95x95 cm / Notranje 86x86 cm / Višina 38 cm
Masa 16,5 kg
SKU izdelka GRO2250
Mnenja (2)

2 reviews for EBB & Grow

  1. Ivan Skankar

    “i”m very happy with this! Plants are doing very good”

  2. Johny

    “iii” Me to..

Podaj mnenje

Prenos Datotek

NUTRICULTURE EEB & FLOOD NAVODILA PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Nutriculture Amazon 8

Amazon 8 Nutriculture aeroponski sistem omogoča neomejeno najvišjo raven kisika, vode in hranil v območju korenin. Izredno hitra rast in večji pridelek.
199,16 Dodaj v košarico

Neoprenski obroč Ø80 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata. Za sisteme Amazon, Aeroflo, Aerofarm..  Neoprenski obroč Ø80 mm

Air set Oxypot 4

Set je namenjen za sistem DWC Oxypot 4 in zagotavlja optimalno vsebnost kisika v hranilni raztopini vaše hidroponskega gojišča. To omogoča, da se rastlinske korenine razvijejo še bolje in zagotavljajo zdravo in močno rast vaših rastlin.

Nutriculture Gro Tank GT100

NFT oz. ‘Nutrient Film Technique' je tanek sloj hranilne rastopine, ki kroži v sistemu in omogoča rastlinam zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno....
249,20 Dodaj v košarico

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

AutoPot 2Pot System

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru.
116,50 Dodaj v košarico

Nutriculture X-Stream Propagator 20

Nutriculture X-Stream – Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.
121,09 Dodaj v košarico

Potopna črpalka Nutriculture MJ – 1000 L/h

Potopna črpalka za vodo Nutriculture Maxi Jet 1000 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.

Wilma 10 Small Wide

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.
199,16 Dodaj v košarico

Nutriculture X-Stream propagator z ogrevanjem – Small

Progagator X-Stream Heat je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen. Dovolj prostora za do 150 semen ali potaknjencev!
165,60 Dodaj v košarico
Back to top