Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Extractor Bag 5 x 19 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Extractor Bag 5 x 19 LSet vrečk za ekstrakcijo kristalov MaXtractor 5 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo. Te vrečke so barvno kodirane in označene kot 25, 73, 120, 160, in 220 mikronske. Za enostavno namestitev ustrezajo standardnemu 19 literskemu vedru. Vrvice ohranjajo vrečke na mestu, podloženo platno pa olajša čiščenje. Robustna konstrukcija z vodoodpornimi dvojnimi šivi zagotavlja dolgoletno uporabo. Vsak komplet ima brezplačen 25-mikronsko filtrirno mrežico in priročno torbo za prenašanje.
Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami lja dolgoletnv uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami lja dolgoletno

VSTAVI

Navodila:

◦ Postavite dele rastlin, kot so cvetovi ali cvetni listi v vedro, napolnjeno z zelo hladno vodo, nato dodajte ledene kocke. Mraz povzroči strditev kristalnih žlez.
◦ Dobro premešajte za 10 – 30 minut, naj počiva hladnem za 15 – 30 minut, nato dodajte več ledu. Bolj kot je hladno boljše je.
◦ Postavite 220 μ Extration Bag 1 vrečko v čisto vedro in prelijemo vodo z zelišči dokler ne dobi zeleno in penasto barvo oz. obliko. Voda z zelišči se lahko uporabi le dvakrat.
◦ Postavite vreče za ekstrakcijo eno za drugo v novo vedro
◦ Počasi pustite, da se voda s zelišči prefiltrira skozi ostale vrečke
◦ V vrečki se pojavi blato rjavo-zelene barve
◦ Odstranite to blato z na primer plastično metlico oz. kartico in pustite, da se posuši

Set vsebuje:

◦ 1 x Vijola 25 μm
1 x Rumena 73 μm
1 x Oranžna 120 μm
1 x Rdeča 160 μm
1 x Modra 220 μm
1 x Sito za stiskanje 25 μm
1 x Vreča za shranjevanje

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Dexso Set rezervnih gumic

Komplet rezervnih tesnil O-ring Dexso za ekstraktorje,  Dexo Standard in Professional... 

Qnubu ekstrakcijski papir 15 cm (rola 5 m)

Papir za ekstrakcijo Qnubu 15 cm (rola 5 m), popoln spremljevalec za učinkovito in profesionalno ekstrakcijo Rosin Tech. Ta sprožilni papir je bil zasnovan z upoštevanjem potreb strokovnjakov za ekstrakcijo in zagotavlja izjemne rezultate.

Ekstraktor Dexso Standard 50g

Vrhunski visokokakovostni ekstraktor za ekstrakcijo eteričnih olj z uporabo plina DME (Dimetylether), ki se uporablja v živilski in kozmetnični industriji.

QNUBU Vrečka 120 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

QNUBU Vrečka 37 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

QNUBU Vrečka 90 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

Predrezani papir Qnubu 10 x 10 cm

Bistveno orodje za vse navdušence nad ekstrakcijo BHO in kolofonije. Ta papir je preprosta in učinkovita rešitev za delo ali shranjevanje ekstrakcij BHO, Rosin, IceoLator. Posebej je zasnovan tako, da se ne oprijema ekstrakcije, kar zagotavlja čisto izkušnjo ekstrakcije brez ostankov.

Škarje za obrezovanje Easy Snips ravne

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Grelec vode Sunlike 300 W

Sunlike 300 W Potopni grelec za slano in sladko vodo......

Dexso rezervna jeklena mrežica

Rezervne mrežice 'Dexso' se uporabljajo pri 'Dexso' ekstraktorjit in zagotavljajo popolno filtracijo pri postopku pridobivanja eteričnih olj. 
Back to top