Menu
Račun
0

+386 40 680 119

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Extractor Bag 7 x 19 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Set vrečk za ekstrakcijo kristalov MaXtractor 7 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo. Te vrečke so barvno kodirane in označene kot 25, 73, 90, 120, 160, 190 in 220 mikronske. Za enostavno namestitev ustrezajo standardnemu 19 literskemu vedru. Vrvice ohranjajo vrečke na mestu, podloženo platno pa olajša čiščenje. Robustna konstrukcija z vodoodpornimi dvojnimi šivi zagotavlja dolgoletno uporabo. Vsak komplet ima brezplačen 25-mikronsko filtrirno mrežico in priročno torbo za prenašanje.

Navodila:

Postavite dele rastlin, kot so cvetovi ali cvetni listi v vedro, napolnjeno z zelo hladno vodo, nato dodajte ledene kocke. Mraz povzroči strditev kristalnih žlez.
Dobro premešajte za 10 – 30 minut, naj počiva hladnem za 15 – 30 minut, nato dodajte več ledu. Bolj kot je hladno boljše je.
Postavite 220 μ Extration Bag 1 vrečko v čisto vedro in prelijemo vodo z zelišči dokler ne dobi zeleno in penasto barvo oz. obliko. Voda z zelišči se lahko uporabi le dvakrat.
Postavite vreče za ekstrakcijo eno za drugo v novo vedro
Počasi pustite, da se voda s zelišči prefiltrira skozi ostale vrečke
V vrečki se pojavi blato rjavo-zelene barve
Odstranite to blato z na primer plastično metlico oz. kartico in pustite, da se posuši

Set vsebuje:

◦ 1 x Vijola 25 μm
◦ 1 x Rumena 73 μm
◦ 1 x Črna 90 μm
◦ 1 x Oranžna 120 μm
◦ 1 x Rdeča 160  μm
◦ 1 x Zelena 190 μm
◦ 1 x Modra 220 μm
◦ 1 x Sito za stiskanje 25 μm
◦ 1 x Vreča za shranjevanje

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Extractor Bag 7 x 19 L”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Škarje za obrezovanje

Kovinske škarje za hitro obrezovanje listov. Majhne, elegantne, natančne škarje dobro sedijo v roki in omogočajo

Dexso Plin 500ml

Plin Dexso DME (Dimethylether) je edinstven produkt, ki se uporablja v živilski in kozmetični industriji. Vsebuje manj kot 0,001% primesi in 99,99% čistega DME .  

Leaf Trimmer

Life trimmer za enostavno odstranjevanje odvečnih listov ratline, cvetov...
312,20 Dodaj v košarico

Duct Tape 50mm x 30m

Duct Tape 50 mm x 30 m je visoko odporen na vremenske in temperaturne vplive. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo....

Grelec vode Sunlike 300 W

Potopni grelec za slano in sladko vodo......

Grownet mreža

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno oporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo. 

Mreža za sušenje zelišč Ø45 cm “Secret Jardin”

Primerna je za vse vrste prostorov za vzgojo rastlin (grow boksih, itd…). Narejeno iz kakovostnih materialov.

Električni kabel 3 x 1,5 mm² – 1,5 m

Električni kabel 3 x 1,5 mm² dolžine 3 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji...

Rope Ratchet

Rope Ratchet Hangers je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, odsevnikov... Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo s potegom vrvice,

Extractor Bag 5 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.
Back to top