Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Filtri RAW® ‘Black’

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Filtri RAW® ‘Black’

Filtri RAW® ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsak filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku.

‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku. ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku. ® ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku.W® ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku. ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filter gladko valjal brez ‘kvadranja’. Ker so kartončki filtra nebeljeni in nerafinirani, lahko vidite naravna vlakna v vsakem kartončku.® ‘Black’, so skrbno izrezani v skladu z naravno zrnatostjo papirja. Tako se bo vsaka filtkartončki filtra nebeljeni t

Lastnosti:

Izdelano iz čisto naravnih surovin
podnebju prijazna in trajnostna proizvodnja
gladko valjanje

Mere: 60×18 mm

Količina: Pak/50 kartončkov

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Ziggi URS filtri Wide

Ultimate Rolling Solution ali URS je naš najnovejši patentno zaščiten produkt iz zbirke “roll your own” pripomočkov. URS je revolucionarni pripomoček v katerem smo združili papirčke in filtre s priročno podlagico.

Stekleni ustnik “Black Leaf Glass 8 mm“

Čudoviti stekleni ustniki iz borosilikatnega stekla za večkratno uporabo znamke Black Leaf®. Bleščeči kamenčki dodajo pridih...

Jilter filtri

Jilter filtri so posebni filtri, ki znižujejo nivo katrana in ostalih nezaželjenih prisotnih snovi ob kajenju.

Karbonski filtri ActiTube Slim – 50 filtrov

Karbonski filtri ActiTube Slim so posebni filtri z aktivnim ogljem, ki veže škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju.

Dr. Perl Karbonski filtri 100 filtrov

100 filtrov z aktivnim ogljem Dr. Perl Junior v praktični priročni skatlici.

Jilter “Fat” filtri v Bio vrečki

Jilter® filtri 'Fat' – za čistejši, bolj gladek dim, ki izboljša okus!

Smoking Slim Karbonski filtri 30 filtrov

Smoking Slim Karbonski filtri vsebujejo aktivno oglje iz kokosa, ki je znano po svojih številnih lastnostih, se tukaj uporablja zaradi...

Dr. Perl Karbonski filtri 40 filtrov

40 filtrov z aktivnim ogljem Dr. Perl Junior v praktični priročni skatlici.

Karbonski filtri GIZEH – 34 filtrov

Karbonski filtri GIZEH so posebni filtri, ki vsebujejo aktivno oglje. Filtri boljše vežejo škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju. Karbonski filtri GIZEH - 34 filtrov

Karbonski filtri ActiTube Slim – 10 filtrov

Karbonski filtri ActiTube Slim so posebni filtri z aktivnim ogljem, ki veže škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju.Primerni za vsak žep!
Back to top