Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Growbox Set 250 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

AMATER

AMATER

PROFESOR

VETERAN

 IZBERITE RAZLIČICO !       Amater  –  Profesor  –  Veteran

 

GROWBOX SET 250 W – AMATER – 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega kltja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

GROWBOX HOMELAB 80

HomeLab 100 je popoln način za uresničitev vaših naraščajočih ambicij. Manj kot kvadratni meter  površine, popolnoma osvetljeno z eno samo 250-vatno rastno svetlobo, medtem ko sta z velikodušnim razglednim oknom na voljo hiter pregled rastlin, ne da bi pri tem motili njihovo rastno okolje. Dvojno obloženi zračni kanali niso mogli olajšati prezračevanja vrta, zaradi česar je bil idealen šotor za začetnike. Pridelovalni prostor: 1 m2. Notranjost materiala: vrhunski srebrni odsevni film Zunanjost materiala: nepremočljiv0 črno platno z večjo gostoto tkanin Dvoslojni zračni kanali: Z dodatnim slojem, ki je dodan vsem odprtinam za zračne kanale, vstopite in izstopite iz domačega laboratorija, ne da bi pri tem uhajala svetloba. Vodotesna prevleka in svetlobna pregrada na zadrgi vsebujeta svetlobo in razlitje. Vlekači zadrg so kovinskiPriporočena osvetlitev: 250 vatov. Izpuh: 5 x 8 ″ / 200 mm (15 x 24/20 cm) Strešni kanal za enostaven in stabilen odvod zraka (vrata se prilagodijo kanalom manjšega premera in opremi) Dostop do kabla: 2 x 4 ″ / 100 mm (6 x 12/10 cm) Mere: 80 x 100 x 200 cm 2 x izjemno jasna razgledna okna3 x pasivni sesalniki zraka z vgrajenimi 700-mikronskimi zasloni za hrošče in odstranljivimi pokrovi.

 

                                                                             

 

 

DUŠILKA  ELKOSUN 250 W

Primerna je za Natrijeve (HPS) in za Metalhalogene (MH) sijalke. Profesionalna, okolju prijazna dušilka za notranjo uporabo. Green Power 600 W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se dušilka bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v tako imenovane “hibridne” dušilke. Popolna enota za visokotlačne sijalke. LED za vklop. Razred zaščite I. Ballast z navitji, razred H–dT max 75 °C. Dušilka Green Power je zaščitena s smolo iz poliestra. Opremljena je s kondenzatorjem (cos-Fi 0,9).  LASTNOSTI: Model – GP600; Moč – 600 W; Maksimalna razdalja med dušilko in svetilko – 16 m; Električna napetost – 230 V; Frekvenca – 50 Hz; Električni tok – 6,2 A; Dimenzije – 150 x 80 x 230 mm.

 

 

 

 

ODSEVNIK STUCO Z ZAVIHKOM 470 x 470 mm

Stucco Reflector podjetja Hortigarden je popolnoma zasnovan tako, da v celoti izkoristi razpoložljivo svetlobo v notranjih rastnih prostorih. Narejena je iz aluminija in ima granulirano površino.
Stucco reflektor je primeren za HPS in MH sijalke moći 250 W, 400 W, 600 W . Okovje E-40.

 

 

 

 

SIJALKA SYLVANIA GROLUX 250W

Primerna je za rast in cvetenje (Agro), natrijeva sijalka Sylvania SHP-T GroXpress 600 W proizvaja 165.000 lumnov. Žarnica je bila razvita specifično za uporabo v rastlinjakih in ima visok faktor Phytolumnov. Tej sijalki je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja. Življenjska doba sijalke je približno 30.000 ur in osvetli površino od 1,8 m².

 

 

 

 

 

DIGITALNI TIMER

Nastavljiv timer z 8 različnimi nastavitvami na dan. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč.
Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih, po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop).
Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu.

 

 

VENTILATOR VENTS VK100

VK ventilatorji se uporabljajo za  izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne ABS plastike. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. Zaščita motorja: IP44.

 

 

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM  CAN LITE 300PL

Vrhunski filter CAN125 je zelo lahek filter. Filter ima možnost menjave flanže, v tem setu je priložena flanža 100 mm. Karbonski filter se priključi na odvodni del ventilacije. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Zadrži tudi najmanjše delce. Vse skupaj je zavito s filcem, ki zadrži večje delce. Teža oglja je 1,6 kg.

 

 

 

 

 

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER

Trilite “Indoor and Outdoor Thermometer with Hygrometer” digitalni merilec prikazuje  temperaturo in vlažnost istočasno. Digitalni merilec zabeleži minimalno ter maksimalno temperaturo in vlažnost vsak dan. Za prikaz minimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MIN. Za prikaz maksimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MAX. Za prikaz temperature v °C ali °F preklopite stikalo, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.

 

 

VENTILATOR CLIP FAN  15W/19

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 19 cm in 15W moči je primeren za vse rastlinjake.Ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd…  Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

ALU PREZRAČEVALNA CEV 102 mm

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

 

 

KABEL S ŠUKO VTIKAČEM 3 m

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo. Število žil: 3 x 1,5 mm Električni tok: 16 A
Dolžina: 1,5 mBarva: Črna / BelaPrimeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

 

 

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

 

 

 

 

DIŠAVA ONA GEL BLOCK 170g

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo. Število žil: 3 x 1,5 mm Električni tok: 16 A
Dolžina: 1,5 mBarva: Črna / BelaPrimeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

VAZA VEGA 25 x 25 x 5,5 cm
Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).
Primeren podstavek za vazo Vega –Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO *VEGA*  17,5 x 17,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

 

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA D-102 mm

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

GROWBOX SET 250 W – PROFESOR – 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega kltja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

GROWBOX – AMBIENT Q80

HomeLab 100 je popoln način za uresničitev vaših naraščajočih ambicij. Deset kvadratnih metrov površine je popolnoma osvetljeno z eno samo 400-vatno rastno svetlobo, medtem ko sta z velikodušnim razglednim oknom na voljo hiter pregled rastlin, ne da bi pri tem motili njihovo rastno okolje. Dvojno obloženi zračni kanali niso mogli olajšati prezračevanja vrta, zaradi česar je bil idealen šotor za začetnike. Pridelovalni prostor: 1 m2. Notranjost materiala: vrhunski srebrni odsevni film Zunanjost materiala: nepremočljiv0 črno platno z večjo gostoto tkanin Dvoslojni zračni kanali: Z dodatnim slojem, ki je dodan vsem odprtinam za zračne kanale, vstopite in izstopite iz domačega laboratorija, ne da bi pri tem uhajala svetloba. Vodotesna prevleka in svetlobna pregrada na zadrgi vsebujeta svetlobo in razlitje. Vlekači zadrg so kovinskiPriporočena osvetlitev: 400 vatov. Izpuh: 5 x 8 ″ / 200 mm (15 x 24/20 cm) Strešni kanal za enostaven in stabilen odvod zraka (vrata se prilagodijo kanalom manjšega premera in opremi) Dostop do kabla: 2 x 4 ″ / 100 mm (6 x 12/10 cm)Mere: 100 x 100 x 200 cm 2 x izjemno jasna razgledna okna3 x pasivni sesalniki zraka z vgrajenimi 700-mikronskimi zasloni za hrošče in odstranljivimi pokrovi.

                                                                          

 

DUŠILKA LUMATEK  250 W DIMMABLE

Elektronska dušilka iz čvrstega in lahkega aluminija z napajalnim kablom. Primerna za HPS in MH sijalke. Dušilka ima nameščen kabel za napajanje in kabel za priklop E-dušilke in sijalke. Na dušilko lahko priklopimo sijalke od 250 W, 400 W in 600 W. Elektronske dušilke proizvedejo 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Dušilka ima dimmer – 250 W, 400 W, 600 W in SuperLumens.

 


 

 

ODSEVNIK  ADJUST A WINGS DEFENDER MEDIUM

Defender je industrijski model reflektorja. Površina reflektorja je toplotno obdelana z nanosom (Ti) titanovega praha, ki izboljša mehanske lastnosti in temperaturno odpornost.
Ohranja odbojno kakovost 92%.
Osnovna kovina je aluminijeva zlitina H18 (3% magnezija), ki je močna, a vzmetna, kar daje odsevniku konstantno popolno obliko parabolične krivulje z najstrožjim ravnanjem – kot nalašč za pridelovalca z nenehno spreminjajočim se okoljem rasti.

SIJALKA LUMATEK HPS 250 W DUAL SPECTRUM 2050 K

Primerna za fazo vegetacije in fazo cvetenja. Nova linija High-PAR output sijalk zasnovane posebej za digitalne dušilke. Sijalke delujejo optimalno z digitalnimi dušilkami in prav tako z navadnimi dušilkami.  Lumatek HPS sijalke so zasnovali vodilni svetovni inženirji HID sijalk. Te svetilke zagotavljajo izjemno zmogljivost na obeh magnetnih in elektronskih naprav.  Lumatek HPS sijalke zagotavljajo optimalen spekter in visoko raven fotosintetsko aktivnega sevanja za spodbujanje zdravo rast rastlin. Te svetilke imajo ojačana tesnila in okvir, kar bo zagotovilo dolgotrajno zmogljivost in stabilno svetilnost. V kombinaciji z digitalnimi Lumatek dušilkami, lahko povečate svetilnost.

 

 

VENTILATOR VENTS VKO100

VK ventilatorji se uporabljajo za  izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne ABS plastike. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. Zaščita motorja: IP44.

 

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM CANLITE 300PL

Vrhunski filter CAN125 je zelo lahek filter. Filter ima možnost menjave flanže, v tem setu je priložena flanža 125 mm. Karbonski filter se priključi na odvodni del ventilacije. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Zadrži tudi najmanjše delce. Vse skupaj je zavito s filcem, ki zadrži večje delce. Teža oglja je 1,6 kg.

 

 

DIGITALNO ČASOVO STIKALO

Nastavljiv timer z 20 različnimi nastavitvami. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč. Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop). Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu.

                                                               

            

 

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER INDOOR-OUTDOOR

Trilite “Indoor and Outdoor Thermometer with Hygrometer” digitalni merilec prikazuje notranjo in zunanjo temperaturo ter notranjo vlažnost istočasno. Digitalni merilec zabeleži minimalno ter maksimalno temperaturo in vlažnost vsak dan. Za prikaz minimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MIN. Za prikaz maksimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MAX. Za prikaz temperature v °C ali °F preklopite stikalo, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.

LCD Display s tremi prikazi (zunanja temperatura, notranja temperatura in notranja vlažnost) Proizvajalec: Trilite Model: TA318Tip: digitalni merilec vlage in temperatureSpomin Max / Min temperatura in vlagaLahko izbirate med prikazom v °C ali °FZunanjo temperaturno območje: -50 °C do 70 °CNotranje temperaturno območje: 0 °C do 50 °CMaksimalni doseg zunanje temperature: 1.5 mStopnja analize: 0.1 °CNatančnost: +1 °C, RH +5 %Notranje območje vlage: 25 % RH – 90 % RHNapajanje: 1.5 V AAA baterija (ena baterija)

 

 

 

VENTILATOR CLIP FAN ROTACIJSKI 10w/18cm

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 18 cm je primeren za vse rastlinjake.Rotacijski ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd… S pritiskom gumba na zgornji strani rotorja vklopimo samodejno gibanje ventilatorja v obe smeri 0° – 90°. Za usmerjeno (fiksno) pihanje ventilatorja gumb izvlečemo. Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

 

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

 

COMBICONECT  PREZRAČEVALNA CEV 102 mm

Fleksibilna cev Combiconnect 102 mm x 5 m
Fleksibilna cev primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra, zdrži temperature do 70 °C. Zunanjost pa prevleka iz PVC, kar povečuje vzdržljivost cevi na mehanske vplive.

 

 

 

 

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO VEGA 17,5 X 17,5 X 17,5 cm

Podstavek za vazo 25 x 25 x 25,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

 


 

 

 

VAZA VEGA 25 X 25 X 25,5

Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).
Primeren podstavek za vazo Vega – Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

OBJEMKA ŠIROKA D-100 mm

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

 

 

 

KABEL S ŠUKO VTIKAČEM  (3 x 1,5mm²/ 3m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 3m

 

 

 

DIŠAVA ONA GEL 170g Pro

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

 

 

 

VENTILATOR  VENTS TT 100 PRO
Ventilatorji TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji. So posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak in močan pretok zraka. Povzročajo nizko raven hrupa. Združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø 100 mm do Ø 315 mm. Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice, kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd…

 

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

GROWBOX SET 250 W – VETERAN– 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega kltja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

GROWBOX – AMBIENT Q80 PLUS

HOMEbox® Ambient Q80 Plus je idealen rastlinjak za pridelovalce, ki želijo obvladovati lastne potrebe domačih zelišč in drugih kompaktnih rastlin. Neverjetno je, da zavzame približno enak prostor kot majhna knjižna omara, vendar lahko sprejme med eno in pet rastlin! Super odsevna podloga PAR + spremeni ta kompaktni growbox v visoko produktivno notranje gojitveno okolje z neprimerljivo odbojnostjo v kombinaciji z učinkovitim odvajanjem toplote za kakovostnejše pridelke. Kljub kompaktni velikosti je rastlinjak HOMEbox® Ambient Q80 še vedno presenetljivo produktiven, še posebej v kombinaciji s hobi hidroponskim sistemom za gojenje. Dvojni 700-mikronski odprtine za zaščito pred insekti MicroMesh, usmerjeni zračniki OmniFlow zagotavljajo enostavno izmenjavo zraka in spodbujajo zdravo rastno okolje.

 

                                                                             

 

 

 

DUŠILKA LUMATEK  250 W DIMMABLE

Elektronska dušilka iz čvrstega in lahkega aluminija z napajalnim kablom. Primerna za HPS in MH sijalke. Dušilka ima nameščen kabel za napajanje in kabel za priklop E-dušilke in sijalke. Na dušilko lahko priklopimo sijalke od 250 W, 400 W in 600 W. Elektronske dušilke proizvedejo 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Dušilka ima dimmer – 250 W, 400 W, 600 W in SuperLumens.

 

 

 

ODSEVNIK  ADJUST A WINGS AVENGER MEDIUM

Defender je industrijski model reflektorja. Površina reflektorja je toplotno obdelana z nanosom (Ti) titanovega praha, ki izboljša mehanske lastnosti in temperaturno odpornost.
Ohranja odbojno kakovost 92%. Osnovna kovina je aluminijeva zlitina H18 (3% magnezija), ki je močna, a vzmetna, kar daje odsevniku konstantno popolno obliko parabolične krivulje z najstrožjim ravnanjem – kot nalašč za pridelovalca z nenehno spreminjajočim se okoljem rasti.

 

 

 

 

SIJALKA PHILIPS GREEN POWER 250 w 

Sijalka Philips Master Green Power je primerna za obdobje rasti in cvetenja. GreenPower svetilke so idealne za cvetenje. Spodbujajo asimilacijo CO2 za boljšo fotosintezo in rast rastlin. Son-T Pia Green Power svetilke imajo najvišji znesek glede rasti na vat (PAR). To je najbolj učinkovita SON svetilka na trgu.

Svetlobno-tehnične zmogljivosti:

  • Svetilnost: 88 000 lumnov
  • PIA (Philips Integrated Antenna)
  • Okovje E40

 

 

 

 

 

 

 

VENTILATOR VENTS TT PRO 100

Ventilatorji VENTS TT PRO so opremljeni s širokimi zmogljivostmi in visoko zmogljivostjo osnih in centrifugalnih ventilatorjev ter so posebej zasnovani za dovodno in izpušno prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in nizko raven hrupa.
Ventilatorji so združljivi z okroglimi zračnimi kanali od Ø 100 do 315 mm. Sistemi za izpušno prezračevanje na osnovi ventilatorjev VENTS TT PRO so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnic in kuhinj ter drugih vlažnih prostorov, pa tudi za prezračevanje stanovanj, počitniških hiš, trgovin, kavarn itd.

 

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM CANLITE 300PL

Vrhunski filter CAN125 je zelo lahek filter. Filter ima možnost menjave flanže, v tem setu je priložena flanža 125 mm. Karbonski filter se priključi na odvodni del ventilacije. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Zadrži tudi najmanjše delce. Vse skupaj je zavito s filcem, ki zadrži večje delce. Teža oglja je 1,6 kg.

 

 

 

 

 

 

 

DIGITALNO ČASOVO STIKALO

Nastavljiv timer z 20 različnimi nastavitvami. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč.
Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop).
Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu.

 

 

                                                                             

 

VENTILATOR VENTS VKO100

VK ventilatorji se uporabljajo za  izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne ABS plastike. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. Zaščita motorja: IP44.

 

 

 

VENTILATOR CLIP FAN ROTACIJSKI 10w/18cm

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 18 cm je primeren za vse rastlinjake.Rotacijski ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd… S pritiskom gumba na zgornji strani rotorja vklopimo samodejno gibanje ventilatorja v obe smeri 0° – 90°. Za usmerjeno (fiksno) pihanje ventilatorja gumb izvlečemo. Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

 

 

 

 

 

KABEL S ŠUKO VTIKAČEM

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3 x ⧄1,5 mm / 3 m
Električni tok: 16 A
Dolžina: 1,5 mBarva: Črna / Bela
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

 

 

 

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

 

FLEKSIBILNA ALU DUŠILNA CEV

Namenjena je predvsem domači uporabi, kjer hrup lahko predstavlja težave.
Odlična termična in zvočna izolacija.

 

 

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA D-102 mm

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

 

 

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER INDOOR-OUTDOOR

Trilite “Indoor and Outdoor Thermometer with Hygrometer” digitalni merilec prikazuje notranjo in zunanjo temperaturo ter notranjo vlažnost istočasno. Digitalni merilec zabeleži minimalno ter maksimalno temperaturo in vlažnost vsak dan. Za prikaz minimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MIN. Za prikaz maksimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MAX. Za prikaz temperature v °C ali °F preklopite stikalo, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.

LCD Display s tremi prikazi (zunanja temperatura, notranja temperatura in notranja vlažnost) Proizvajalec: Trilite Model: TA318Tip: digitalni merilec vlage in temperatureSpomin Max / Min temperatura in vlagaLahko izbirate med prikazom v °C ali °FZunanjo temperaturno območje: -50 °C do 70 °CNotranje temperaturno območje: 0 °C do 50 °CMaksimalni doseg zunanje temperature: 1.5 mStopnja analize: 0.1 °CNatančnost: +1 °C, RH +5 %Notranje območje vlage: 25 % RH – 90 % RHNapajanje: 1.5 V AAA baterija (ena baterija)

 

 

DIŠAVA ONA GEL 170g Pro

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

 

VAZA VEGA 25 X 25 X 25,5

Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).
Primeren podstavek za vazo Vega – Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

 

 

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO VEGA 17,5 X 17,5 X 17,5 cm

Podstavek za vazo 25 x 25 x 25,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

Dodatne informacije
Prenos Datotek

HomeLab 100 Navodila za uporabnike.pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Secret Jardin Grow mreža 150 – 150 cm

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno podporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo...

Ambient Q60 Plus

Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.

HomeLab 80

Svetlobno in vodotesen growbox z Mylar Premium platnom, … čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje čistilcev vonjav,..

Homelab 145

Svetlobno in vodotesen growbox z Mylar Premium platnom, … čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje čistilcev vonjav,..

Homelab 120L

Svetlobno in vodotesen growbox z Mylar Premium platnom, … čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje čistilcev vonjav,..

HomeLab 80L

Svetlobno in vodotesen growbox z Mylar Premium platnom, … čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje čistilcev vonjav,..

Grownet mreža

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno oporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo. 

Growbox Set 600 W

 Plug & Play - GROW VETERANS
740,001.185,00Izberi možnosti

Ambient Q80 Plus

Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.

Vogalnik za HomeLab Ø22 mm – 3way

Original HomeBox nadomestni PVC 3 smerni vogalnik za šotore: HomeLab, Ambient: 100. 120, 120L, 145.
Back to top