Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Growbox Set 2 X 600 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

AMATER

AMATER

PROFESOR

VETERAN

 IZBERITE RAZLIČICO !       Amater  –  Profesor  –  Veteran

 

IZBERITE_RAZLIČICO!

Amater – Profesor – Veteran

GROWBOX SET GV AMATER 2X600 -ODPRT-Cannabismasters

GROWBOX SET 2 X 600 W – AMATER – 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega klitja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

GROWBOXHOMELAB 120L 

Kot ena izmed najbolj priljubljenih odločitev za Homebox je bil HomeLab 120L . Prvotno namenjen super produktivnim rastnim prostorom.
Domači laboratorij je že dolgo prva izbira za pridelovalce, ki želijo hiter in priročen notranji vrt.
Razpakirajte in sestavite v nekaj minutah, nobeno orodje ni potrebno. Serijo Homelab sestavljajo prenosni, notranji šotori za rast s srebrno notranjostjo. Popolnoma lahek in nepremočljiv pralni pladenj. Šotor je naslonjen na trpežne 16 mm prašno prevlečene palice šotora, da ga zaščiti pred rjo. Za pritrjevanje prezračevalnih filtrov in reflektorjev šotor vsebuje ojačano 16 mm konstrukcijo (prečni nosilci).

Različne prirobnice za odvod in dovod zraka. Primer dve nasprotni prirobnici za reflektorje (cool tube). Notranjost je sestavljena iz odsevne notranjosti srebrne barve za povečan odboj svetlobe in toplotno izolacijo (97%). Opremljen s kakovostno šotorsko tkanino in zadrgami za dolgotrajno uporabo.
Čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje Filtrov, reflektorjev …cool tube..
Površina gojenja: 2,88 m²
Mere: 240 x 120 x 200 cm

 

                                                                           

                                                                     

DUŠILKELKOSUN 600 W 

Vrhusnka dušilka priznanega slovenskega proizvajalca Elkosun. Dušilka je primerna za 600 W MH in 600 W HPS sijalke.

Elkosun izdelki so namenjeni za visoko učinkovitost in nizko samo-ogrevanje. Elkosun nudi visoko zanesljive, kakovostne izdelke z več desetletji izkušenj in tradicije v proizvodnji magnetnih naprav. Elkosun uporablja samo kakovostne materiale in sestavne dele ter ponuja 3-letno garancijo na vse njihove izdelke.

 

 

 

 

 

DIGITALNI TIMER

Nastavljiv timer z 8 različnimi nastavitvami na dan. Timer lahko vklaplja 1 x 1000 W sijalko. Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih, po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop). Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu. Maksimalna brementev 1780 W.

 

 

 

 

 

 

 

ODSEVNIK STUCCO 47x47cm

Stucco Reflector podjetja Hortigarden je popolnoma zasnovan tako, da v celoti izkoristi razpoložljivo svetlobo v notranjih rastnih prostorih. Narejena je iz aluminija in ima granulirano površino.
Stucco reflektor je primeren za HPS in MH sijalke moći 250 W, 400 W, 600 W . Okovje E-40.

 

 

 


SIJALKA 
SYLVANIA HPS AGRO GRO-LUX 600W – 2050 K 

Primerna je tako za rast, kot za cvetenje.
Razvita je bila specifično za uporabo v rastlinjakih.
Sijalki Sylvania HPS Grolux 600 W je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja.
Sijalka Sylvania Grolux proizvaja 90.000 lumnov.

 

 

 

VENTILATOR VENTS VK200

VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje, itd… Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico.

Ventilator je združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm.
Pretok zraka- 780 m³/h

 

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM  CAN LITE 1000 CFM

Na GlanceCan-Filter® je zasnoval in izdelal Can-Lite ™ za udobje in dolgo življenjsko dobo. 100% avstralski granulirani ogljik, aluminij zgoraj in spodaj, integrirana prirobnica in 51% odprta perforacija so značilnosti filtra Can-Lite ™. Can-Lite ™ je na voljo v 12 velikostih z razponom CFM od 89 do 3000. Can-Lite ™ je izdelan v namenski tovarni ogljikovih filtrov v Severni Ameriki. Vsak filter je za lažjo uporabo ovit s skrčljivo embalažo, zavit v embalažo in označen. Podrobnosti Izdelano v Severni Ameriki 12 velikosti od 89 do 3000 CFM, največji v industriji Nizek padec tlaka tudi pri manjših velikostih Lahek avstralski granulirani ogljik2 “Carbon postelja

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER

Digitalni merilec vlage in temperature blagovne znamke Trilite.

  • ○ Prikazuje aktualno temperaturo in trenutno vlažnost zraka
  • ○ Meri v Celsius in Fahrenheit stopinjah
  • ○ Beleži najvišjo in najnižjo vrednost temperature
  • ○ Beleži najvišjo in najnižjo vrednost vlage
  • ○ Napajanje – 1 baterija 1,5 V AA

VENTILATOR CLIP FAN  15W/19

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 19 cm in 15W moči je primeren za vse rastlinjake.Ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd…  Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

VENTILATOR VENTS VK 150

VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje, itd… Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Pretok zraka- 460 m³/h

 

 

ALU PREZRAČEVALNA CEV D-152 mm – 5 m

Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali s srebrnim odbojnim trakom.

 

 

 

KABEL S ŠUKO VTIKAČEM  (3 x 1,5mm²/ 3m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 3m

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

VAZA VEGA 25 x 25 x 5,5 cm
Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).
Primeren podstavek za vazo Vega –Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO *VEGA*  17,5 x 17,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

 

  

 

 

DIŠAVA ONA GEL BLOCK 732g
Nevtralizator vonjav ONA Gel Pro.

Nevtralizira tudi najmočnejše vonjave! Ta izdelek je nedvomno najbolj učinkovit ONA izdelek.
Trajalo je leta za razvoj tega izdelka, ki ima odlične lastnosti absorpcije in razpršitve vonjav.
Nevtralizacijski agenti ONA Gel se dovajajo okolju z naravnim izhlapevanjem. 1 L zadostuje
za popolno odstranitev neprijetnih vonjav v srednje velikih prostorih. Rok uporabe je od 1 – 2 meseca / kg.

Primerno za uporabo:
Kadilnicah, kuhinjah, sanitarijah, vrtovih, delavnicah, pisarnah, skladiščih, prezračevalnih sistemih oz. povsod kjer so prisotne nezaželene vonjave

 

 

 

ALU PREZRAČEVALNA CEV 203 mm – 5 m

Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali s srebrnim odbojnim trakom.

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA 150 mm

Kovinska objemka premera 150 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA 200 mm

Kovinska objemka premera 200 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

napis

GROWBOX SET 2 X 600W – PROFESOR – 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega kltja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

 

GROWBOX – AMBIENT R240

HOMEbox Ambient je postal top model podjetja – in to iz številnih tehtnih razlogov. Tukaj v A-Grade se ponašamo s kakovostjo izdelkov, ki jih prodajamo, in storitvami, ki jih ponujamo. Zaradi tega smo zelo navdušeni nad ponudbami HOMEbox. Kakovost materialov šotora, ojačani kovinski okvirji, kljuke in priključki omogočajo trdno strukturo.
Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.
Poleg njihove osupljive estetike je kremna zunanjost s črnimi šivi vsaj v oči. Lahke visokokakovostne zadrge zagotavljajo neprozornost brez težav s pokrovi in ​​zapenjalnimi trakovi. Tudi trden material za šotor zagotavlja, da se vam ne bo več treba spopadati s tem nadleženim uhajanjem svetlobe.

Vsaka odprtina za kanale in razgledna okna so zaščitena z visokokakovostnimi mrežami proti insektom, ki bodo odlično zaščitile pred škodljivci.

Notranjost šotora je prevlečena z debelo, prožno in na hrano odporno polietilensko plastjo s PAR +, ki zagotavlja, da se več svetlobe in manj toplote odbije na rastlino, kar ima za posledico večje donose in bolj enotne lastnosti.

HOMEbox in A-Grade sta odločena, da zagotovita najboljšo kakovost z minimalnimi skrbmi. S tem v mislih stojimo za svojimi izdelki prepričljivo in zagotavljamo dveletno proizvodno garancijo

 

 

                                                                       

 

 

DUŠILKA  URBAN GARDEN 600 W DIMMABLE

Urban Garden dušilke so visokokakovostne, glede na razmerje cen digitalnih dušilk in kakovosti na tgu so dušilke Urban Garden na samem vrhu. Za Sijalke : 250W, 400W, 600W, 1000W in preklopite na super lumen + 10% moči. Delovanje s 100% močjo v 5 minutah. Pasivni hladilni sistem. Globoki aluminijasti hladilniki učinkovito delujejo pri nizki toploti, ki jo oddaja ta dušilka, in ni strahu, da bi se prezračevanje pokvarilo. Tako je mogoče pričakovati, da bo življenjska doba precej daljša. Nad tem je pasivno hlajen balast precej tišji od drugih predstikalnih naprav.

 

 

 

 

 

ODSEVNIK ADJUST A WINGS DEFENDER MEDIUM

Defender je industrijski model reflektorja. Površina reflektorja je toplotno obdelana z nanosom (Ti) titanovega praha, ki izboljša mehanske lastnosti in temperaturno odpornost.
Ohranja odbojno kakovost 92%.Osnovna kovina je aluminijeva zlitina H18 (3% magnezija), ki je močna, a vzmetna, kar daje odsevniku konstantno popolno obliko parabolične krivulje z najstrožjim ravnanjem – kot nalašč za pridelovalca z nenehno spreminjajočim se okoljem rasti.

 

 

 

 


SIJALKA LUMATEK DUAL SPEKTRUM  600 W – 2050K

Primerna za fazo vegetacije in fazo cvetenja. Nova linija High-PAR output sijalk je zasnovana posebej za digitalne dušilke. Sijalke delujejo optimalno z digitalnimi dušilkami in prav tako z navadnimi dušilkami.

Lumatek HPS sijalke so zasnovali vodilni svetovni inženirji HID sijalk. Te svetilke zagotavljajo izjemno zmogljivost na obeh, magnetnih in elektronskih dušilkah. 100 % Evropsko zasnovane in izdelane Lumatek HPS sijalke zagotavljajo optimalen spekter in visoko raven fotosintetsko aktivnega sevanja za spodbujanje zdrave rasti rastlin. Te svetilke imajo ojačana tesnila in okvir, kar bo zagotovilo dolgotrajno zmogljivost in stabilno svetilnost. V kombinaciji z digitalnimi Lumatek dušilkami, lahko povečate svetilnost.

 

 

 

 

VENTILATOR VENTS TT 150 PRO

Ventilatorji Vents TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji. Posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in povzročajo nizko raven hrupa. Ventilatorji so združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø 100 mm do Ø 315 mm.

Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice, kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd…

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM  CANLITE 1000 CFM 

Na GlanceCan-Filter® je zasnoval in izdelal Can-Lite ™ za udobje in dolgo življenjsko dobo. 100% avstralski granulirani ogljik, aluminij zgoraj in spodaj, integrirana prirobnica in 51% odprta perforacija so značilnosti filtra Can-Lite ™. Can-Lite ™ je na voljo v 12 velikostih z razponom CFM od 89 do 3000. Can-Lite ™ je izdelan v namenski tovarni ogljikovih filtrov v Severni Ameriki. Vsak filter je za lažjo uporabo ovit s skrčljivo embalažo, zavit v embalažo in označen. Podrobnosti Izdelano v Severni Ameriki 12 velikosti od 89 do 3000 CFM, največji v industriji Nizek padec tlaka tudi pri manjših velikostih Lahek avstralski granulirani ogljik2 “Carbon postelja”. Prmer flanže 200 mm.

 

 

 

 

VENTILATOR VENTS VK 200

VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd… Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilator z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor.

 

 

COMBICONECT  PREZRAČEVALNA CEV 152 mm

Fleksibilna cev Combiconnect 152 mm x 5 m
Fleksibilna cev primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,
zdrži temperature do 70 °C. Zunanjost pa prevleka iz PVC, kar povečuje
vzdržljivost cevi na mehanske vplive.

 

 

 

 

DIGITALNO ČASOVO STIKALO

Nastavljiv timer z 20 različnimi nastavitvami. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč. Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop). Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu.

                                                               

            

 

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER INDOOR-OUTDOOR

Trilite “Indoor and Outdoor Thermometer with Hygrometer” digitalni merilec prikazuje notranjo in zunanjo temperaturo ter notranjo vlažnost istočasno. Digitalni merilec zabeleži minimalno ter maksimalno temperaturo in vlažnost vsak dan. Za prikaz minimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MIN. Za prikaz maksimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MAX. Za prikaz temperature v °C ali °F preklopite stikalo, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.

LCD Display s tremi prikazi (zunanja temperatura, notranja temperatura in notranja vlažnost) Proizvajalec: Trilite Model: TA318Tip: digitalni merilec vlage in temperatureSpomin Max / Min temperatura in vlagaLahko izbirate med prikazom v °C ali °FZunanjo temperaturno območje: -50 °C do 70 °CNotranje temperaturno območje: 0 °C do 50 °CMaksimalni doseg zunanje temperature: 1.5 mStopnja analize: 0.1 °CNatančnost: +1 °C, RH +5 %Notranje območje vlage: 25 % RH – 90 % RHNapajanje: 1.5 V AAA baterija (ena baterija)

 

 

 

VENTILATOR CLIP FAN ROTACIJSKI 10/18w

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 18 cm je primeren za vse rastlinjake.Rotacijski ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd… S pritiskom gumba na zgornji strani rotorja vklopimo samodejno gibanje ventilatorja v obe smeri 0° – 90°. Za usmerjeno (fiksno) pihanje ventilatorja gumb izvlečemo. Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

 

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov.
Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine.
Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo
z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb.
Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično
prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

COMBICONECT  PREZRAČEVALNA CEV 203 mm

Fleksibilna cev Combiconnect 203 mm x 5 m
Fleksibilna cev primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra, zdrži temperature do 70 °C. Zunanjost pa prevleka iz PVC, kar povečuje vzdržljivost cevi na mehanske vplive..

 

 

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO VEGA 17,5 X 17,5 X 17,5 cm

Podstavek za vazo 25 x 25 x 25,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

 

 

VAZA VEGA 25 X 25 X 25,5

Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).Primeren podstavek za vazo Vega – Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 


OBJEMKA ŠIROKA D-150 mm

Kovinska objemka premera 100 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA D-200 mm

Kovinska objemka premera 200 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

 

ELEKTRIČNI KABEL S ŠUKO VTIKAČEM

Napajalni kabel za priklop dušilke, ventilatorja ali druge naprave na električno omrežje.

Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina:3m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

DIŠAVA ONA GEL 732g Pro

Nevtralizira tudi najmočnejše vonjave! Ta izdelek je nedvomno najbolj idealen ONA izdelek za manjše prostore. Trajalo je leta za razvoj tega izdelka, ki ima odlične lastnosti absorpcije in razpršitve vonjav. Nevtralizacijski agenti ONA se spaja z okoljem z naravnim izhlapevanjem. Posoda ONA block zagotavlja popolno odstranitev neprijetnih vonjav v manjših prostorih. ONA block je organski produkt, ne-toksičen in okolju prijazen ter varen za uporabo v bližini ljudi, živali in rastlin.

 

 

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

GROWBOX SET GV VETERAN -2X600 -ODPRT- Cannabismasters ®

GROWBOX SET 2 X 600W – VETERAN– 

Set je namenjen ljubilteljem……Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
za vse “indoor” navdušence. Set je namenjen sajenju rastlin skozi celo razvojno obdobje rastline. Od samega kltja semena skozi celotno fazo rasti pa vse do cvetenja.

Set vsebuje vso potrebno opremo za zagon rasti rastlin v prostoru.
Vsi sestavni deli so prikazani spodaj.

GROWBOX – AMBIENT R 240

HOMEbox Ambient je postal top model podjetja – in to iz številnih tehtnih razlogov. Tukaj v A-Grade se ponašamo s kakovostjo izdelkov, ki jih prodajamo, in storitvami, ki jih ponujamo. Zaradi tega smo zelo navdušeni nad ponudbami HOMEbox. Kakovost materialov šotora, ojačani kovinski okvirji, kljuke in priključki omogočajo trdno strukturo.
Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.
Poleg njihove osupljive estetike je kremna zunanjost s črnimi šivi vsaj v oči. Lahke visokokakovostne zadrge zagotavljajo neprozornost brez težav s pokrovi in ​​zapenjalnimi trakovi. Tudi trden material za šotor zagotavlja, da se vam ne bo več treba spopadati s tem nadleženim uhajanjem svetlobe.

Vsaka odprtina za kanale in razgledna okna so zaščitena z visokokakovostnimi mrežami proti insektom, ki bodo odlično zaščitile pred škodljivci.

Notranjost šotora je prevlečena z debelo, prožno in na hrano odporno polietilensko plastjo s PAR +, ki zagotavlja, da se več svetlobe in manj toplote odbije na rastlino, kar ima za posledico večje donose in bolj enotne lastnosti.

HOMEbox in A-Grade sta odločena, da zagotovita najboljšo kakovost z minimalnimi skrbmi. S tem v mislih stojimo za svojimi izdelki prepričljivo in zagotavljamo dveletno proizvodno garancijo

 

 

DUŠILKA LUMATEK 600 W DIMMABLE

Elektronske dušilke Lumatek proizvedejo 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Preizkusi so pokazali, da je proizvodnja lumnov pri dušilkah Lumatek, 5 % višja, kot pri navadnih dušilkah 600 W. Proizvodi Lumatek ne izgubljajo svoje vrednosti s časom. Medtem ko, magnetne dušilke postanejo bolj hrupne, se vedno bolj pregrevajo, proizvedejo manj svetlobe in porabijo več elektrike. Dušilka Lumatek ostaja enako zanesljiva oz. kvalitetna skozi celo življenjsko obdobje. Če uporabljate navadno sijalko in novo dušilko Lumatek, povečate emisijo svetlobe od 20 do 30 %. Posledica je večji pridelek. Dušilka Lumatek je nekoliko dražja od navadnih dušilk, ampak zagotavlja isto storilnost skozi celotno življenjsko dobo. Ne postaja bolj hrupna, s časom se ne zmanjšajo njene kakovosti, kot se dogaja pri navadnih dušilkah. Višji začetni strošek se hitro amortizira.

       

 

 

 

ODSEVNIK ADJUST A WINGS AVENGER LARGE

Primeren za sijalke do 1000 W. V setu je tudi Super Spreader Large. Reflektor iz visoko kakovostnih konstrukcijskih lastnosti ter projekta zaščitenega z mednarodnim patentom. Ponaša se s praktičnostjo in uporabnostjo. Regulirni sistem odpiranja loput dopušča usmeritev svetlobnega snopa samo na željeno – potrebno mesto s pomočjo napenjalcev. Posebna oblika loput zagotavlja bolj homogeno oskrbo svetlobe. Z vključitvijo razsipalnika Super Spreader (vklučen v kompletu) dosežemo, da ni več vročih polj na sredini, tako da reflektor približamo na 20 cm od vrha rastlin. Ni nevarnosti, da bi jih požgali ali pa pretirano segreli prostor. Zahvaljujoč tej rešitvi, se svetlobni žarki s pomočjo Spreader-ja usmerijo v lopute, kjer se večji del toplote iz sijalke izloča in s tem izboljša oskrbo v svetlobnem snopu. Z reflektorjem Adjust-A-Wings dosežemo od 40 – 88 % boljšo izkoriščenost od navadnih reflektorjev Long Gloss. Istočasno povečamo pridelovalno površino iz 0,8 na 1,2 m² za 400 W in iz 1,2 na 1,8 m² za 600 W.

 

 

 

 

SIJALKA PHILIPS GREEN POWER 600 w 

Sijalka Philips Master Green Power je primerna za obdobje rasti in cvetenja. GreenPower svetilke so idealne za cvetenje. Spodbujajo asimilacijo CO2 za boljšo fotosintezo in rast rastlin. Son-T Pia Green Power svetilke imajo najvišji znesek glede rasti na vat (PAR). To je najbolj učinkovita SON svetilka na trgu.

Svetlobno-tehnične zmogljivosti:

  • Svetilnost: 88 000 lumnov
  • PIA (Philips Integrated Antenna)
  • Okovje E40

 

 

 

VENTILATOR VENTS VK 200

VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd… Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilator z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor.

 

 

 

FILTER PROTI VONJAVAM  CAN LITE 1000 cfm

Vrhunski filter CAN je zelo lahek filter. Filter ima možnost menjave flanže, v tem setu je priložena flanža 200 mm. Karbonski filter se priključi na odvodni del ventilacije. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Zadrži tudi najmanjše delce. Vse skupaj je zavito s filcem, ki zadrži večje delce. Teža oglja je 1,6 kg. Originalni Can filtri so visoko kakovostni in ne potrebujejo vzdrževanja. Ogleni zračni filtri zagotavljajo 99,5 % vpojnost vonjav in imajo priporočeno življenjsko dobo od 12 do 18 mesecev. Odstranjujejo vonjave hitro in učinkovito. Filtri nizozemskega proizvajalca so med najbolj priljubljenimi pri indoor gojiteljih. Njihova kakovost je neomejena možnost ponovnega polnjena, kar predstavlja privlačnost teh proizvodov, tako s cenovnega kot funkcionalnega vidika. Filter se priključi na odvodni del ventilacije.

                                                                           

DUŠILNA PREZRAČEVALNA CEV 152 mm / 5 m

Fleksibilna cev za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo!
Namenjena je predvsem domači uporabi, kjer hrup lahko predstavlja težave.

 

 

 

KABEL S ŠUKO VTIKAČEM

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3 x ⧄1,5 mm / 3 m
Električni tok: 16 A
Dolžina: 1,5 mBarva: Črna / Bela
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

 

 

 

 

 

OBEŠALA ROPE RATCHET

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in filtrov. Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine. Omogoča izredno enostavno nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

 

 

 

 

 

VENTILATOR  TT 150 PRO

Ventilatorji VENTS TT PRO so opremljeni s širokimi zmogljivostmi in visoko zmogljivostjo osnih in centrifugalnih ventilatorjev ter so posebej zasnovani za dovodno in izpušno prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in nizko raven hrupa.
Ventilatorji so združljivi z okroglimi zračnimi kanali od Ø 100 do 315 mm. Sistemi za izpušno prezračevanje na osnovi ventilatorjev VENTS TT PRO so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnic in kuhinj ter drugih vlažnih prostorov, pa tudi za prezračevanje stanovanj, počitniških hiš, trgovin, kavarn itd.

 

 

 

DIGITALNI TIMER

Nastavljiv timer z 8 različnimi nastavitvami na dan. Timer lahko vklaplja 1 x 600 W luč. Timer vklopi luči v vaši sobi za rast (grow box) ob določenih časih, po vaših željah (ON / OFF, vklop in izklop). Vaše rastline rastejo najbolje v določenem časovnem intervalu.

 

 

 

 

VENTILATOR CLIP FAN ROTACIJSKI 10/18w

Rotacijski ventilator s ščipalko The Pure Factory Clip Fan premera 18 cm je primeren za vse rastlinjake.Rotacijski ventilator z zelo tihim delovanjem je primeren za vse rastlinjake. Pritrditev ventilatorja je enostavna, saj s ščipalko (clip) ga lahko hitro in enostavno pritrdimo na rob mize, police, regala, itd… S pritiskom gumba na zgornji strani rotorja vklopimo samodejno gibanje ventilatorja v obe smeri 0° – 90°. Za usmerjeno (fiksno) pihanje ventilatorja gumb izvlečemo. Hitrost vrtenja nastavimo s pomočjo regulacijskega gumba, ki je na zadni strani rotorja.

 

 

 

DIGITALNI HYGRO THERMOMETER INDOOR-OUTDOOR

Trilite “Indoor and Outdoor Thermometer with Hygrometer” digitalni merilec prikazuje notranjo in zunanjo temperaturo ter notranjo vlažnost istočasno. Digitalni merilec zabeleži minimalno ter maksimalno temperaturo in vlažnost vsak dan. Za prikaz minimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MIN. Za prikaz maksimalne vrednosti temperature in vlažnosti pritisnite gumb MAX. Za prikaz temperature v °C ali °F preklopite stikalo, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.LCD Display s tremi prikazi (zunanja temperatura, notranja temperatura in notranja vlažnost) Proizvajalec: Trilite Model: TA318Tip: digitalni merilec vlage in temperatureSpomin Max / Min temperatura in vlagaLahko izbirate med prikazom v °C ali °FZunanjo temperaturno območje: -50 °C do 70 °CNotranje temperaturno območje: 0 °C do 50 °CMaksimalni doseg zunanje temperature: 1.5 mStopnja analize: 0.1 °CNatančnost: +1 °C, RH +5 %Notranje območje vlage: 25 % RH – 90 % RHNapajanje: 1.5 V AAA baterija (ena baterija).

 

 


DIŠAVA ONA GEL BLOCK 732g
Nevtralizator vonjav ONA Gel Pro.

Nevtralizira tudi najmočnejše vonjave! Ta izdelek je nedvomno najbolj učinkovit ONA izdelek.
Trajalo je leta za razvoj tega izdelka, ki ima odlične lastnosti absorpcije in razpršitve vonjav.
Nevtralizacijski agenti ONA Gel se dovajajo okolju z naravnim izhlapevanjem. 1 L zadostuje
za popolno odstranitev neprijetnih vonjav v srednje velikih prostorih. Rok uporabe je od 1 – 2 meseca / kg.

Primerno za uporabo:
Kadilnicah, kuhinjah, sanitarijah, vrtovih, delavnicah, pisarnah, skladiščih, prezračevalnih sistemih oz. povsod kjer so prisotne nezaželene vonjave

 

 

VAZA VEGA 25 x 25 x 5,5 cm
Plastična vaza iz polipropilena  25 x 25 x 25,5 cm (11L).
Primeren podstavek za vazo Vega –Podstavek za vazo 17,5 X 17,5 cm.

 

 

 

 

 

PODSTAVEK ZA VAZO *VEGA*  17,5 x 17,5 cm
Kvadratni podstavek iz polipropilena primeren za vazo Vega 25 x 25 x 25,5 cm-11L

 

 

 

 

 

OBJEMKA ŠIROKA 150 mm

Kovinska objemka premera 150 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

OBJEMKA ŠIROKA 200 mm

Kovinska objemka premera 200 mm omogoča priklop ventilatorja in filtra ali ventila. Zasnovana za hitro, varno in zanesljivo montažo, omogoča hitro povezavo z različnimi sestavnimi deli prezračevalnega sistema: aspiratorji, filtri, dušilci zvoka, cevmi in ventili. Hitro odstranjevanje olajša vzdrževanje in čiščenje. Izdelana iz pocinkanega jekla in po notranjem delu prekrita s plastjo mikroporozne gume, ki zagotavlja odlično tesnjenje in dušenje vibracij. Zaprta z dvema vijakoma.

 

 

DUŠILNA PREZRAČEVALNA CEV 203 mm 5 m

Fleksibilna cev za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo!
Namenjena je predvsem domači uporabi, kjer hrup lahko predstavlja težave.

 

 

 

 

 

 

KABEL ELEKTRIČNI (3 x 1,5mm²/ 2,5m)

Z njim povezujemo dušilko in ostalo opremo.
Število žil: 3
Presek:1,5mm²
Električni tok: 16 A
Dolžina: 2,5 m
Primeren za dušilke: 70 W, 100 W, 150 W, 250 W, 400 W, 600 W

Dodatne informacije
Prenos Datotek

HomeLab 100 Navodila za uporabnike.pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Vogalnik za HomeLab Ø22 mm – 3way

Original HomeBox nadomestni PVC 3 smerni vogalnik za šotore: HomeLab, Ambient: 100. 120, 120L, 145.

Secret Jardin Grow mreža 150 – 150 cm

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno podporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo...

Secret Jardin Grow mreža 120 – 120 cm

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno podporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo...

Ambient Q150 Plus

Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.

Growbox Set 400 W

 Plug & Play - GROW VETERANS
570,00940,00Izberi možnosti

Vogalnik za HomeLab 18mm 4way

Original HomeBox nadomestni PVC 4 smerni vogalnik za šotore: HomeLab 120L.

Growbox Set 600 W

 Plug & Play - GROW VETERANS
740,001.185,00Izberi možnosti

HomeLab 60

Svetlobno in vodotesen growbox z Mylar Premium platnom, … čvrste in trpežne zadrge, ki ne prepuščajo svetlobe. Izredno močno ogrodje za obešanje čistilcev vonjav,..

Ambient R 240

Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.

Ambient Q100

Naš najljubši del paketa HOMEbox je dejstvo, da so izključno zasnovani, razviti in ustvarjeni v Nemčiji, kar zagotavlja visoke standarde, ki jih spoštujejo tako HOMEbox kot A-Grade Hydroponics.
Back to top