Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

ISO Box 750 m³/h

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Airfan ISO Box (750 m³/h)
Airfan ISO Box (750 m³/h)

Iso Box ventilator s pretokom zraka 750 m³/h podjetja Airfan ima izdelano ohišje iz Mediapana-MDF.  Notranjost ohišja je obložena z zvočno izolativno spužvo za zelo tiho delovanje. Na zunanji strani ima ventilator odprtino za pritrditev 160 mm prirobnice. Pri takem ventilatorju priporočamo uporabo filtra z najmanj 900 m³/h pretoka zraka.

Ohišje ventilatorja Nizozemskega proizvajalca Airfan je izdelano iz kvalitetnega Mediapana (MDF). Notranjost ohišja je obložena z zvočno izolativno spužvo za zelo tiho delovanje. Na zunanji strani ima ventilator odprtino za pritrditev 160 mm prirobnice. Pri takem ventilatorju priporočamo uporabo filtra z najmanj 900 m³/h pretoka zraka. Notranjost ohišja je obložena z zvočno izolativno spužvo za zelo tiho delovanje. Na zunanji strani ima ventilator odprtino za pritrditev 160 mm prirobnice. Pri takem ventilatorju priporočamo uporabo filtra z najmanj 900 m³/h pretoka zraka.

V kompletu sta dve prirobnici od 160 mm. Za transport in lažjo namestitev ventilatorja, prirobnici nista montirani. Na vrhu ohišja ima štiri vijačne nosilce z gumijastimi obroči za obešanje, ki bodo absorbirali tudi najmanjšo vibracijo.

Lastnosti:

Max. pretok zraka – 750 m³/h
Radialni ventilator
Proizvajalec – Airfan
Rotorji so dinamično uravnovešeni v dveh ravninah (skladno z ISO1940)
Regulacija vrtljajev s frekvenčnim regulatorjem
Zaprti kroglični ležaji v ohišju z gumi obročem, ki zmanšjuje prenos vibracij

Število odprtin in prirobnic:

2 odprtini (dovodna in odvodna)
2 prirobnici od Ø160 mm

Paket vsebuje:

1 x Ventilator IsoBox 750 m³/h
4 x Obročni vijak M6 x 80 mm
4 x Gumijasti obroči
2 x Kovinska prirobnica Ø160 mm

Ventilator Iso Box ima vgrajen napajalni kabel z Eu vtikačem.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecAir Fan
TipRadialni
Premer odprtineØ160 mm
Tok1,2 A
Napetost∿ 220-240 V
Frekvenca50 Hz
Moč330 W
Materijal ohišjaMediapan-MDF
MAX. pretok zraka750 m³/h
EC motorNE
ModelISO Box
Masa10,80 kg
SKUGRO9876
Št. stopenj hitrosti1
Napajalni kabel/Dolžina1,5 m z EU vtikačem
Mere350 x 350 x 350 mm
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “ISO Box 750 m³/h”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Aluflex cev 102 mm – 1 m

Aluflex cev premera 102 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 254 mm – 1 m

Aluflex cev premera 254 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Aluflex cev 315 mm – 1 m

Aluflex cev premera 315 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..

Combiflex cev 406 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 406 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

CombiFlex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 102 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Spojka Ø125 mm

Pocinkana kovinska spojka s premerom Ø125 mm. Primerna za združevanje dveh fleksibilnih cevi s premerom Ø127mm.

ISO Box 4250 m³/h

Ventilator Iso Box, Nizozemskega podjetja Airfan s sposobnostjo velikega pretoka zraka in dodatno protihrupno izolacijo.

Aluflex cev 152 mm – 1 m

Aluflex cev premera 152 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.
Back to top