Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Jilter “Fat” filtri v Bio vrečki

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Jilter filtri “Fat” v Bio vrečki – 250 kos
Jilter filtri “Fat” v Bio vrečki – 250 kos

Jilter® filtri ‘Fat’ so predhodno zviti filtri za cigarete, ki jih sami zvijete, kot tudi za uporabo v posebnih pipah Jilter® Pipe ali v vijačnih filtrih iz stekla. Konice zmanjšajo absorpcijo škodljivih snovi, kot sta katran in nikotin, vendar ne vplivajo na želeni učinek športnih cigaret. Te so zaradi filtriranja še posebej intenzivnega, aromatičnega in polnega okusa.

Jilter® filtri so izdelani iz običajnega papirja in celuloznih vlaken z zdravju prijaznim proizvodnim postopkom. “Maščobni” filtri so pakirani v vrečko iz biorazgradljivega materiala. Poleg tega ustna votlina med uporabo ‘Jilter’ konic ni kontaminirana s tobakom. Tako se zmanjša tudi nastanek zobnih oblog in razbarvanje zob.

Količina: Pak./250 filtrov

Jilter® filtri ‘Fat’ – za čistejši, bolj gladek dim, ki izboljša okus!

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Jilter “Fat” filtri v Bio vrečki”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Dr. Perl Karbonski filtri 40 filtrov

40 filtrov z aktivnim ogljem Dr. Perl Junior v praktični priročni skatlici.

Active Charcoal Hazy Mini Filters

Filter “ Active Charcoal Hazy Mini Filters“ v velikosti cigaretne konice. Izredno enostavno jih je zviti in nudijo veliko prostora za polnilni material...

Karbonski filtri GIZEH – 34 filtrov

Karbonski filtri GIZEH so posebni filtri, ki vsebujejo aktivno oglje. Filtri boljše vežejo škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju. Karbonski filtri GIZEH - 34 filtrov

Filtri RAW® ‘Black’

Filtri RAW® 'Black', kartončki iz naravnih vlaken za pripravo filtrov. 100% brez klora in kemikalij...

Jilter filtri

Jilter filtri so posebni filtri, ki znižujejo nivo katrana in ostalih nezaželjenih prisotnih snovi ob kajenju.

Smoking Slim Karbonski filtri 30 filtrov

Smoking Slim Karbonski filtri vsebujejo aktivno oglje iz kokosa, ki je znano po svojih številnih lastnostih, se tukaj uporablja zaradi...

Ziggi URS filtri Wide

Ultimate Rolling Solution ali URS je naš najnovejši patentno zaščiten produkt iz zbirke “roll your own” pripomočkov. URS je revolucionarni pripomoček v katerem smo združili papirčke in filtre s priročno podlagico.

Karbonski filtri ActiTube Slim – 10 filtrov

Karbonski filtri ActiTube Slim so posebni filtri z aktivnim ogljem, ki veže škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju.Primerni za vsak žep!

Stekleni ustnik “Black Leaf Glass 8 mm“

Čudoviti stekleni ustniki iz borosilikatnega stekla za večkratno uporabo znamke Black Leaf®. Bleščeči kamenčki dodajo pridih...

Karbonski filtri ActiTube Slim – 50 filtrov

Karbonski filtri ActiTube Slim so posebni filtri z aktivnim ogljem, ki veže škodljive snovi nase, znižuje nivo katrana in ostalih nezaželjenih snovi ob kajenju.
Back to top