Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Karbonski filter CAN 125

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Karbonski filter CAN 125 za vrhunsko naravno čiščenje zraka
Karbonski filter CAN 125 za vrhunsko naravno čiščenje zraka
Karbonski filter CAN125 je filter z možnostjo menjave flanže / prirobnice – možnost uporabe prirobnice premera ∅203- 254- 315 – 406 mm. Filter se priključi na odvodni del ventilacije. Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega ohišja, in vsebuje majhne delce aktivnega oglja, ki zadržujejo tudi najmanjše delce. Večje delce nesnage zadžruje filc, ki je ovit okoli ohišja filtra. Teža oglja je 48.6kg.

headinh h2

Can filtri so visoko kakovostni, ne potrebujejo vzdrževanja. Ogleni zračni filter je testiran ter zagotavlja 99,5 % vpojnost vonjav in ima priporočeno življenjsko dobo od 12 do 18 mesecev. Can filtri odstranijo vonjave hitro in učinkovito. Ogleni filtri nizozemskega proizvajalca Can Filters so med najbolj priljubljenimi pri indoor gojiteljih. 


Lastnosti:

◦ Pretok do 1700 m³/h
◦ Izbira velikosti prirobnice
◦ Kovinsko ohišje
◦ Zadrži tudi najmanjše delce
◦ Dolga življenska doba

Priporočeni ventilatorji:

CanFan  Max-Fan Pro 200 – 250 – 315 
Vents  Vk-EC 200 – 250 – 315
Vents  TT-Pro 200 – 250 – 315 

Paket vsebuje:

◦ Karbonski filter Can 125
◦ Prirobnica po izbiri
◦ Pritdilni vijaki 6x
◦ Tesnilo


Prirobnica je vključena v ceno, izbrati je potrebno primerno velikost!

Poreklo: EU

Kako uporabljati ogleni zračni filter?
Filtri so lahko nameščeni v obdelovalnem prostoru ali zunaj njega in se jih uporablja za prečiščevanje zraka, ki ga sesamo v prostor ali izpuščamo iz prostora. Filter se namesti na ventilacijski sistem preko prirobnice ter postavi v vodoravni položaj.

Kdaj uporabljati ogleni zračni filter?
Uporablja se ga vsakokrat, ko je potrebno čiščenje zraka s 99,9 % učinkom odstranjevanja vonjav in neželenih organizmov, ki nastajajo v zraku.

Kaj zmore Can-Lite filter?
Odstranjuje vonjave; uporablja se ga z ventilacijskim sistemom, ki zrak vsesava v filter, ki poskrbi za čiščenje. Ogleni filtri odstranijo vse delce v obdelovalnem prostoru, ki povzročajo vonjave.

headinh h2

Katera je najvišja temperatura oz. vlažnost zraka, pri kateri se lahko uporablja filter?
Najvišja temperatura zraka, pri kateri je še varno oz. priporočljivo uporabljati filter, je 80 °C, najvišja vlaga pa 70 % (pri višjem odstotku vlažnosti se vodne molekule pričnejo nalagati na pore v strukturi oglenih peletov in počasi načenjajo življenjsko dobo filtra).

Koliko časa traja filter?
Življenjsko dobo filtra določa gostota onesnaženih delcev v zraku, relativna vlažnost in količina prečiščenega zraka.

Ali je preko oglenega filtra priporočljivo vsesavanje ali izsesavanje zraka?
Priporočljivo je vsesavanje zraka skozi ogleni filter. Na tak način lahko filtri uporabijo največ površine oglenega vložka za prečiščevanje zraka, saj se umazanija in smeti nabirajo na zunanjem delu, preden dosežejo vložek z ogljem. Dodatna prednost pri vsesavanju zraka preko filtra je,da bo v ventilacijski sistem prišel prečiščen zrak brez smeti, umazanije in ostalih delcev, ki nastajajo v zraku, ki bi se lahko pričvrstile na vetrnico ali druge dele ventilacijskega sistema ter povzročile zračni upor.

headinh h2

Kako je sestavljen ogleni vložek?
Pri izdelavi filtrov Can-Lite, proizvajalec uporablja sodobni industrijski mešalec (shaker), ki filtre med polnjenjem oglja pretresa. Na ta način doseže, da se ogleni peleti v vložku optimalno razporedijo ter se vložek napolni do največje možne mere. Proces izniči možnost kakršenkoli kanala, ki bi se lahko vzpostavil med oglenimi peleti, in kasneje prepuščal potovanje vonjav skozi oglje ne da bi se le-te spojile z ogljem.

Kakšen vpliv ima ogleni filter na rastline?
Ogleni filter prečiščuje zrak in preprečuje vstop ali izhod iz obdelovalnega področja vonjavam in škodljivim organizmom.

Kje se opazijo rezultati?
Bolj pomembno je, kaj se ne opazi, saj filter prečisti zrak škodljivih organizmov in neželenih vonjav.

headinh h2

Zakaj je priporočljiva uporaba oglenega filtra?
Ogleni zračni filtri Can-Lite so sestavljeni iz najbolj kakovostnega pred-kambrijskega oglja, ki z najmanjšimi delci omogoča prečiščevanje zraka na večji površini.

notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec CanFilters
Model Original- CAN 125
Max. pretok 1700 m3/h
Min. Pretok 850 m³h
Premer prirobnice Ø203- 254 -315 - 406 mm
Max. temperatura 80ºC
Višina filtra 125 cm
Premer ohišja 42 cm
Masa oglja 48.6kg
Masa 58.6kg
SKU GRO1072
Mnenja (1)

1 mnenje za Karbonski filter CAN 125

  1. Franc Jarc

    A great solution for cheap fresh air.. 🙂

Podaj mnenje

Prenos Datotek

TEHNIČNE LASTNOSTI CANFILTERS ORIGINAL.PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
10,36 Izberi možnosti

Spojka Ø125 mm

Pocinkana kovinska spojka s premerom Ø125 mm. Primerna za združevanje dveh fleksibilnih cevi s premerom Ø127mm.

Combiflex cev 152 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 152 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Aluflex cev 152 mm – 1 m

Aluflex cev premera 152 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Sonoflex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna dušilna cev Sonoflex 102 mm za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo.

Aluflex cev 127 mm – 1 m

Alu Flexi cev premera 127 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 315 mm – 1 m

Aluflex cev premera 315 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Ventilator VK 200 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov.
210,00 Izberi možnosti

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..
43,20 Izberi možnosti

Combiflex cev 254 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 254 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
Back to top