Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Kleaner 30ml – slina

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Kleaner 30ml – slina
Kleaner 30ml – slina

Kleaner, kateri bo izničil vaše toksine v slini.

Vas skrbi, da ne boste opravili testa sline, čeprav ste že nekaj časa brez uporabe psihoaktvnih snovi?

Človeško telo zadrži sledi toksinov, ki jih pusti uživanje nekaterih snovi, te snovi so lahko dolgo časa prisotne v telesnih tekočinah, kot so kri, urin, znoj in slina. Preostali toksini v slini lahko dajo pozitiven test, ki se štejejo za lažno pozitivne zaradi odkritja preostalih toksinov.

Zaradi povečanega števila policijskih pregledov za voznike lahko lažni pozitiven povzroči katastrofalne posledice za številne ljudi.
Tudi potem, ko ste preživeli polni nočni počitek in se počutite popolnoma v redu za vožnjo vozila, se znoj in slina še vedno lahko pozitivno preizkušata proti drogam, ki jo lahko zasledimo do enega dneva ali nekaj tednov.

Uporaba:
Oralno: Vzemite 4 do 5 kapljic
Lokalno: V dlan nalijte 4 do 6 kapljic. Razdelite si med roke in masirajte vse dele glave in obraza, ki se nagibajo k znojenju (spredaj, vratu), pa tudi dlan

Kleaner ne vsebuje nobenih kemičnih dodatkov, zato Kleaner ni nevaren za tiste, ki jedo v ustih celo velik odmerek.

Izdelek se pred vožnjo v avtomobilu nanese 4 do 5 kapljic. Priporočljivo je v pol ure pred vožnjo ali prihodom na delovno mesto. Če predvidite nadzor, lahko zaužijete večjo količino in ohranite kroženje izdelka v ustih pred požiranjem.

Izdelek ima zelo grenak okus, ta pomanjkljivost je običajna, služi tudi za ugotovitev, ali je izdelek uspešno prežel celotna usta.

Sestavine: Aqua, Alkohol denat, Melia Azadirachta izvleček, Gum Xhanthan

Neto količina: 30ml

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Zydot Cleaner Euro Blend Pomaranča – urin

Naravni napitek za čiščenje telesa od THC-ja in ostalih drog.Prašek oziroma napitek narejen na naravni osnovi in je popolnoma legalen ter skladu z evropskimi standardi. 
Back to top