Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Konopljina kapa

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

Konopljina kapa – naravna, črna

Naravna konopljina kapa v naravni ali črni barvi, obložena z bombažem.

Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.

Barva: Črna, Naravna

Poreklo: Nepal

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Konopljina kapa”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Drobižnica iz konoplje – okrogla

Naravna drobižnica okrogle oblike za shranjevanje drobiža. Sestavljata jo dva žepa, ki se zapirata z zadrgo. Drobižnica je znotraj podložena z bombažem, navzven pa s konopljo. V naravni barvi. Premer: 12cm

Torbice za cigarete

Torbica za škatlico cigaret iz konoplje z zapiranjem na ježka. Različne barvne kombinacije.

Vrečast nahrtbnik konoplja

Vrečast nahrbtnik iz naravne konoplje z naramnicami. Vsak vrečast nahrbtnik je unikaten, zaupajte nam ali želite bolj naravne ali vzorčaste barve.
21,99 Izberi možnosti

Torba z naramnico

Naravna konopljina torba z nastavljivo naramnico, znotraj obložena z bombažem. Sestavljena je iz 3 velikih žepov, dva od njih se zapreta z zadrgo, tretji pa na preklop z ježkom. Na sprednji strani je na voljo tudi obesek za ključe. Na voljo v naravni barvi.
24,90 Izberi možnosti

Tobačnica

Tobačnica za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.

Torbica za okoli pasu

Torbica za okrog pasu iz konoplje in bombaža s tremi predalčki na zadrgo. Nastavljiva dolžina pasu 75-105 cm.
21,99 Izberi možnosti

Stranska torbica za okrog pasu

Stranska torbica z za okrog pasu (prilagodljiv) narejena iz konoplje in bombaža s tremi žepi. Na voljo v naravni barvi konoplje.
21,99 Izberi možnosti

Konopljina kapa

Naravna konopljina kapa v naravni ali črni barvi, obložena z bombažem. Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.
17,9918,99 Izberi možnosti

Vrečast nahrbtnik OHP

Vrečast nahrbtnik iz bombaža z naramnicami v naravni barvi z logotipom Old Hemp Pharmacy.

Drobižnica iz konoplje – kvadratna

Naravna drobižnica kvadratne oblike za shranjevanje drobiža. Sestavljata jo dva žepa, ki se zapirata z zadrgo. Drobižnica je znotraj podložena z bombažem, navzven pa s konopljo. V naravni barvi. Mere: 11x11 cm
Back to top