Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Krmilnik vlage in temperature 16 A

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilniki vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A so namenjeni za krmiliti ventilatorje dovodnega in odvodnega zraka z dodatnima 2 programabilnima izhodoma in LCD zaslonom.

Krmilnik ventilatorja 16A je izdelan iz trdnega zelo robustnega aluminijastega ohišja. Nadzira lahko do 2200 W moči na vtičnico. Poleg običajnega nadzora spremenljive temperature in vlažnosti ima krmilnik 16A 2 kosa individualnih programirljivih vtičnic. Te lahko dodelite enemu od dveh senzorjev ali pa jih nadzirate s funkcijo časovnika. Še posebej privlačno je ogromno število parametrov, ki jih je mogoče individualno nastaviti za dan/noč, da izpolnijo vse želene zahteve.

Odvisno od različice je krmilnik opremljen z USB priključkom za beleženje podatkov. Vsi relevantni merilni podatki in krmilni signali se zapišejo v CSV datoteko na USB ključek, kasneje pa jih je mogoče ovrednotiti v Excelovi aplikaciji.

Opcijska vtičnica za izhod ventilatorja EC vam zagotavlja 2 x 0-10 V ali PWM (impulzno širinsko modulacijo) signal z vtičnico Chogori. (vključuje 2 kosa Chogori priključkov s 4 m kabla za vaše EC ventilatorje).

Krmilnik 16A ima prosto režo za tlačni senzor za krmiljenje ventilatorja vsesanega zraka glede na tlačno razliko. Naprava ima zaščitno varovalko 2x16A, kar se šteje kot največja dovoljena obremenitev celotnega krmilnika. Vsak posamezen izhod je lahko obremenjen z max.močjo 2200W na vtičnico in vsi izhodi skupaj prenesejo max. obremenitev 3600W/16A.


Strojna oprema:

◦ 2 kos. Spremenljivi izhodi za ventilatorje
◦ 2 kos. Programabilni izhodi za aparate
◦ 1 kos. Senzor temperature, vlage in svetlobe
◦ 1 kos. Senzor temperature (vodoodporen)


Poreklo:
EU


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Mere ohišja D/Š/V120x180x80mm
Temperaturno območje–55°C to +125°C
Natančnost0.5°C
ProizvajalecGSE
ModelFC20-216EU
Mere krmilnika150x210x110 mm
Max. tok16 A
SenzorDigitalni senzor- 5V Merilno območje –55°C to +125°C
Razred zaščiteIP54
SKUGRO3315
Napetost∿ 220-240 V
Max.priklopna moč3600 W
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Krmilnik vlage in temperature 16 A”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek

NAVODILA ZA UPORABNIKE GSE KRMILNIK VLAGE IN TEMPERATURE 16 A.pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Sonoflex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna dušilna cev Sonoflex 102 mm za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo.

Aluflex cev 102 mm – 1 m

Aluflex cev premera 102 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

ISO Box 4250 m³/h

Ventilator Iso Box, Nizozemskega podjetja Airfan s sposobnostjo velikega pretoka zraka in dodatno protihrupno izolacijo.

Ventilator VK 200 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov... Pretok zraka 885 m³/h...

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Karbonski filter CAN 150

Rating:
Karbonski filter CAN 150 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 2100 m3/h.
386,00389,00Dodaj v košarico

Krmilnik ventilacije EC LCD 2 FANS

GSE EC krmilnik z LCD zaslonom. Nastavitve in prikazi hitrosti, temperature, dnevne / nočne vlažnosti, negativni tlak...

Aluflex cev 406 mm – 1 m

Aluflex cev premera 406 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Combiflex cev 254 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 254 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..
Back to top