Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Krmilnik vlage in temperature 16 A

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilnik vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A

Krmilniki vlažnosti in temperature GSE Fan Controller 16 A so namenjeni za krmiliti ventilatorje dovodnega in odvodnega zraka z dodatnima 2 programabilnima izhodoma in LCD zaslonom.

Krmilnik ventilatorja 16A je izdelan iz trdnega zelo robustnega aluminijastega ohišja. Nadzira lahko do 2200 W moči na vtičnico. Poleg običajnega nadzora spremenljive temperature in vlažnosti ima krmilnik 16A 2 kosa individualnih programirljivih vtičnic. Te lahko dodelite enemu od dveh senzorjev ali pa jih nadzirate s funkcijo časovnika. Še posebej privlačno je ogromno število parametrov, ki jih je mogoče individualno nastaviti za dan/noč, da izpolnijo vse želene zahteve.

Odvisno od različice je krmilnik opremljen z USB priključkom za beleženje podatkov. Vsi relevantni merilni podatki in krmilni signali se zapišejo v CSV datoteko na USB ključek, kasneje pa jih je mogoče ovrednotiti v Excelovi aplikaciji.

Opcijska vtičnica za izhod ventilatorja EC vam zagotavlja 2 x 0-10 V ali PWM (impulzno širinsko modulacijo) signal z vtičnico Chogori. (vključuje 2 kosa Chogori priključkov s 4 m kabla za vaše EC ventilatorje).

Krmilnik 16A ima prosto režo za tlačni senzor za krmiljenje ventilatorja vsesanega zraka glede na tlačno razliko. Naprava ima zaščitno varovalko 2x16A, kar se šteje kot največja dovoljena obremenitev celotnega krmilnika. Vsak posamezen izhod je lahko obremenjen z max.močjo 2200W na vtičnico in vsi izhodi skupaj prenesejo max. obremenitev 3600W/16A.


Strojna oprema:

◦ 2 kos. Spremenljivi izhodi za ventilatorje
◦ 2 kos. Programabilni izhodi za aparate
◦ 1 kos. Senzor temperature, vlage in svetlobe
◦ 1 kos. Senzor temperature (vodoodporen)


Poreklo:
EU


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Mere ohišja D/Š/V 120x180x80mm
Temperaturno območje –55°C to +125°C
Natančnost 0.5°C
Proizvajalec GSE
Model FC20-216EU
Mere krmilnika 150x210x110 mm
Max. tok 16 A
Senzor Digitalni senzor- 5V Merilno območje –55°C to +125°C
Razred zaščite IP54
SKU GRO3315
Napetost ∿ 220-240 V
Max.priklopna moč 3600 W
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Krmilnik vlage in temperature 16 A”

Prenos Datotek

NAVODILA ZA UPORABNIKE GSE KRMILNIK VLAGE IN TEMPERATURE 16 A.pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Karbonski filter CAN 125

Rating:
Karbonski filter CAN 125 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 1700 m3/h.
335,00338,00 Dodaj v košarico

Ventilator VK 150

Rating:
Vents VK 150 Axialni ventilator primeren za izpušne prezračevalne sisteme notranjih prostorov.
103,00 Dodaj v košarico

Aluflex cev 102 mm – 10 m

Aluflex cev premera 102 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru ter pritrdi na prezračevalni sistem.

CombiFlex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 102 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Combiflex cev 127 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 127 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Ventilator VK 250 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov.
246,75 Dodaj v košarico

Spojka Ø125 mm

Pocinkana kovinska spojka s premerom Ø125 mm. Primerna za združevanje dveh fleksibilnih cevi s premerom Ø127mm.

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Aluflex cev 152 mm – 1 m

Aluflex cev premera 152 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..
Back to top