Menu
Račun
0

+386 40 680 119

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Krmilnik vlage, temperature in podtlatka

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Digitalni krmilnik vlažnosti, temperature in podtlaka  »GSE Fan Controller«

Digitalni krmilnik dveh ventilatorjev, odvisen od vlage in temperature, za uporabo v zaprtih prostorih kjer je potreben dovod in odvod zraka. Krmilnik ohranja sobno vlažnost in temperaturo konstantno ter pod negativnim tlakom (podtlakom), da prepreči uhajanje vonjav. Lahko ga enostavno nadzirate, prilagodite zahtevano vlažnost, temperaturo, min. hitrost in podtlak v prostoru s štirimi nastavitvenimi gumbi. Tri nizko svetleče LED lučke označujejo stanje krmiljenja in vklopljen položaj.  Uporabi se lahko tudi kot edini regulator za odvod zraka na dvema ventilatorjema, če obstaja naravni način dovajanja zraka.

Dva notranja temperaturna senzorja preprečujeta pregrevanje na hladilnem telesu in delih procesorja. Če pa pride do pregrevanja, se spremenljivo krmiljenje izklopi in varnostni rele zaobide ventilator odvodnega zraka. Krmilnik tako prepreči popoln izpad prezračevanja in zaščiti vaše rastline. Krmilnik pride kot končan del in je pripravljen za uporabo. Ta zanesljiv krmilnik ventilatorja je opremljen z zaprtim vodoodpornim pokrovom, vtiči z loputami in senzorjem nizke napetosti, zaradi česar je popoln za vlažne prostore.

Lastnosti:

◦ Enostaven priklop in nastavitev
◦ Senzor 4m dolžina kabla
◦ Vodotesen
◦ Zaščita proti pregretju

Nastavitve:

◦ Temperatura: 20 °C do 30 °C
◦ Najmanjša hitrost: izklopljeno, 20 % do 100 %

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Mere ohišja D/Š/V 160 x 100 x 90 mm
Temperaturno območje od -55 ºC do +125 ºC
Natančnost 0,5ºC od -10 ºC do +85 ºC
Proizvajalec GSE
Model Humidity, temp. and negative pressure controller
Max. tok 10 A
Senzor Digitalni senzor 5V - Merilno temperaturno območje –55°C to +125°C
Razred zaščite IP54
SKU GRO1288
Napetost ∿ 220-240 V
Max.priklopna moč 2300 W
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Krmilnik vlage, temperature in podtlatka”

Prenos Datotek

Navodila za uporabo GSE FAN CONTROLLER .PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Combiflex cev 254 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 254 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Combiflex cev 152 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 152 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Karbonski filter CAN 100

Rating:
Karbonski filter CAN 100 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom  1400 m³/h.
297,00299,00 Dodaj v košarico

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..

Ventilator VK 250 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov.
246,75 Dodaj v košarico

Sonoflex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna dušilna cev Sonoflex 102 mm za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo.

Aluflex cev 254 mm – 1 m

Aluflex cev premera 254 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 315 mm – 1 m

Aluflex cev premera 315 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Krmilnik ventilacije EC LCD 2 FANS

GSE EC krmilnik z LCD zaslonom. Nastavitve in prikazi hitrosti, temperature, dnevne / nočne vlažnosti, negativni tlak...
252,00 Dodaj v košarico

Combiflex cev 406 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 406 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
Back to top