Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

MP3 Mini večnamenska tehtnica 0.01 x 100g

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

MP3 Mini večnamenska tehtnica 0.01 x 100g
MP3 Mini večnamenska tehtnica 0.01 x 100g

Večnamenska digitalna tehtnica iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.

Večnamenska digitalna tehtnica iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.

Odstranljivi pokrov se lahko uporablja tudi kot posoda za tehtanje.

Mere:

◦ dolžina: 71mm
širina: 57mm
višina: 12mm

Natančnost: 0,01g X 100g

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

BLscale Digitalna tehtnica – Kalkulator

Digitalna tehtnica BLscale Kalkulator je prikrita kot žepni kalkulator in lahko tehta od 0,01 do 300 g.

BL večnamenska tehtnica 0.1 x 2000g

Večnamenska digitalna tehtnica iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.Odstranljivi pokrov se lahko uporablja tudi kot posoda za tehtanje.Z certifikatom CE.

BL večnamenska tehtnica 0.01 x 500g

Večnamenska digitalna tehtnica iz nerjavečega jekla za merjenje drobnih, sipkih materialov primernih za peko ali ustvarjanje kozmetičnih proizvodov ali drugih 2 komponentnih lepil.Odstranljivi pokrov se lahko uporablja tudi kot posoda za tehtanje.Z certifikatom CE.
Back to top