Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Nutriculture Gro Tank GT100

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Nutriculture Gro Tank GT100
Nutriculture Gro Tank GT100

NFT oz. ‘Nutrient Film Technique’ je tanek sloj hranilne rastopine, ki kroži v sistemu in omogoča rastlinam zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno letino. Ta sistem je zelo nizek (20 cm), zato je primeren za zelo nizke prostore! Črpalka deluje neprestano. Ni možnosti “overwatering-a” / poplavljanja. Kot substrat uporabljamo “filc” spreader mat.

NFT oz. ‘Nutrient Film Technique’ je tanek sloj hranilne rastopine, ki kroži v sistemu in omogoča rastlinam zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno letino. Ta sistem je zelo nizek (20 cm), zato je primeren za zelo nizke prostore! Črpalka deluje neprestano. Ni možnosti “overwatering-a” / poplavljanja. Kot subs zelo hitro rast, odličen i možnosti “overwatering-a” / poplavljanja. Kot subs zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno letino. Ta sistem je zelo nizek (20 cm), zato je primeren za zelo nizke prostore! Črpalka deluje neprestan emu in omogoča rastlinam zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno letino. Ta sistem je zelo nizek (20 cm),/ poplavljanja. Kot substrat uporabljamo “filc” spreader mat.


Lastnosti:

◦ Dokazani rezultati – do 4-krat večji donos kot običajni načini gojenja
◦ Bolj zdrave rastline – rastline nikoli niso podhranjene ali prenapolnjene in v koreninskem območju ni kopičenja soli
◦ Večji izkoristek majhnega prostora – Gro-Tanki so visoki le 20 cm in obstaja sistem za vsako velikost šotora
◦ Zelo malo uporabljenega gojišča – edino uporabljeno gojišče je tisto gojišče, v katerem so rastline začele
◦ Manj možnosti za bolezni in manj odpadnega materiala za prevoz in odstranjevanje

 

Vsebina paketa:

◦ 1 x Spreader mat filc
◦ 1 x sistemski pokrov
◦ 1 x plastičen rezervoar
◦ 1 x namakalni sistem
(cevi, spojke, priključki)
◦ 1 x vodna črpalka
◦ 1 x navodila

Hranila za NFT sisteme Advanced Hydroponics

 

Poreklo: UK


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecNutriculture
ModelGro Pro 100GT
SistemNFT
Prostornina100 L
Mere120 x 107 x 20 cm
Masa15 kg
Število rastlin9 - 16
SKU izdelkaGRO9921
Prenos Datotek

NFT- Gro-tank navodila pdf

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Nutriculture Amazon 8

Amazon 8 Nutriculture aeroponski sistem omogoča neomejeno najvišjo raven kisika, vode in hranil v območju korenin. Izredno hitra rast in večji pridelek.

Air set Oxypot 4

Set je namenjen za sistem DWC Oxypot 4 in zagotavlja optimalno vsebnost kisika v hranilni raztopini vaše hidroponskega gojišča. To omogoča, da se rastlinske korenine razvijejo še bolje in zagotavljajo zdravo in močno rast vaših rastlin.

Nutriculture Ebb & Flood 230

Sistem omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Wilma 16 XXL

Wilma zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Nutriculture X-Stream Propagator 40

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

AutoPot FlexiTank 100 L

FlexiTank je revolucionaren način shranjevanja vode! Kompleten rezervoar v eni sami majhni in kompaktni škatli.

AutoPot 2Pot System

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru.

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.

Wilma 8 Small Wide (8 x 11 L)

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Wilma 10 Small Wide

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.
Back to top