Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Nutriculture X-Stream Heat propagator z ogrevanjem – Large

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Nutriculture X-Stream Heat propagator
Nutriculture X-Stream Heat propagator z ogrevanjem – Large

 

Propagator X-Stream Heat je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen. Združuje zadrževanje toplote in vlage s pomočjo prozornega pokrova z nastavitveno odprtino (zračnik) in po želji prenastavljeno avtomatsko krmiljeno termostatsko ogrevano podlago.

Nutriculture X-Stream ogrevan propagator z izjemno natančno, termostatsko nadzorovano ogrevano podlago in dovolj prostora za do 450 semen ali potaknjencev!

Nutriculture X-Stream Heat propagator z ogrevanjem – Large

Toplota:
Toplota je enakomerno razpršena po podlagi, za razliko od večine ogrevanih propagatorjev ni vročih ali hladnih točk; tako da ni neenakomerne rasti. Temperatura je popolnoma nastavljiva od 5°C do 30°C; omogoča pridelovalcem, da prilagodijo okolje razmnoževanja, da ustreza njihovemu specifičnemu območju rasti.

headinh h2

Vlaga:
Pokrov X-Stream Heat sedi na vrhu ogrevane podlage in ohranja toploto in vlažnost, ki sta potrebna za uspešno razmnoževanje. Ko se rastline razvijajo, se odprtine na pokrovu odprejo, da se zmanjša vlažnost in postopoma utrdi rastline, da so pripravljene za presajanje.

Uporaba:
Semena ali potaknjence položimo na segreto podlago s katerim koli razmnoževalnim medijem. Želeno temperaturo nastavite – po 1°C – z digitalnim termostatom. Termostatska sonda (tipalo) naj bo nameščeno v propagatorju, da lahko odmeri in vzdržuje želeno prenastavljeno temperaturo.

Nutriculture X-Stream Heat propagator z ogrevanjem – Large

Zakaj X-Stream Heat daje odlične rezultate

Maksimalni nadzor – nastavite in vzdržujte želeno raven toplote in vlažnosti, ki ustreza specifičnemu rastnemu okolju.
◦ Dovolj velik za resnega pridelovalca – večina ogrevanih razmnoževalnikov je primerna le za gojenje v majhnem obsegu. X-Stream Heat ustreza 3 pladnjem Grodan SBS kock!
◦ Enakomerna rast – brez vročih ali hladnih točk pomeni, da se rastline razvijajo enako hitro in jih je mogoče presaditi skupaj.
◦ Enostavna uporaba – digitalni termostat prikazuje dejansko temperaturo in želeno temperaturo za enostavno spremljanje rastočega okolja.

Lastnosti:

Uporabite za ustvarjanje učinkovitega mini ogrevanega ozračja
◦ Enakomerno segrevanje (100 W)
◦ Termostatska kontrola natančna do 1 stopinje (glej sliko)
◦ Zunanji regulator temperature 5 – 30 stopinj z notranjo sondo temperature
◦ Veliki nastavljivi zračniki, za nadzor vlažnosti
◦ Primerno za 450 potaknjencev ali semen
◦ Enakomerna toplotna disperzija, brez vročih ali hladnih točk.

Zlato pravilo:
Postavite sondo (temp. tipalo) termostata na določeno območje
propagatorja. Če želite nastaviti temperaturo korenin, postavite
sondo na podnožje razmnoževalnika. Za nastavitev temperature
zraka obesite sondo v propagator skozi eno od nastavljivih zračnikov.

Da bi prej dosegli in ohranili želeno temperaturo,
izogibajte se postavljanju ogrevanega propagatorja na tla.

Če nastavljate želeno temperaturo zraka, upoštevajte, da bo
temperatura podlage (in s tem tudi korenin)
1°C – 2°C višja od temperature zraka.

Poreklo: UK

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecNuticulture
ModelX-Stream Heat Large
SistemHidroponični-propagator
Mere110 x 58 x 28 cm
Masa35,2 kg
Število rastlin450 podtaknjencev
SKU izdelkaGYSZ0025
Temperaturno območje5-30 °C
MaterijalPVC
Prenos Datotek

Nutriculture X-Stream Heat NAVODILA PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Wilma 8 Small Wide (8 x 11 L)

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Potopna Črpalka Syncra 1.0 – 950 L/h

Potopna črpalka za vodo Syncra Silent 1.0 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.

Wilma 10 Small Wide

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Wilma 20 XXL

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Air set Oxypot 4

Set je namenjen za sistem DWC Oxypot 4 in zagotavlja optimalno vsebnost kisika v hranilni raztopini vaše hidroponskega gojišča. To omogoča, da se rastlinske korenine razvijejo še bolje in zagotavljajo zdravo in močno rast vaših rastlin.

Nutriculture X-Stream Propagator 120

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

AutoPot 2Pot System

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru.

Wilma 4 Large – 4 x 18 L

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Oxypot 4 – 110 L

Sistemi Oxypot 4 dvignejo DWC na še višjo raven z velikim rezervoarjem in zgornjim pladnjem, ki lahko sprejme od 1 do 5 rastlin. Vključuje dvojno zračno črpalko, razdeljeno na 4x zračne kamne. 
Back to top