Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Nutriculture X-Stream propagator z ogrevanjem – Small

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Propagator z ogrevanjem Nutriculture X-Stream Heat Small

Propagator X-Stream Heat je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen. Združuje zadrževanje toplote in vlage s pomočjo prozornega pokrova z nastavitveno odprtino (zračnik) in po želji prenastavljeno avtomatsko krmiljeno termostatsko ogrevano podlago.

Nutriculture X-Stream ogrevan propagator z izjemno natančno, termostatsko nadzorovano ogrevano podlago in dovolj prostora za do 150 semen ali potaknjencev!

headinh h2

Toplota:
Toplota je enakomerno razpršena po podlagi, za razliko od večine ogrevanih propagatorjev ni vročih ali hladnih točk; tako da ni neenakomerne rasti. Temperatura je popolnoma nastavljiva od 5°C do 30°C; omogoča pridelovalcem, da prilagodijo okolje razmnoževanja, da ustreza njihovemu specifičnemu območju rasti.

headinh h2

Vlaga:
Pokrov X-Stream Heat sedi na vrhu ogrevane podlage in ohranja toploto in vlažnost, ki sta potrebna za uspešno razmnoževanje. Ko se rastline razvijajo, se odprtine na pokrovu odprejo, da se zmanjša vlažnost in postopoma utrdi rastline, da so pripravljene za presajanje.

Uporaba:
Semena ali potaknjence položimo na segreto podlago s katerim koli razmnoževalnim medijem. Želeno temperaturo nastavite – po 1°C – z digitalnim termostatom. Termostatska sonda (tipalo) naj bo nameščeno v propagatorju, da lahko odmeri in vzdržuje želeno prenastavljeno temperaturo.

headinh h2

Zakaj X-Stream Heat daje odlične rezultate

Lastnosti:

Uporabite za ustvarjanje učinkovitega mini ogrevanega ozračja
◦ Enakomerno segrevanje (100 W)
◦ Termostatska kontrola natančna do 1 stopinje (glej sliko)
◦ Zunanji regulator temperature 5 – 30 stopinj z notranjo sondo temperature
◦ Veliki nastavljivi zračniki, za nadzor vlažnosti
◦ Primerno za 150 potaknjencev ali semen
◦ Enakomerna toplotna disperzija, brez vročih ali hladnih točk.

Maksimalni nadzor – nastavite in vzdržujte želeno raven toplote in vlažnosti, ki ustreza specifičnemu rastnemu okolju.

Dovolj velik za resnega pridelovalca – večina ogrevanih razmnoževalnikov je primerna le za gojenje v majhnem obsegu. X-Stream Heat ustreza 3 pladnjem Grodan SBS kock!

Enakomerna rast – brez vročih ali hladnih točk pomeni, da se rastline razvijajo enako hitro in jih je mogoče presaditi skupaj.

Enostavna uporaba – digitalni termostat prikazuje dejansko temperaturo in želeno temperaturo za enostavno spremljanje rastočega okolja.

Zlato pravilo:
Postavite sondo (temp. tipalo) termostata na določeno območje
propagatorja. Če želite nastaviti temperaturo korenin, postavite
sondo na podnožje razmnoževalnika. Za nastavitev temperature
zraka obesite sondo v propagator skozi eno od nastavljivih zračnikov.

Da bi prej dosegli in ohranili želeno temperaturo,
izogibajte se postavljanju ogrevanega propagatorja na tla.

Če nastavljate želeno temperaturo zraka, upoštevajte, da bo
temperatura podlage (in s tem tudi korenin)
1°C – 2°C višja od temperature zraka.

Poreklo: UK


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecNutriculture
ModelX-Stream Heat Propagator - Small
SistemHidroponika-Propagator
Mere61 x 42 x 24 cm
Masa2,2 kg
Število rastlin150
SKU izdelkaGYSZ0024
Temperaturno območje5-30 °C
MaterijalPVC
Moč grelnika100 W
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

AutoPot FlexiTank 100 L

FlexiTank je revolucionaren način shranjevanja vode! Kompleten rezervoar v eni sami majhni in kompaktni škatli.

Nutriculture X-Stream Propagator 120

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

Wilma 16 XXL

Wilma zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

EBB & Grow

Sistem omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Wilma 8 Small Wide (8 x 11 L)

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Wilma 4 Large – 4 x 18 L

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Potopna črpalka Nutriculture MJ – 1000 L/h

Potopna črpalka za vodo Nutriculture Maxi Jet 1000 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev.

Nutriculture Ebb & Flood 230

Sistem omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Nutriculture X-Stream Propagator 20

Nutriculture X-Stream – Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

Neoprenski obroč Ø80 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata. Za sisteme Amazon, Aeroflo, Aerofarm..  Neoprenski obroč Ø80 mm
Back to top