Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Okovje E40 Secret Jardin – CFL

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Okovje E40 Secret Jardin – CFL Okovje E40 Secret Jardin – CFL

Secret Jardin ponuja keramično okovje E40 namenjeno za CFL sijalke. okovje, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko povezavo. Okovje Secret Jardin je lepega videza, potiskano  z logotipom in ima vgrajeno  pritrdilno sponko za obešanje svetila.

Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL.
Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL.
Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL.
Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. elsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL. Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL. Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL.
Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL.
Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. elsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo na žarnice CFL. Vtičnica, ki podpira največ 300 W, jo priključite neposredno s kabelsko po. Secret Jardin ponuja keramično vtičnico E40, prilagodljivo .

headinh h2

Lastnosti:

◦ Mere: Ø 5 x 10 cm
◦ Masa: 350 gramov
Napetost: 85-264 V / 50 / 60Hz
Uporaba: za žarnice CFL do 300 vatov

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecSecret Jardin
TipCFL HOLDER
Dolžina100 mm
Premer50 mm
BarvaBela
MaterialKeramika
Masa350 g
SKUGRO2825
Tok85-264 V / 50 / 60Hz
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Okovje E40 Secret Jardin – CFL”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Električni kabel 3 x 1,5 mm² – 1,5 m

Električni kabel 3 x 1,5 mm² dolžine 3 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji...

SanLight napajalni kabel Q-Serije Gen2

Napajalni kabel za LED-svetilo SANlight Q-Series Gen2. S tem kablom lahko napajate...Plug & Play

Električni kabel z EU Vtikačem – 3 m

PVC kabel v črni barvi s tremi vodniki preseka 1,5mm² in EU standard vtikačem ∿220-240V....

Električni kabel 3 x 0,75 mm²-100m

Električni kabel 3 x 0,75 mm²-100mElektrični kabel 3 x 0,75 mm² dolžine 100 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji..

Okovje E-40

Keramično okovje E40 (grlo), primerno za HPS in MH sijalke.

Napajalni kabel 3 x 1,5 mm² – 4 m

Napajalni kabel s priključkom IEC C14 namenjen za povezavo dušilk z reflektorji.

Električni kabel IEC C14 + C13 (3 x 1,5 mm²)

PVC podaljšek črne barve z ICE priključki in presekom vodnikov 1,5 mm². Kabel IEC ima na eni strani priključrk IEC- C14, na drugi C13...

Rope Ratchet

Rope Ratchet Hangers je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, filtrov... Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo s potegom vrvice,

Električni kabel 3 x 2,5 mm² – 100 m

Električni kabel 3 x 2,5 mm² dolžine 100 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji...

Duct Tape 50mm x 30m

Duct Tape 50 mm x 30 m je visoko odporen na vremenske in temperaturne vplive. Primeren za notranjo in zunanjo uporabo....
Back to top