Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Oxypot 4 – 110 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Oxypot 4 – 110 L
Oxypot 4 – 110 L

V Oxypots rastline gojijo v visoko oksigenirani hranilni raztopini, ki ustvarja eksplozivno rast rastlin in zelo visoke donose. Vsak sistem Oxypot 4 ima edinstven dizajn z velikim rezervoarjem in zgornjim pokrovom, ki lahko sprejme od 1 do 5 rastlin. Rastline sedijo v mrežastem loncu, obkrožene z glinenimi kamenčki, korenine pa visijo v vedro, kjer dvojna zračna črpalka, razdeljena na 4 zračne kamne, dovaja hranilno raztopino in kisisk.

V Oxypots rastline gojijo v visoko oksigenirani hranilni raztopini, ki ustvarja eksplozivno rast rastlin in zelo visoke donose. Vsak sistem Oxypot 4 ima edinstven dizajn z velikim rezervoarjem in zgornjim pokrovom, ki lahko sprejme od 1 do 5 rastlin. Rastline sedijo v mrežastem loncu, obkrožene z glinenimi kamenčki, korenine pa visijo v vedro, kjer dvojna zračna črpalka, razdeljena na 4 zračne kamne, dovaja hranilno raztopino in kisisk.

Uporaba Oxypots:

Gojenje v vazah s kisikom je precej enostavno, vse je v tem, da hranila ohranite v pravi količini in na pravi ravni v vedru.

Enkrat na teden popolnoma izpraznite in ponovno napolniti svoj oksipot s svežo hranilno raztopino. Med tednom, ko raven hranil pada, dopolnite svoj oksipot z 1/4 do 1/2 jakostjo hranilne raztopine, da ohranite raven in po potrebi prilagodite svoj pH.

Ne dovolite, da bi raven vašega oksipota padla prenizko, saj manj kot je vode v vedru, bolj so hranila strupena. Pazite tudi na zdravje svoje rastline, saj lahko moč hranil precej niha, zlasti med cvetenjem. Če konice vaših listov postanejo bele ali rumene, je to opeklina zaradi prekomernega hranjenja, zato zmanjšajte moč hranila ali ga razredčite z več vode.

Lastnosti:

Eksplozivna rast korenin
Hitrejši vnos hranil
Nori donosi

V setu:

Rezervoar
Pokrov
4 x vaza / košara od 1 L

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecNutriculture
ModelOxypot 4
SistemHidroponični - DWC
Prostornina110 L
Mere83 x 83 x 38 cm
Masa4 Kg
Število rastlin4
SKU izdelkaGRO4947
Vaza/Prostornina11 L
MaterijalPlastika PP
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Oxypot 4 – 110 L”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Nutriculture X-Stream propagator z ogrevanjem – Small

Progagator X-Stream Heat je najboljši model na trgu. Idealen za male potaknjence in klitje semen.Dovolj prostora za do 150 semen ali potaknjencev!

Nutriculture X-Stream Propagator 40

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

AutoPot 2Pot System

Sistem za samodejno namakanje Autopot 2Pot System je namenjen gojenju skoraj vseh rastlin in izbranih pridelkov v majhnem prostoru.

Nutriculture X-Stream Propagator 20

Nutriculture X-Stream – Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

Wilma 10 Small Wide

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Nutriculture Gro Tank GT100

NFT oz. ‘Nutrient Film Technique' je tanek sloj hranilne rastopine, ki kroži v sistemu in omogoča rastlinam zelo hitro rast, odličen razvoj korenin in obilno....

AutoPot FlexiTank 100 L

FlexiTank je revolucionaren način shranjevanja vode! Kompleten rezervoar v eni sami majhni in kompaktni škatli.

EBB & Grow

Rating:
Sistem omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.
Back to top