Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Patron EOS dozirnik smole 5ml

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

Patron EOS dozirnik smole 5ml

Dozirnik smole, voska, ekstraktov, olja, paste…

Pozabite na običajne plastične brizge za odmerjanje naravnih izvlečkov, ekstraktov, olja, voska, paste ali smole. Dozirnik smole Patron EOS je trenutno najnovejši in najnaprednejši dozirni sistemi za konopljine izdelke na trgu. Dozirni sistem Patron je bil zasnovan posebej za odmerjanje snovi različne viskoznosti.
Njegove najpomembnejše lastnosti so:

precizno odmerjanje z natančnostjo 0,01 ml in dozirno lestvico,
◦ posebna šoba za precizno dovajanje,
◦ pokrovček za šobo, ki preprečuje razlivanje,
◦ reliefna lestvica, ki se zaradi čiščenja ne izbriše,
◦ izdelan iz varnih materialov, primernih za stik z živili in odpornih proti topilom.

Poreklo: EU

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Patron EOS dozirnik smole 5ml”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Kalupi za izdelavo svečk

Vsak paket 1g in 2g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 25 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 300 svečk. S tem je količina izdelanih svečk dovolj za desetmesečno (1 x dnevno) ali petmesečno (2 x dnevno) uporabo. Paket 3g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 22 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 264 svečk.
22,9024,10 Dodaj v košarico

Razkužilo v gelu MJ 100 ml

MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov.

Stojalo za polnjenje svečk

Priročno plastično stojalo za polnjenje svečk s tremi režami. Primerno za kalupe velikosti 1-2-3g. S tem priročnim dodatkom bo izdelava konopljinih svečk še bolj enostavna, delo pa bo potekalo hitreje.
Sale!

Brizga PIC 60ml

Plastična sterilna brizga brez lateksa in silikonskih olj ter PVC-ja. Primerna za uporabo z visoko viskoznimi tekočinami brez igle.
2,10 Dodaj v košarico

Zaščitna Maska KN95 / FFP2 2 kos

Zaščitna maska za zaščito obraza KN95 / FFP2 prepreči vnos 95 % 0,3-mikrometrskih delcev iz okolja. Za razliko od klasičnih mask vakumsko popolnoma zapre obraz in tako omogoča popolno zaščito....

Zaščitna Maska Kirurška 10-kos

Elastična zaščitna trislojna kirurška zaščitna maska za enkratno uporabo je narejena iz mehkega in udobnega materiala za nošenje. Zaščitna maska je namenjena za zaščito pred vdorom mikroorganizmov, telesnih tekočin, krvi, prahu in onesnaženim zrakom. Uporablja se v zaščitne namene osebja in bolnikov.
14,9954,99 Dodaj v košarico

Zobna ščetka z aktiviranim ogljem

Karbonoir zobna ščetka z aktiviranim ogljem je na voljo v več barvah. Ima izjemno mehke ščetine, ki so nežne do dlesni in zobne sklenine. Poleg tega so prevlečene z aktivnim ogljem, ki je naravna alternativna sredstvom za beljenje zob. Aktivno oglje na povsem naraven način temeljito odstranjuje obloge in bakterije ter tako zagotavlja svež dah.
Back to top