Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Pladenj Eazy Plug – 104 kos

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Stožci za vzgojo rastlin Eazy Plug – Pladenj 104 kos
Stožci za vzgojo rastlin Eazy Plug – Pladenj 104 kos

Optimalno ravnovesje zraka in vode Eazy pluga zagotavlja zdravo koreninsko okolje in hiter razvoj korenin. S svojimi izjemnimi zmogljivostmi goji bolj zeleno in boljšo alternativo za tako rekoč vse vrste rastnega medija, kot tako navadna zemlja za lončnice, kamena volna in mnoge druge.

Vnaprej določen pH s pufrom

Z dodatkom posebne komponente je pH puferiran, kar pomeni, da bo čep ohranil Eazy dano pH vrednost, tudi po dodatku vode ali hranil pri različnih pH vrednostih. Na ta način je pH stabilen, manj nagnjen k napakam uporabnikom in ga je lažje upravljati.

Dana vrednost EC z pufranjem

Vrednost EC je v puferju, tako da je vrednost EC stabilna in enostavna za nadzor.

Odprta struktura za bolj pravilno ravnovesje vode in zraka

Eazy ausdrainagieren lahko preprosto priključite le takrat, ko je skoraj nemogoče zalivati. Čep Eazy lahko odvaja večino vode, tako da je vedno dovolj zraka za optimalno korenino okolja.

Vodno puferiranje

Eazy Vtič ima posebno lastnost, da izgubi več vodnih blažilnikov, kot je zemlja. Zaradi tega se rastlina nahaja v manj stresnih razmerah premajhne količine vode, zato nastajajo zaradi tega boljšega rastlinja, pogosto imajo krajši čas korenin. Ta voda ima puffering Eazy Plug dlje časa kot potrebna voda, tudi če oskrba nekaj časa miruje ali celo ustavljena. To ponovno povzroči stabilno vlago, s katero bi morali bolje in lažje ravnati in je manj nagnjena k napakam uporabnika ali namakalnega sistema.

VSTAVI

Boljša obvladljivost močne rastline

Z vodo, EC in pH puferjem Eazy plug je vzreja rastlin s to matrico nadzorovana na boljšo generativnost. To lahko znatno poveča kakovost rastlin ali premakne želeni čas za presajanje.

Osnovno gnojilo

Eazy Plug je pri nas opremljen z osnovnim gnojilom, tako da rastlina oskrbuje prve 2-3 tedne. Z gradnjo (buffer) kocke v resnici ne moremo pripeljati do prevelike količine gnojila, tako da lahko že od začetka, brez težav, dodajate gnojilo.

Združljivo s kameno volno in drugimi rastnimi mediji

Sestava in struktura vtikača Eazy je zelo primerna za vtič Eazy in se brez težav prenaša v plošče in/ali bloke iz kamene volne. Rast korenin se bo nadaljevala brez nadaljnjih težav pri prilagajanju v kameni volni in ohranila se popolna vodna bilanca.

Stabilizirane in vezane kocke

Vtič Eazy bo vedno “zlepljen”, da bo skupaj in tvoril celoto. To zagotavlja minimalno tveganje za poškodbe korenin med sortiranjem ali presajanjem. V ta namen zagotavlja tudi nemoteno »porabo« vode in gnojil ter zmanjša tveganje za bolezni rastlin. Tudi če daje zelo malo ali nič korenin.

Pri sušenju čepa Eazy

Z lahkoto prevzamejo vodo, tudi če se vtič Eazy dolgo časa popolnoma posuši, enostavno in naravnost nazaj na vodo. Vse originalne lastnosti ostanejo nedotaknjene.

Popolnoma biološko razgradljiv

Eazy plug je sestavljen predvsem iz organskega materiala in je kot celota kompostljiv.

Podrobnosti:

◦ Pufer: PH 5,8 EC 0,8 +/-
Mere pladnja (DxŠ): 53 x 31 cm
◦ Mere gojitvenega bloka(stožca): ø 3,5 cm, v: 5 cm

Poreklo: EU


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Vrsta substrataRoot riot
ProizvajalecEazy plug
NazivEazy Plug CT104C
PakiranjePVC pladenj
pHpH 5.8
Masa0,56 kg/pak
SKUEPSRRS104K-P
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Pladenj Eazy Plug – 104 kos”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Kamena volna – 7,5 x 7,5 x 6,5 cm – majhna luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 7,5 x 7,5 x 6,5 cm - majhna luknja...

Plagron Perlite 10 L

Plagron- Perlite je ekspandirana vulkanska kamnina, katera ustvari porozni substrat in boljšo drenažo.

Biobizz Light-Mix 50 L

Osnovni substrat, ki je idealen temelj za spodbujanje hitre rasti sadik, mladih rastlin in potaknjencev - vse od začetka.

Kamena volna – 10 x 10 x 6,5 cm – velika luknja

Uporabljamo ga v vrtnarstvu kot hidroponični substrat v obliki kock, »blokov« ter plošč, v različnih dimenzijah. Kamena volna - 10 x 10 x 6,5 cm - velika luknja/span>

Plagron Euro Pebbles 8/16 10 L

Plagron Euro Pebbles je visokokakovostna podlaga primerna za uporabo v hidroponičnih sistemih.

Neoprenski obroč Ø80 mm 200 kos

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata...za mrežaste vaze premera Ø80mm za sisteme Amazon, Aeroflo, Aerofarm, X-Stream Aeroponic Propagator…
Sale! Plagron Light mix-25 L

Plagron Lightmix 25 L

Plagron Lightmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote z dodatkom perlita in šotinega maha.
8,04Dodaj v košarico

Kamena volna – Slab Cultilene 100 x 15 x 7.5cm

Plošče Cultilene OptimaXX iz kamene volne »slab« za gojenje zelenjave in cvetljic v hidroponičnih sistemih. Slab Cultilene 100 x 15 cm...

Plagron Growmix 50 L

Plagron Growmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote. Growmix je odlična podlaga za optimalno rast in cvetenje.

Plagron Lightmix 50 L

Plagron Lightmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote z dodatkom perlita in šotinega maha.
Back to top