Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 26×13 Hrast

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 26×13 Hrast
Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 26×13 Hrast

Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.
Pladen je naravne barve hrast.

Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.
Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla.
Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.Pladen je naravne barve hrast.

Mere:

Dolžina: 26 cm
Širina:     13cm

Poreklo: Slovenija
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 26×13 Oreh

Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega orehovega lesa sloveskega porekla. Pladen je naravne barve oreha.

Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 16×11 Hrast

Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega hrastovega lesa sloveskega porekla. Pladen je naravne barve hrasta.

Kokosova lupina – fino brušena

Naravna kokosova lupina fino brušena in lakirana.

Podlaga “Rolling Tray” Ziggi 16×11 Oreh

Pladenj Ziggi rolling tray je izdelan iz masivnega orehovega lesa sloveskega porekla. Pladen je naravne barve oreha.
Back to top