Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Potopna črpalka Nutriculture MJ – 1000 L/h

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Potopna črpalka Nutriculture Maxi Jet 1000Potopna črpalka Nutriculture Maxi Jet 1000

Izčrpavanje, prečrpavanje, kroženje vode. Potopna črpalka za vodo Nutriculture Maxi Jet 1000 je primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje čiste ali umazane vode iz rezervoarjev. Uporablja se lahko za slano in sladko vodo. Struktura je dvojno vodno hlajena za hitro odvajanje toplote. Izredno kakovostno ABS plastično ohišje, ki je anti-alkalno in protikorozijsko. Enostavna prilagodljivost, saj ima črpalka MJ 1000 izhodni priklop z možnostjo nastavitve smeri izhoda 360°, tako praktično lahko postavimo pumpo na željeno mesto. Uporaba v sistemih Nutriculture large NFT, ebb & Flood in v propagatorjih.

LLastnosti:

LLastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti astnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti astnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti astnosti: Lastnosti Lastnosti: Lastnosti

◦ Pretok – 1000 L/h
Primerna za izčrpavanje, prečrpavanje in kroženje vode
Primerna za sladko in slano vodo
Antialkalno in protikorozijsko ohišje
Primerna za sisteme Nutriculture large NFT, EBB & Flood

Poreklo: Italija
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Frekvenca50 / 60 Hz
Tok0.14 A
ProizvajalecNEWA (made in Italy)
ModelNutricultrure Maxi MJ 1000
Max. pretok1000 L/h
Napetost230 - 240 V
Max.višina črpanja1,48 m
Koda izdelka SKUGRO1330
BarvaSiva
Mere85 x 50 x 80 mm
Kabel- dolžina1,5 m / 2p
Premer priključka za cev12,5 mm
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Potopna črpalka Nutriculture MJ – 1000 L/h”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Okrogla vaza Ø80 mm

Okrogla mrežasta vaza premera Ø80 mm. Primerna za aeroponične sisteme.

Wilma 4 Large – 4 x 18 L

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Neoprenski obroč Ø50 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata.

Wilma 20 XXL

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

AutoPot FlexiTank 100 L

FlexiTank je revolucionaren način shranjevanja vode! Kompleten rezervoar v eni sami majhni in kompaktni škatli.

Neoprenski obroč Ø80 mm

Neoprenski obroč omogoča ukoreninjenje potaknjencev brez uporabe substrata. Za sisteme Amazon, Aeroflo, Aerofarm..  Neoprenski obroč Ø80 mm

Nutriculture X-Stream Propagator 40

Nutriculture X-Stream - Aeropončni propagator za potaknjence, ki ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha. Rastline (podtaknjenci) so pripravljene za vsaditev v izredno hitrem času.

Nutriculture Ebb & Flood 230

Sistem omogoča uporabo široke palete posod (velikosti, materiala, oblike) in substratov ali mešanic substratov (glinaste kroglice, kokos, perlit, zemlja).

Wilma 10 Small Wide

Wilma Nutriculture zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.

Wilma 16 XXL

Wilma zagotavlja, da bodo vaše rastline oskrbljene s hranilno raztopino na profesionalen način ter, da rastlini nič ne manjka in da deluje optimalno.
Back to top