Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

QNUBU Vrečka 120 Micron 11×11 cm

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

QNUBU Vrečka 120 Micron 11×11 cm
QNUBU Vrečka 120 Micronov 11x11cm
Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu so pletene z najlonom FDA za hrano, ki zagotavlja njihovo varnost v stiku s hrano. Z merami 11 x 11 cm so te vrečke idealne za priročno in učinkovito pripravo zdravil za ekstrakcijo zelenjave.

Vrečke, ki so na voljo v različnih mikronih, vam omogočajo, da izboljšate svoje izvlečke glede na želeno kakovost. Lahko izberete mikronažo, ki najbolj ustreza vašim potrebam, 15µ, 25µ, 37µ, 70µ, 90µ in 120µ, da dobite natančne in dosledne rezultate. Te vrečke izdeluje priznana znamka stiskalnic Qnubu, kar zagotavlja njihovo kakovost in vzdržljivost.

Tehnika Rosin Press se uporablja za pridobivanje kolofonije, visokokakovostnega koncentrata smole. s tem vrečastim filtrom lahko stisnete in segrejete rastlinsko
snov, tako da se smola sprosti iz trihomov in učinkovito zbere. To tehniko je mogoče uporabiti tudi pri prejšnjih ekstrakcijah tipa Iceolator, kar vam omogoča
eksperimentiranje z različnimi vrstami aromatičnih in zdravilnih rastlin.

Postopek ekstrakcije je preprost: preprosto postavite rastlinski material v vrečko
in jo zavijte v papir, ki se ne sprijema. Nato prilagodite temperaturo in tlak na vaši
tlačni opremi in postavite ovojnico med plošče. Pri aktiviranju opreme se smola
sprosti skozi mrežico vrečke in impregnira papir proti sprijemanju s kapljicami
lepljive jantarne smole.

Vrečke Qnubu so idealne za shranjevanje rastlinskega materiala med postopkom
ekstrakcije in preprečujejo, da bi se pomešal z želeno smolo. Zahvaljujoč všiti
najlonski konstrukciji te vrečke ponujajo ekstrakcijo zbiranja, kar zagotavlja
najboljše rezultate pri vsaki seji.

Mere: 11 x 11 cm (120µ)

Količina: Paket/10 vrečk

Poreklo: EU

notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Dexso Set rezervnih gumic

Komplet rezervnih tesnil O-ring Dexso za ekstraktorje,  Dexo Standard in Professional... 

Extractor Bag 7 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.

Ekstraktor Dexso Professional 100g

Vrhunski visokokakovostni ekstraktor za ekstrakcijo eteričnih olj z uporabo plina DME (Dimetylether), ki se uporablja v živilski in kozmetnični industriji...Ekstraktor Dexso Professional 100g

Extractor Bag 8 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.

QNUBU Vrečka 25 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

Qnubu ekstrakcijski papir 30 cm (rola 5 m)

Papir za ekstrakcijo Qnubu 30cm (rola 5 m), popoln spremljevalec za učinkovito in profesionalno ekstrakcijo Rosin Tech. Ta sprožilni papir je bil zasnovan z upoštevanjem potreb strokovnjakov za ekstrakcijo in zagotavlja izjemne rezultate.

Qnubu ekstrakcijski papir 15 cm (rola 5 m)

Papir za ekstrakcijo Qnubu 15 cm (rola 5 m), popoln spremljevalec za učinkovito in profesionalno ekstrakcijo Rosin Tech. Ta sprožilni papir je bil zasnovan z upoštevanjem potreb strokovnjakov za ekstrakcijo in zagotavlja izjemne rezultate.

QNUBU Vrečka 37 Micron 11×11 cm

Vrečke za stiskanje kolofonije Qnubu 11 x 11 cm, nepogrešljiv pripomoček za izdelavo lastnih zdravil za rastlinske ekstrakte v udobju vašega doma. S temi filtrirnimi vrečkami vrhunske kakovosti boste lahko dobili izdelke visoke kakovosti, varne in brez topil, vse po dostopni ceni.

Ekstraktor Dexso Standard 50g

Vrhunski visokokakovostni ekstraktor za ekstrakcijo eteričnih olj z uporabo plina DME (Dimetylether), ki se uporablja v živilski in kozmetnični industriji.

Predrezani papir Qnubu 10 x 10 cm

Bistveno orodje za vse navdušence nad ekstrakcijo BHO in kolofonije. Ta papir je preprosta in učinkovita rešitev za delo ali shranjevanje ekstrakcij BHO, Rosin, IceoLator. Posebej je zasnovan tako, da se ne oprijema ekstrakcije, kar zagotavlja čisto izkušnjo ekstrakcije brez ostankov.
Back to top