Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Raw Cigarette Holder Trident

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Raw Cigarette Holder Trident
RAW Trident Wooden Cigarette Holder

Navdušite svoje prijatelje z NOVIM surovim lesenim trizobom! Je kot Raw Double Barrel, vendar drži TRI ročne zvitke ali vnaprej zvite stožce. Naj bo kajenje družabno ali vnesite nekaj novega v svoj kadilski krog. Ne pozabite, deliti je skrb!

Ta lepotica vsebuje tri zvitke ali predhodno zbrane storže, ki so bili zračno uravnoteženi za enakomerno vlečenje. To držalo za cigarete je idealno za zabave ali deljenje s prijatelji, priloženo pa je tudi torbica za prenašanje.

Ta lepotica vsebuje tri zvitke ali predhodno zbrane storže, ki so bili zračno uravnoteženi za enakomerno vlečenje. To držalo za cigarete je idealno za zabave ali deljenje s prijatelji, priloženo pa je tudi torbica za prenašanje.Ta lepotica vsebuje tri zvitke ali predhodno zbrane storže, ki so bili zračno uravnoteženi za enakomerno vlečenje. To držalo za cigarete je idealno za zabave ali deljenje s prijatelji, priloženo pa je tudi torbica za prenašanje.Ta lepotica vsebuje tri zvitke ali predhodno zbrane storže, ki so bili zračno uravnoteženi za enakomerno vlečenje. To držalo za cigarete je idealno za zabave ali deljenje s prijatelji, priloženo pa je tudi torbica za prenašanje.

Lastnosti:

Ročno izdelano
Izdelano iz rjavega trna
TRI ročni zvitki ali predhodno valjani stožci
Omejena izdaja

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Raw Cigarette Holder Level 5

Leseno držalo za cigarete RAW Level Five je narejeno iz trajnostnega rjavega drena z RAW logotipom, ki je vžgan v les. Raw Cigarette Holder Level 5

Standard Rolling Machine 110

Spoznajte Smoking Rolling Machine, da naredite svoje popolne cigarete! S svojo dolžino 110 mm je narejen za zvijanje dolgega... papirja.

Rezervne mrežice za bonge 12,5mm

Rezervne mrežice Black Leaf  iz nerjavečega jekla za pipe, bonge, …

Rezervne mrežice za bonge 16,5mm

Rezervne mrežice za pipe, bonge, …
Back to top