Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Razkužilo v gelu MJ 100 ml

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

Razkužilo v gelu MJ 100 mlRazkužilo v gelu MJ 100 ml

MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov.

Razkužilo v gelu MJ 100 ml MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov.

Uporaba:
MJ dezinfekcijski gel je idealen za razkuževanje rok predvsem na mestih, ko voda ni na voljo (npr. v trgovini, na javnih prevoznih sredstvih, na potovanju…).

Gel nanesite na čiste, suhe dlani in ga, ne da bi ga razredčili z vodo, porazdelite po dlaneh (med prsti, ob straneh prstov, zgib ob nohtu, konice prstov, palec in zapestje) in počakajte, da se posuši.

Vsebuje:
100g izdelka vsebuje 63g etilnega alkohola, prečiščeno vodo in pomožne snovi.

Opozorila:
Hraniti zunaj dosega otrok. Pri stiku z očmi previdno izpirati z vodo. Če pride do zaužitja, takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo in etiketo.

Količina: 100 Ml

Poreklo: EUnotranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Stojalo za polnjenje svečk

Priročno plastično stojalo za polnjenje svečk s tremi režami. Primerno za kalupe velikosti 1-2-3g. S tem priročnim dodatkom bo izdelava konopljinih svečk še bolj enostavna, delo pa bo potekalo hitreje.
6,90Beri dalje

Zobna ščetka z aktiviranim ogljem

Karbonoir zobna ščetka z aktiviranim ogljem je na voljo v več barvah. Ima izjemno mehke ščetine, ki so nežne do dlesni in zobne sklenine. Poleg tega so prevlečene z aktivnim ogljem, ki je naravna alternativna sredstvom za beljenje zob. Aktivno oglje...
4,99Beri dalje

Kalupi za izdelavo svečk

Vsak paket 1g in 2g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 25 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 300 svečk. S tem je količina izdelanih svečk dovolj za desetmesečno (1 x dnevno) ali petmesečno (2 x dnevno) uporabo.Paket 3g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 22 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 264 svečk.
22,9024,90Beri dalje

Brizga PIC 60ml

Brizga PIC 60ml, lastična sterilna brizga brez lateksa in silikonskih olj ter PVC-ja...Brizga PIC 60mlPlastična sterilna brizga brez lateksa in silikonskih olj ter PVC-ja. Primerna za uporabo z visoko viskoznimi tekočinami brez igle.
2,30Beri dalje

Patron EOS dozirnik smole 5ml

Pozabite na običajne plastične brizge za odmerjanje naravnih izvlečkov, ekstraktov, olja, voska, paste ali smole. Dozirnik smole Patron EOS je trenutno najnovejši in najnaprednejši dozirni sis...
3,99Beri dalje
Back to top