Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Raztopina za kalibracijo prevodnosti MA9060 12880 µS/cm

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Raztopina za kalibracijo prevodnosti Milwaukee MA9060 12880 µS/cm
Raztopina za kalibracijo prevodnosti Milwaukee MA9060 12880 µS/cm

Na delovanje sond prevodnosti vpliva uporaba zaradi kopičenja ostankov in staranja. MA9060 je laboratorijski standard raztopine prevodnosti 12880 µS/cm, pripravljen glede na sledljivo raztopino kalijevega klorida NIST, ki vam omogoča ponovno umerjanje vašega merilnika prevodnosti ali testerja. Preverite svoj merilnik ali priročnik za tester, da poiščete pravilen kalibracijski standard za vaš merilnik. Na odčitke prevodnosti vpliva temperatura. V pomoč pri tem je na vsaki steklenici natisnjena tabela dejanske vrednosti µS/cm pri različnih temperaturah. Raztopine za prevodnost Milwaukee so označene s številko lota in datumom poteka ter pakirane v nepredušni vrečki, zaščiteni pred posegi. Značilnosti zasnove Osnovne za natančno merjenje prevodnosti. Tovarniško kalibriran s kalijevim kloridom NIST 2202 SRM (Standardni referenčni material) v deionizirani vodi za analitično uporabo v skladu z ISO 3696/BS3978. Zaščiten pred svetlobo z zrakotesnim pokrovčkom, odpornim proti posegom. Vsaka 230 ml steklenica je označena s številko serije in rokom uporabnosti. Na vsaki steklenici je natisnjen temperaturni diagram dejanske vrednosti µS/cm pri različnih temperaturah. Rok uporabnosti 5 let.

Na delovanje sond prevodnosti vpliva uporaba zaradi kopičenja ostankov in staranja. MA9060 je laboratorijski standard raztopine prevodnosti 12880 µS/cm, pripravljen glede na sledljivo raztopino kalijevega klorida NIST, ki vam omogoča ponovno umerjanje vašega merilnika prevodnosti ali testerja. Preverite svoj merilnik ali priročnik za tester, da poiščete pravilen kalibracijski standard za vaš merilnik. Na odčitke prevodnosti vpliva temperatura. V pomoč pri tem je na vsaki steklenici natisnjena tabela dejanske vrednosti µS/cm pri različnih temperaturah. Raztopine za prevodnost Milwaukee so označene s številk vrednosti µS/cm pri različnih temperaturah. Rok uporabnosti 5 let.

Količina: 230 Ml

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec MIlwaukee
Model MA9015
Merilno območje pH 25°C- 7.01
Merilno območje EC 12880 µS/cm
Merilno območje TDS 8243.2 ppm
Natančnost Standard ±0.01 EC
Masa 264 g
SKU GRO1145
Mere D/Š/V: 230 mL
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Raztopina za kalibracijo prevodnosti MA9060 12880 µS/cm”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Ni na zalogi Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Ročne precizne škarje Hydrofarm za obrezovanje rastlin. Uporablja jih že na tisoče vrtnarjev,..

Električni kabel 3 x 1,5 mm² – 1,5 m

Električni kabel 3 x 1,5 mm² dolžine 3 m za povezavo elektro naprav kot so: dušilke, reflektorji, krmilniki, ventilatorji...

Grownet mreža

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno oporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo. 

Škarje za obrezovanje Easy Snips – Ukrivljene

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Električni kabel z EU Vtikačem – 3 m

PVC kabel v črni barvi s tremi vodniki preseka 1,5mm² in EU standard vtikačem ∿220-240V....

Namakalni sistem 40 rož

GIB 40 namakalni sistem je odličen za domačo rabo. Višina rezervoarja je lahko največ 0,5 m in horizontalna dolžina rastlin pa največ 1,3 m....

Škarje za obrezovanje

Kovinske škarje za hitro obrezovanje listov. Majhne, elegantne, natančne škarje dobro sedijo v roki in omogočajo

Merilna posoda 250 Ml

Merilna posoda za tekočine 250 ml. Plastična posoda z merilnimi lestvico. Za uporabo v kletarstvu,..

Milwaukee MW804 pH/EC/TDS/Temp. Meter

Vodoodporen večfunkcijski žepni tester Milwaukee MW 804 združuje preprostost in visoko natančnost, s tem pa nudi zanimiv ...
190,00 Dodaj v košarico

Električni kabel z EU vtikačem – 2 m

PVC kabel v črni barvi s tremi vodniki preseka 1mm² in vgrajenim EU standard vtikačem ∿220-240V. Primeren za priklop dušilk, ventilatojev, krmilnikov in ostalih elektro naprav v vrtnarstvu.
Back to top