Menu
Račun


+386 40 680 119

Košarica 0 postavk-a 0,00
Košarica 0 postavk-a 0,00

V košarici ni izdelkov

Rezervne mrežice za bonge 12,5mm

‹Vrnitev na prejšnjo stran
Opis

Opis

Rezervne mrežice za bonge 12,5mm

Rezervne mrežice za pipe, bonge, …

Lastnosti:
Premer mrežic: 12,5mm
V kompletu 5 mrežic.

Poreklo: EU

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Rezervne mrežice za bonge 12,5mm”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Lesena pipa ” Sheesham ” 125mm

Ročno narejena lesena pipa narejena iz izjemno dragocenega sheesham vzorčastega zlato rjavega lesa primerna za vsak žep. Pipa se razstavi na dva dela ( narejena na navoj ) za lažje čiščenje. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Steklena pipa ” Mini Gandalf ” 190mm rjava

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” Gandalf ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla temno rjave barve z luknjico v skledi. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Blaze stekleni bong ” Thunder “

Stekleni bong prestižne znamke Blaze z imenom ” Thunder ” atraktivnega videza.
120,00 Dodaj v košarico

Stekleni bong ” Devil Horns ” moder

Stekleni bong z imenom ” Devil Horns ” modre barve.

Ročno risan stekleni bong ” Ancient ICE “

Ročno risan stekleni bong z imenom ” Ancient ICE ” z sistemom za led. Bong ali vodna pipa je filtrirna naprava, ki se običajno uporablja za kajenje dovoljenih zeliščnih mešanic. Stekleni bongi so najbolj priljubljeni saj zagotavljajo čist okus, ker steklo ne vpliva na sam okus dima. Enostavno jih lahko očistimo z čistilom za vodne pipe in krtačko.

Steklena pipa ” Gandalf ” 400mm

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” Gandalf ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla belo prozorne barve z luknjico v skledi. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Steklena pipa ” DAB ” 170mm

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” DAB ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla prozorne barve. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Steklena pipa ” Mini DAB ” 100mm

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” DAB ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla prozorne barve. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Steklena pipa ” Mini Gandalf ” 190mm steklo

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” Mini Gandalf ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla belo prozorne barve z luknjico v skledi. Za enostaven in čist užitek pri kajenju.
Back to top