Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Rope Ratchet

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Rope Ratchet Hangers

Rope Ratchet je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, filtrov… Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo s potegom vrvice, spuščamo pa s pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabi.

pripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, odsevnikov… Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabipripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, odsevnikov… Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabipripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, odsevnikov… Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabipripomoček za obešanje in nastavljanjeb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabipripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, odsevnikov… Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo z potegom vrvice, spuščamo pa z pritiskom na gumb. Ta patentirani sistem zagotavlja visoko varnost in odlično prenaša predpisano težo tudi ob večletni uporabipripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorno težo tudi ob večletni uporabi.

Lastnosti:

◦ Dolžina vrvi 1.8 m
◦ Nosilnost do 68 kg
◦ Enostavna uporaba
◦ Hitra pritrditev

Vsebina:

◦ 2 x Rope ratchet obešalo

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Pure Light Green Led 3,5 W

Osvetlite vaš grow room v nočnem času, ne da bi motili rastline z Pure Light Green Led 3,5 W . Visoka energetska učinkovitost....Plug & Play

Lumatek Attis 200 W LED

Lumatek Attis je visoko učinkovita 200 W svetlobna LED svetilka, ki proizvaja 460 µmol/s PPF pri učinkovitosti 2,3 µmol/J in je idealna za površino 0,8 m².

SanLight M-Dim – magnetni zatemnilnik

SANLight M-Dimmer Q-Series Gen 2. Vsi modeli 2. generacije Q-Series so pripravljeni za zatemnitev. Na sprednji strani svetilke sta predvideni 2 različni možnosti zatemnitve...Plug & Play

Lumatek Zeus Compact Pro 2.9 465 W LED

Lumatek Zeus 465 W Compact Pro LED je linearna več svetlobna palica, ki proizvaja PPF 1256 µmol/s in fotonsko učinkovitostjo (fixture efficiency) 2,7 µmol/J. ...z 1,2 m² odtisa.
Sale! Urban Garden 1000 W Super Lumen

Urban Garden 1000 W Super Lumen

Visokokakovostna digitalna dušilka Urban Garden za napajanje MH in HPS sijalk. V najvišjem razredu dušilk je Urban Garden poskrbel...
245,70Dodaj v košarico

SanLight napajalni kabel Q-Serije Gen2

Napajalni kabel za LED-svetilo SANlight Q-Series Gen2. S tem kablom lahko napajate...Plug & Play

Organics Nutrients BIG START 500ml

Big Start -organski pospeševalec rasti korenin na osnovi huminskih kislin, morskih alg in mikroorganizmov.
Sale! Green Force 600 W Dimmable Ballast - Cannabismasters

Green Force 600 W Dimmable

Green Force 600W Dimmable digitalna dušilka Izdelana iz kakovostnih materialov, zelo lahka in zanesljiva. Zahvaljujoč hitremu vžigu in segrevanju bo žarnica delovala s100% moči po največ 5 minutah.
120,22Dodaj v košarico

Električni kabel IEC C14 + C13 (3 x 1,5 mm²)

PVC podaljšek črne barve z ICE priključki in presekom vodnikov 1,5 mm². Kabel IEC ima na eni strani priključrk IEC- C14, na drugi C13...

Adapter E-40 / PGZ-18

Adapter E40 / PGZ 18. Uporaba reflektorja s klasičnikm okovjem in novimi ... Kakovostno keramično okovje...
Back to top