Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Rotacijski ventilator 50 W – Ø40 cm

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Samostoječi rotacijski ventilator 50 W – ∅40 cm

Samostoječi rotacijski ventilator 50 W – ∅40 cm

Rotacijski ventilator premera 40 cm je kot nalašč izdelan za prezračevanje vašega rastlinjaka. Cornwall, model RF 40 je talni ventilator kvadratne oblike in stoji na dveh nogah za boljšo podporo in stabilnost. Je zelo tanek, zato ga je mogoče enostavno namestiti v ozke prostore. Veternica ventilatorja je prekrita z vrtljivo rešetko, s čimer bomo dosegli večjo razpršenost zraka in boljšo oksigenacijo notranjih prostorov za gojenje. Ima 3 stopnje hitrosti in funkcijo samodejnega izklopa, s časovnikom do 60 minut.

Rotacijski ventilator premera 40 cm je kot nalašč izdelan za prezračevanje vašega rastlinjaka. Cornwall, model RF 40 je talni ventilator kvadratne oblike in stoji na dveh nogah za boljšo podporo in stabilnost. Je zelo tanek, zato ga je mogoče enostavno namestiti v ozke prostore. Veternica ventilatorja je prekrita z vrtljivo rešetko, s čimer bomo dosegli večjo razpršenost zraka in boljšo oksigenacijo notranjih prostorov za gojenje. Ima 3 stopnje hitrosti in funkcijo samodejnega izklopa, s časovnikom do 60 minut.

Lastnosti:

◦ Premer: 40 cm
◦ Moč: 50 W
◦ Samostoječi
◦ Rotacijski
◦ Hitrost: 3 stopnje
◦ Funkcija samodejnega izklopa
◦ Časovnik do 60 minut
◦ Možnost montaže na zid

Napajalni kabel je vgrajen !

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecCornWall Electronics
Napetost∿ 220-240 V
Frekvenca50 Hz
Hrupnost60 db
Moč50 W
Materijal ohišjaPlastika
Višina44.5 cm
SKUGRO1460
Širina15.5 cm
Dolžina38.5 cm
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Rotacijski ventilator 50 W – Ø40 cm”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Ventilator VK 150

Rating:
Vents VK 150 Axialni ventilator primeren za izpušne prezračevalne sisteme notranjih prostorov. Pretok zraka 460m³/h...

Karbonski filter CAN 125

Rating:
Karbonski filter CAN 125 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 1700 m3/h.
335,00338,00Dodaj v košarico

Stenski ventilator Typhoon 45 W – Ø40 cm

Tristopenjski stenski ventilator The Pure Factory Typhoon 45 W – Ø40 cm primeren za manjše prostore, kot tudi za večje rastne šotore..

Combiflex cev 152 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 152 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Sonoflex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna dušilna cev Sonoflex 102 mm za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo.

Aluflex cev 254 mm – 1 m

Aluflex cev premera 254 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 152 mm – 1 m

Aluflex cev premera 152 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 165 mm – 1 m

Aluflex cev premera 165 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Combiflex cev 127 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 127 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
Back to top