Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

RYOT SMELL SAFE Roller Wallet – črna

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

RYOT SMELL SAFE Roller Wallet – črna
RYOT SMELL SAFE Roller Wallet – črna

Povsem nova torbica Roller Wallet s tehnologijo Smell Safe Carbon series omogoča nošenje vaših pomembnih stvari in pripomočkov brez neprijetnega vonja.

Ne samo, da torbica Roller Wallet vsebuje obsežno podlago za enostavno nalaganje, ki je hkrati tudi predal za shranjevanje in prevlečeno vremensko odporno tkanino za zaščito vaših dragocenosti, ampak vključuje tehnologijo RYOT Smell Safe Carbon Series, ki zadržuje vonjave in ohranja elemente tako kot morajo biti.

Vstavite torbico Roller Wallet v vsak žep ali torbico in varno nosite vaše dragocene kadilske pripomočke ves dan!

RYOT-ova serija SmellSafe Carbon

Naše zaščitene torbice SmellSafe Carbon Series vključujejo obsežno oblogo iz karbonskih vlaken, ki nevtralizira in zadržuje neprijetne vonjave v njihovih porah.

Za ponovno aktiviranje filtrov ogljikovih oblog preprosto vstavite v sušilnik 5 minut.

Mere: 13 x 7 x 3 cm

Lastnosti:

◦ RYOT-ova integrirana tehnologija ogljika SmellSafe.
◦ Odstranljiva sveža vrečka RYOT, vključena v torbico Roller Wallet.
◦ Robustna, odporna na vse vremenske vplive.
◦ Zunanjost iz proti mikrobnih mikrovlaken.
◦ Zelo priročna podlaga.

Origin: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

RYOT SMELL SAFE Hard Case – črna

Torbica Hard Case s tehnologijo X-Strap omogoča nošenje vaših pomembnih stvari in pripomočkov brez neprijetnega vonja. RYOT SMELL SAFE Hard Case - črna

RYOT SMELL SAFE Roller Wallet – olivna

Povsem nova torbica Roller Wallet s tehnologijo Smell Safe Carbon series omogoča nošenje vaših pomembnih stvari in pripomočkov brez neprijetnega vonja.

RYOT SMELL SAFE Slym Case – črna

Povsem nova torbica Slym Case s tehnologijo X-Strap omogoča nošenje vaših pomembnih stvari in pripomočkov brez neprijetnega vonja. RYOT SMELL SAFE Slym Case - črna
Back to top