Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

SanLight S4W Led 140W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

SanLight S4W Led 140W

SANlight LED svetilke za vzgojo rastlin so izjemno priljubljene v Nemčiji in Avstriji zaradi svoje moči in visoke ravni kakovosti. SANlight S4W svetilke porabijo le140 vatov električne energije, vendar imajo moč, primerljivo s 250 vati HPS.
S4W vsebuje štiri LED module, od katerih je vsak opremljen z 20 zmogljivimi diodami Osram, razdeljenimi v različne barve, ki združujejo ponudbo celotnega
svetlobnega spektra SANlight. Ker za razvoj rastline ni pomembna le fotosinteza, ampak tudi dobro hormonsko ravnovesje, se je SANlight odločil, da čim bolj ponovi naravni sončni spekter. Kjer se druge blagovne znamke LED odločijo predvsem za modro (rast) in rdečo (cvetenje), se SANlight odloči ponuditi celoten spekter, pri čemer je vsaka barva enakomerno zastopana in kjer so zastopane vse barve. Rezultat je močna LED rastna svetloba, ki v oko oddaja toplo belo svetlobo, ki je primerna tako za rast kot za cvetenje.

headinh h2

Tako kot vsi drugi njihovi izdelki je tudi SANlight poskušal doseči največjo svetlobno moč z minimalno porabo električne energije. Z uporabo najkakovostnejših diod Osram in elektronike, ki je posebej prilagojena tem diodam, imajo svetilke za rast SW4 stopnjo učinkovitosti do 2,8 µmol/J (!). Pri tem je SANlight razvil sekundarno lečo, ki povzroči, da se svetloba ojača in lahko prodre še globlje v listje. Tako se bodo nižje postavljeni listi in plodovi bolje razvijali.

headinh h2

SANlight označuje, da je popolna svetlobna pokritost dosežena, če se za rastno površino uporabijo več enot S4W in so oddaljene približno 15-20 centimetrov nad rastlinami. Z uporabo več LED-palic drug poleg drugega, namesto na primer ene zelo močne LED-svetilke druge blagovne znamke, se svetloba enakomerno porazdeli po rastni površini. Težava, ki se pogosto pojavlja pri številnih vrstah svetilk za rast, je, da je svetloba skoncentrirana neposredno pod svetilkami, vendar precej šibkejša in hitro upada v smeri. Uporaba več LED-palic drug ob drugem lahko prepreči tako imenovane vroče točke. To vam omogoča, da obesite LED palice S2W nižje nad vaše rastline in jim tako zagotovite močnejšo svetlobo. Na zgornji sliki je to načelo jasno prikazano. Dodatna prednost pri uporabi več svetlobnih točk je, da praktično odpravlja senčne madeže in zagotavlja optimalno osvetlitev rastoče površine.

headinh h2

Lastnosti:

◦ Brez šumno delovanje(pasivno hlajenje)
Izredno nizka poraba el. Energije (140 W)
Enostavna uporoba(plag & play)
Življenjska doba: 80.000 ur +
Moč 140W- (Primerljivo z: 250 W HPS)
Svetlobni odtis(pokrita rastna površina)

headinh h2

Priporočena osvetlitev:

Osvetljitev v stadiju rasti:

◦ Rastna površina 100×100 cm > 2 do 3 x S4W

Osvetlitev v stadiju cvetenja:

◦ Rastna površina 100x100cm > 2 do 3 x S4W

Priporočena oddaljenost:

◦ Priporočena oddaljenost: 15-20 cm (nad rastlinami)

SANlight S4W ob dobavi vključuje:

◦ 1 x Led svetilo SW4 ( z napajalnim kabelom)
◦ 2 x obešalna sponka
◦ 1x priročnik

Poreklo: Avstrija
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecSanLight
ModelS4W IP40 -140 W
Mere980 x 75 x 45 mm
Masa2,85 kg
Napetost220/240 V
Frekvenca50-60 Hz
Moč140 W
Napajalni kabelVgrajen 1,5 m z Eu vtikačem
Izhod v μmol384 µmol/s
Garancija2 Leti
SKUGRO2931
Tok0,75 A
ZasčitaIP40
Svetlobni spekter400 - 760 nm
Prenos Datotek

SanLight S4W Led 140W

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Pure Light Green Led 3,5 W

Osvetlite vaš grow room v nočnem času, ne da bi motili rastline z Pure Light Green Led 3,5 W . Visoka energetska učinkovitost....Plug & Play

Adjust – A – Wings DEFENDER Medium

Profesionalni dvokrilni reflektor za notranje pridelovalce Adjust-A-Wings Defender Medium je primeren za 400 in 600 W sijalke in zagotavlja homogeno porazdelitev svetlobe

Lumatek 600 W MH 6400 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 600 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Sylvania Britelux 250 W HSI-T SX 4200 K

Sijalka Sylvania Britelux 250 W HSI-T SX 4200 K je idealna za obdobje rasti. Visok delež modre barve v barvnem spektru, ki ga oddaja MH sijalka,....

Philips Master Son-T-Pia Plus 250W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Green Power 250 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.

Analogni timer CE

Analogni timer Cornwall Elektronics je cenovno ugodna rešitev za samodejni vklop in izklop naprav, kot so naprimer ventilatorji. Enostaven za uporabo s 15 minutnim preklopnim časom in 96 možnimi kombinacijami.

Lumatek 250 W MH Grow 4200 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 250 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.
Sale! Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K

Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin...
Original price was: 93,80€.Current price is: 89,90€.Dodaj v košarico

Reflektor Stucco 47 x 47 cm

Cenovno ugoden reflektor Stucco je primeren za HPS in MH sijalke moči 250 W, 400 W, 600 W. Narejen je iz aluminija in ima granulirano površino.

Lumatek 600 W MH 4200 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 600 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.
Back to top