Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Smart Co2 vrečka “Grower”

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Smart Co2 vrečka “Grower”

Smart Co2 vrečka “Grower”

Pametna CO2 vrečka je zelo majhna, cenovno dostopna, varna, naravna in učinkovita, ki proizvaja CO2 (ogljikov dioksid) za vaše rastline. Lahko pomnoži rastno hitrost vaših rastlin in poskrbi za hitrejše zorenje sadja ter izboljša okus, barvo in pridelke. Druge metode, kot so generatorji ali rezervoarji CO2, so lahko predrage in dolgotrajne. Ko je vreča pravilno nameščena na rastlino, vam ni treba vzdrževati.

Prednosti izdelka:

◦ Zgodnje cvetenje
◦ Višji donos
◦ Povečana trdnost stebla
◦ Močnejše rastline
◦ 100% varno
◦ Brez vzdrževanja

Fotosinteza je kemijski proces, pri katerem rastline pretvarjajo svetlobno energijo v kemično, ki omogoči pretvorbo ogljikovega dioksida in vode v sladkorje. Z več CO2 v zraku so rastline aktivnejše in uspešnejše pri absorpciji. Hitrejša pretvorba CO2 povzroči hitrejšo in intenzivnejšo rast. Rastline tudi absorbirajo CO2 skozi majhne pore na spodnji strani listov, imenovane zračniki. Ko je raven CO2 večja, rastlinam ni treba tako pogosto ali tako široko odpirati teh por, saj to povzroči manjše izgube vode in manj možnosti absorpcije kritično škodljivih onesnaževal zraka.

Smart Co2 vrečka “Grower”

Kako uporabljati vrečko:

◦ S svinčnikom ali izvijačem preluknjajte 3-6 lukenj v vrečki približno 1 cm od vrha. Ne dotikajte se vsebine vrečke.
◦ Če vrečka ni začela oddajati CO2 v 3 dneh, previdno vstavite 1-2 ml čiste vode skozi obstoječo luknjo, da pomagate pri aktivaciji.
◦ S priloženo kabelsko vezico obesite vrečko nad rastline. postavite vrečko blizu dovoda zraka, da zagotovite, da CO2 ne bo takoj izpuščen.
◦ Vreča bo začela proizvajati CO2 v 2-3 dneh pri optimalni temperaturi med 25-30 stopinjami.

Pomembne so optimalne ravni vlažnosti; zato, če vrečka proizvaja preveč vlage, preprosto prebodite dno vrečke z buciko, da odteče odvečna vlaga. Torbe ne obešajte blizu svetilk, luči ali drugih virov toplote.

Priporočena velikost rastnega prostora je 5m2 – 15m2. Vrečke bodo proizvajale CO2 2-3 mesece, odvisno od prezračevanja, toplotne vlažnosti in količine lukenj, preluknjanih v vrečko.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Smart Co2 vrečka “Grower””

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Škarje za obrezovanje Easy Snips – Ukrivljene

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....

Grownet mreža

Elastična mehka gumirana mreža je primerna za uporabo v grow boxih. Mreža nudi vso potrebno oporo rastlinam, da še lažje in bolje uspevajo. 

Škarje za obrezovanje

Kovinske škarje za hitro obrezovanje listov. Majhne, elegantne, natančne škarje dobro sedijo v roki in omogočajo

Škarje za obrezovanje Easy Snips ravne

Škarje Easygrow Easy Snips so idealne za obrezovanje rastlin....
Sale! Rope Ratchet

Rope Ratchet

Rope Ratchet Hangers je pripomoček za obešanje in nastavljanje višine reflektorjev, filtrov... Omogoča izredno enostavno in hitro nastavljanje višine, saj jih dvigujemo s potegom vrvice,
7,90 Dodaj v košarico

Digitalni Hygro-Thermometer “Trilite”

Trilite "MIN-MAX Thermometer - Hygrometer" digitalni merilnik prikazuje notranjo in zunanjo temperaturo,  vlažnost in točen čas. Možna izbira med...

Adwa EC Tester Waterproof AD31

ADWA AD31 EC/DTS je praktičen, žepni, zapasni, vodoodporen EC/DTS merilnik s konstantnim prikazom temperature. Merilno območje EC od 0-3999 µs/cm…
Ni na zalogi Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Škarje za obrezovanje Hydrofarm

Ročne precizne škarje Hydrofarm za obrezovanje rastlin. Uporablja jih že na tisoče vrtnarjev,..

Extractor Bag 8 x 19 L

Spremenite rože, sadje in zelišča v uporabna eterična olja z 19 literskimi vrečkami za ekstrakcijo.
109,95 Dodaj v košarico

Digitalni Hygro Termometer

Digitalni merilnik vlage in temperature blagovne znamke CornWall Electronics.
Back to top